Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi52
tag
válasz Tamás9x #55138 üzenetére
Szia! Sikerült már beszerezni?
A Praktikernél láttam ilyet, 1799.-Ft egy 2,5 méteres.
Itt a link:https://www.praktiker.hu/epuletgepeszet-futes-hutes/legelszivas-szelloztetes/szellozocso-idom-szellozoracs/265547-vents-flexibilis-pvc-legcsatorna-127mm-2-5m-hosszu#fndtn-panel2-1
Igaz ukrán gyártmány, de talán megfelelő.
-
andyTM
őstag
válasz Madn!ght #55197 üzenetére
- esetleg: [Símix-PKSport] ?
-
Madn!ght
addikt
Sziasztok!
Sícuccok szállítására alkalmas tetőboxot tudok valahol Nyíregyen bérelni? (4 pár síléc és 2 snowboard szállítását kellene megoldanom). Korábban a Szegfű utcai Interspar mellett volt egy kis autóalkatrészes és Thule tetőboxokat áruló bolt, de már megszűnt (vagy elköltözött).
Esetleg ha van valakinek és bérbe adná, úgy is megfelel.
-
Nerazim
őstag
(#55191) andyTM & #55190) Drughi
Köszönöm a segítségeteketBe my computer.. Baby I'm a user!!
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Holnapi nap folyamán hol tudnék venni egy sima vga kábelt a városban nem túl drágán?
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
S.Feri
őstag
Eladó egy ASUS 7"-es tablet. 16Gb, wifi.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
Beca1990
senior tag
-
vlevi
nagyúr
Ja. Nagyjából azt tudja is. Mondjuk, a külső vinyó tartalmának megosztását én nem próbáltam vele, de annakidjén, amíg nem volt NAS-on addig torrenteztem vele külső HDD-re. 8-10 torrenttel még elbírt, több asszem nekem sose volt egyszerre.
De amióta a TV-m is androidos, és arra is van VLC, KODI, azóta ez a ketyere be se nagyn volt kapcsolva.
Megnéztem most Libreelec alatt, és ez 2G RAM, de csak 8Giga háttértár, nem 16. -
nagyúr
válasz Sanyi52 #55172 üzenetére
Először volt az ára 189 990 ezer,majd 184 990,aztán 175 000 és így tovább.Mivel elég rég van hirdetve,aránylag rég annyi az ára,mint most-ez igaz.Nem is lesz kevesebb,akkor inkább megmarad,elfér a fiókban,legfeljebb évente egyszer kétszer felveszem.
De hogy ilyet benyögni minden utánajárás nélkül,hogy máshol féláron van ez az óra,nettó bunkóság.Persze bizonyítani nem tudtad,nem is fogod és senki sem.Én sem vagyok hülye,de más sem és én ezt is tudom.
Magadat minősítetted.Nem is először.Sony óra??
[ Szerkesztve ]
-
-
Tamás9x
őstag
Egyszer úgy is megveszi valaki ezen felesleges vitázni, inkább nézzetek nekem flexi csövet, hogy be tudjam kötni a hűtést a gépembe kintről, anélkül nem megy a tuning és nem lesz Metro Exodus
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
nagyúr
válasz Sanyi52 #55168 üzenetére
Pedig személyeskedsz már sokadszorra.Kértem valamit,hogy bizonyítsd be a trollkodásod-azaz féláron ezt az órát.Hol van már?
Ott a hirdetésben,hogy hivatalos magyar boltból,számlával,díszdobozzal adom!A termékinfónál a konkrét bolt,ahonnan van-de máshol is ennyi.
Amit írtál,azzal csak az irigységedet jellemezted.Hogy jönnek ide a szabolcsiak?Süketelsz össze-vissza.Azért teszek be ide is hirdetést,mert akár személyesen is át tudom adni a terméket. -
Sanyi52
tag
válasz Mikulásbá #55167 üzenetére
Menj fel az ebay-ra, Ott látod.
Még annyi: Én nem személyeskedni akarok, de a szabolcsi emberek sem hülyék!
És nem buták mert elsősorban a családi kiadásaikat kell fedezniük, mármint a fűtés gázzal, villany, stb. van még több is,
Hogy előtte ne nézzék meg egy-egy termék hivatalos, számlás, legális, bruttó, nettó termék árát.
És azután majd döntenek.
És ami jó, ami jó áron van, majd azt megveszik. Áraid túlzottak, de majd a szabolcsi emberek ezt eldöntik!. -
Sanyi52
tag
válasz sirály69 #55143 üzenetére
Nem csökkent, mindig is ez volt az ára, Az árcsökkentés csak umbug reklám szöveg.
Szegény, azt hiszi, ilyen bevezető szöveggel nyer..
Itt Szabolcsban? Ő hajdúsági és áraik minimum dupláják a Budapesti áraknak.
Én inkább pld. Szegedről rendelek, feleannyi ár, még postaköltséggel is.[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
Gaming laptopocskát valakinek?
Házhoz is viszem. -
szasanyi
félisten
Attól függ mire és hogyan használnád. OpenELEC v. LibreELEC használatával, 1920x1080 felbontásban tuti elég, 2D és 3D filmekhez egyaránt. Viszont házimozihoz nem lesz HD Audio, DTS:X és Atmos hangsávod csak DD és DTS. És persze nincs 4K mint ahogy hardveres HEVC kódolás.
-
XmoD
senior tag
válasz huliganboy #55153 üzenetére
Mivel hasznalod ? Nem fontos a droid, ha meg tudom oldani a fent leirtakat.
-
Nirvanus
aktív tag
Gépházat keresek, lényeg: a frontja legyen telibe 5,25. Oldallap nem lényeg. Kettő kellene.
[iTX-or-GtfO!]
-
XmoD
senior tag
válasz huliganboy #55150 üzenetére
RPI3 nem keves az 1gb ram-al ?
-
vlevi
nagyúr
Hűűha. Ez elég tág fogalom.
Nekem van egy (túlnyomórészt) használaton kívüli, AmLogic S802-es példányom, ez már több éves, de igen, Androidos, wifis, kékfoga is van, de már nem egy mai darab.
Jelenleg LibreElec fut rajta, mert ahhoz megvan a legfrissebb KODI, de bármikor visszarakható rá az android. -
XmoD
senior tag
Androidos, wifivel es BT-vel szerelt medialejatszot keresek, 2/16-os valtozat erdekel.
-
Beca1990
senior tag
Hama 10400mAh -ás nagyteljesítmenyű külső akkumulátor - ÚJ - 3000Ft
Nyíregyháza
[link][ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz sirály69 #55140 üzenetére
BTC-hez képest igenis csökken az ára, most miért mondjátok? Sajna ilyen mulatságokra felénk nem nagyon nagy kereslet van, akinek van énze inkább befektet, vagy kifieti előre a 20-30 éves hitelét
-
-
nagyúr
Üdv!
Még aktuálisak az alábbi apróságok!Nokia 3,fehér,független eladó!
JABRA Sport Pulse Wireless Special Edition
-
XmoD
senior tag
válasz huliganboy #55133 üzenetére
Muller.
-
Kickass
őstag
-
huliganboy
addikt
válasz DonThomasino #55132 üzenetére
Igen a vicces verziók érdekelnek!!
-
DonThomasino
veterán
válasz huliganboy #55131 üzenetére
A bűzös változatot ?
Mert azt nem tudom.
Ha a sima verzió akkor az tudtommal Lidl.[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Korábban kérdeztem már, de nem kaptam választ...Jelly Belly cukorkákat hol tudok a városban vagy a környéken venni?
köszi
-
tag
Eladó dolgaim:
TP-LINK TL-WN851N wifi kártya 2k
Olympos VG-150 digitális fényképezőgép 7k
sata dvd-írók 1k/db
Ac Freezer 13 hűtés inteles 5k
COOLERMASTER V8 GTS hűtés (csak az amd-s lefogatója van meg) 9k
Asus SABERTOOTH 990FX R2.0 lap 19k
Zero Infinity Free Flow+ hűtés 7k
Cooler Master K350 ház 5k
FSP Raider 650W táp 10k
Sharkoon Tauron ház 7k
Carbide Series® Air 540 Arctic White 17k
Corsair RMi Series™ RM850i táp 25k
Rajintek Metis ház 7k
Asus RAMPAGE II EXTREME + I7 950 cpu + Noctua nh-u12p 44k
Cooler Master UCP 1100 tápegység 20k
MSI 970 Gaming lap 13k
AMD FX 8350 25k
Cooler Master 612 hűtés 5k
Cooler Master K350 ház 5k
Chieftec 550w táp 6k
GIGABYTE GA-Z97P-D3 lap 20k
FSP Aurum 700w táp 15k
WD 1tb hdd 7k
Asus 19" Lcd monitor 8k
Ati HD4890 1gb vga 6k
MSI B150M GAMING M3 + I5 7500 70k
8gb ddr4 ram 2400mhz 20k
WD Blue 1tb hdd 7k
MARS GAMING MP700 700W táp 8k
Gigabyte 990FXA-UD3 lap 15k -
Beca1990
senior tag
JBL JR300 kék gyerek fejhallható (bontatlan)
Megrendeltem, de nincs rá szükségem.
Potom pénzért - 2000 Ft
Nyíregyházán
Árukereső[ Szerkesztve ]
-
Beca1990
senior tag
SanDisk Dual USB 3.0 16GB pendrive - 2000 Ft - 2 db van belőle
SanDisk microSD Class 10 SD adapterrel - 2000Ft - 1 db van belőle
Mindegyik bontatlan.
[ Szerkesztve ]
-
wwhy
veterán
Eladó egy kifogástalan állapotban lévő Oneplus X, karcmentes, dobozában. Második telefonként nagyon keveset használva, elöl - hátul gyári fólia.
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Beca1990
senior tag
Samsung Bluetooth hangszóró
Nyíregyháza[ Szerkesztve ]
-
Garold
senior tag
Sógorom megbízott hogy keressek neki nagyon olcsó netezős konfigot. Van e valakinek most ilyen eladó?
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
szoki007
aktív tag
Valami pizzás van most nyitva ahonnan lehet még rendelni ?
-
Louies
aktív tag
Búék!
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
-
nagyúr
BÚÉK mindenkinek!
(én reggelig szolgálatban....)
-
embe
nagyúr
Boldog új évet kívánok mindenkinek!
-
nagyúr
Az új évet kezdd egy szép és okos karórával!
Na és hozzá egy színben is passzoló egyszerű Nokia 3 telefon!
-
embe
nagyúr
KFC-ben ritkán jutottunk el... De a fiam bejelentette, hogy fogunk oda is járni.
Van ott olyan kosár amiben nincs szárny? Valahogy attól idegenkedek, soha nem eszek azt..
Néztem az oldalukat, de minden dobozban van szárny. -
SG3rg0
őstag
válasz huliganboy #55107 üzenetére
Szia!
22:30-ig!
De addig tuti elfogy a csirke, ennyi hús a Kedvens húsboltba sincs. Amúgy a csirkéket a Fordnak a régi szerviz műhelyébe tartják, és szallagon megy be a konyhába.Mi most voltunk 17:00 körül, leakadt a bankártyás fizetés, ( és a konyha túl volt terhelve ) és akik ott álltak a pultnál, ajándék poharakat kaptak, tehát ingyé a cukros lötyi.
A Burger King nyitásnál volt ekkora felhajtás? Viccen kívül ott most ma több ezer ember megfordúlt.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
-
Tamás9x
őstag
Nem tudja valaki GTA5 telefonszámát?
Illetve keresek: Nem referencia hűtős 1080 TI kártyát. Csak garral.
-
betyarr
veterán
nnna.nem rég jöttünk a kfc-ből.millió ember volt,de gyorsan haladt a sor.a kaja jó,de a krumpli nem volt eléggé megsütve.innivalót mindenki magának tölt,újra is lehet tölteni.kólát ne igyatok,mert borzalmas.
elég nagy a káosz,de ezt be lehet annak tudni,hogy csak most nyitottak.viszont,ami nem tetszett,az az,hogy a vezető beosztású srácok a vevők orra előtt szórakoztatják a személyzetet,akiknek egyébként lenne bőven dolga. -
szasanyi
félisten
válasz DonThomasino #55098 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak az éhes... azokból néha lehet több van.
-
Nerazim
őstag
Így van. Ma jártam arra csak kíváncsiságból megnéztem. A körúton is álltak autók meg bent a az udvarban is. Rengetegen voltak, inkább be se mentem. Drive része szerintem nincs, nem láttam erre utaló jeleket, de ez csak tipp, nem jártam körbe.
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- Óra topik
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500