Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Eladó a szépségem... Helyieknek 1,6M
Internetradio: ESP32 2.8" Touch + Stereo Dac + Rotary Encoder + Távirányitó 15K
-
ficere
aktív tag
Eladó Lenovo T430 Intel(R) Core(TM) i5-3320M CPU 2,6GHz 8 GB Ram 320 GB HDD Win 10 laptoptáskával 65k.
Machete nem ír sms-t
-
konci79
őstag
-
vlevi
nagyúr
válasz CoolBoy323 #55894 üzenetére
Pont tegnap olvastam, hogy, ha megfelelően volt a raktárban tárolva, akkor 5 éves korig adható el új gumiként. Van olyan is, hogy friss gyártás, ez a 3 évnél nem idősebb gumira vonatkozhat.
És, végül, 10 éves koráig ajánlották használni a gumit.Egy ötéves gumi is lehet új – tudja, mi az a bűvös DOT-szám?
Azt ne tőlem kérdezzétek, hogy a hvg mennyire számít szakirodalomnak...
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz CoolBoy323 #55894 üzenetére
most ezen nem fogok vitázni senkivel.akinek kell megveszi,aki meg másként látja,az nem fogja megvenni.tavaly őszig használtam: nem ütött,száraz úton/vizes aszfalton simán megállt,amikor kellett,ahogy kellett.
ennyi.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz betyarr #55893 üzenetére
Pedig ha utánaolvasol szakirodalomban, akkor rá fogsz jönni, hogy kuka. 8 évesen max akkor használhato( javasolt hasznalni) ha jol volt tarolva (kezelve, megfelelo ho- es para tartalom)
Nem vicc a mai gumiknal, h 6 év után kukázni kell.
A gumis se tudná eladni, nem is fogja, jot kamuzott neked...
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
azért annyira nem eszik forrón a kását.
mellesleg a gumis mondta,hogy simán használható.az,hogy 8 éves,még nem a világvége.csak újabban van mindenki a gumi életkorával megáldva.nyilván nem hozza már egy új/újabb szintjét,de nem kell szaladni rögtön másikért.csak azért adom el,mert kihagyhatatlan áron jutottam hozzá a mostanihoz. -
Drughi
addikt
válasz szabonagyur #55886 üzenetére
Belvárosi nagy posta mellett a " bódéba"
Vagy a piaccsarnok mellett a coop(?) És az órás mellett[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz szabonagyur #55886 üzenetére
Piaccsarnok. Ha szembe állsz a főbejárattal, akkor bal kéztől.
-
Tamás9x
őstag
Eladó garázs érdekelne.
Josa-Sólyom-Arany János-Homoksor... Akár a Toldi is beleférhet...[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
Kulcsot másoltatni hol lehet Nyíregyházán Pláza és Korzó kivételével? Nem gond ha 4 de inkább 5 után is nyitva vannak.
-
Madn!ght
addikt
Eladó Diablo 3 (alap+DLC) PS4 játék.
Más PS4 játékra, controllerre ráfizetéssel cserélném. -
XmoD
senior tag
Nyiregyen, Edigitalon kivul hol kapok ilyen kabelt ? [link]
-
INMOTEP
őstag
Keresek Samsung S7 Edge re Fehér hajlított üvegfóliát
-
DonThomasino
veterán
-
DonThomasino
veterán
Egy TV állvány valakinek ?
Lokál kedvezmény megoldható." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
Archttila
veterán
Ma pont megyek arra megnezem, koszonom!
Egyebkent erdekes mert tegnap hivtam parat es van aki oraberbe nyomja, viszont van olyan is aki hasrautesre mondja arat de olyannalnis beszeltem akinek fizetni kell viszont a nekem is segiteni kell pakolniPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
KERESEK:
Keresek vga-t. Ahogy nézem egy GTX750 pl megfelelne.
Kritériumok: 128bit, 1 vagy 2 GB DDR5 memória, és ne kelljen külön táppal etetni, elég legyen a PCI-E foglalatból felvett áram neki.
Ajánlat privátban jöhet, pontos ár típus megjelöléssel.
Köszi! -
Archttila
veterán
Megbízható (viszonylag olcsó) költöztetőket keresek jövőheti időpontra. Találtam kettőt de hátha tud valaki olcsóbbat
[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
sirály69
őstag
válasz Janaboy #55866 üzenetére
Ezért kell más dns szervert használni....
"Lehet, hogy sokaknak segítene a következő információ. Digi-nél a DNS serverekkel van probléma. IP alapú kommunikáció most is működik! Ha nem Digi DNS-t állít be az ember a saját gépén/routerén, hanem valamilyen publikust (pl.: Google 8.8.8.8 vagy 8.8.4.4) akkor működni fog."[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
embe
nagyúr
Behalt a Digi
-
betyarr
veterán
válasz Ivy.4.Ever #55860 üzenetére
hát,most hogy mérem,tényleg gyengélkedik egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
-
RAVEN59
tag
Sziasztok,van valaki aki jártas a hangtechnikában? Optikai bemenettel rendelkező hangrendszert keresek de olcsón,elegendő q 2.1 es is szerintem ,van valakinek tanácsa erre vonatkozóan? Esetleg hol érdemes megnézni ,venni.
-
Janaboy
veterán
-
betyarr
veterán
válasz Ivy.4.Ever #55858 üzenetére
nekem 500-as van,de pörög ezerrel (izé,vagyis öccázzal :-D )
fttb vagy ftth van neked?
-
Ivy.4.Ever
őstag
Szokott valakinek időnként kegyetlenül belassulni diginet 1000 hogy még a honlapok sem jönnek be?
-
nagyúr
Érdekelne valakit egy Samsung Gear S3 Frontier?Hibátlan,karcmentes.
Pár hónapos,Telekomos,Samsungnál regisztrált,így 2 év a hivatalos garancia.
Jár hozzá egy fekete acélszíj,most is az van rajta.82.990 Ft
-
Tamás9x
őstag
Ha valaki szeret telefonozni. Törött LG K8
-
embe
nagyúr
Keresek 4GB DDR2-es asztali gépbe való ramot. Ajánlat típus ár megjelöléssel privátban jöhet.
Köszi! -
embe
nagyúr
De ilyen lim-lom kábelek a Korányi úti Sparban szoktak lenni.
-
diablo1984
veterán
válasz szabonagyur #55851 üzenetére
olyan ami a navigációkhoz kell!
-
embe
nagyúr
KERESEK!
Ha van valakinek GTX750 vga eladó, akkor pontos ár, típus, egyéb paraméterek megjelölésével privátban küldhet üzenetet.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz birozoli7800 #55841 üzenetére
Egy pontos típusa van?
andyTM: Holnap megkérdezem a pontos típusokat volna vagy 3 de nem akarok koloncot a nyakamba. lepasszolnám.
[ Szerkesztve ]
-
Tamás9x
őstag
válasz birozoli7800 #55839 üzenetére
Hangerő állítás közben vagy alapból? pukkodg? hangszóró cserebere már megtörtént?
Darálós kávéfőző javítással foglalkozik valaki?
[ Szerkesztve ]
-
birozoli7800
senior tag
Sziasztok!
Foglalkozik valaki hifi javítással a környéken? Van egy négy csatornás pioneer erősítőm aminek három csatornája nagyon recseg.
-
-
betyarr
veterán
válasz szabonagyur #55831 üzenetére
a tanulóvezetőket,de főleg az oktatók nagy részét hagyjuk inkább...amíg képesek a tanulókkal forgalomban azt megtenni,hogy csak és kizárólag 20-al vezetheti az autót,mögötte meg szintén 20-al döcög 5-10 másik autó,mert épp olyan a helyzet,hogy nem lehet előzni... az ilyen oktatónak csak gratulálni tudok
-
levi1108
aktív tag
Abus Centuro 860 kerékpár lakat
2 hónapos 3,5k -
szasanyi
félisten
válasz S.Feri #55834 üzenetére
Alapesetben nem lennél kisegítve, ti.ott a rendőrnek nincs intézkedési kötelezettsége mivel ez nem közlekedési baleset, esetleg polgári peres ügyet csinálhatsz belőle (bár azt is ismerjük ugye, de akkor a rendőri jelentés - már ha készült egyáltalán - megkaphatja a bíró, amiben kábé csak az lesz csak, hogy adott helyen és időben megjelentek ahol ez + az az illető ezt + meg azt állította). Kivéve, ha mondjuk van legalább egy külső tanú, esetleg felmerül a szándékosság.
-
S.Feri
őstag
válasz szasanyi #55826 üzenetére
Az a gond, hogy nem látom mikor rányitja az ajtaját az én autómra. Mert, ha látnám, rendőr, helyszínelés; kötelezőjére meg felvenném a kesst amit adna a biztosítója. Eladás előtt meg egy polír/festés amit igényel.
De ez így nekem marad...De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
szasanyi
félisten
válasz betyarr #55827 üzenetére
Pontosan tudom miről beszélsz... sajnos. Nem kevés ilyen ember van itt, nem nehéz 1-1 ilyenbe belebotlani. És hasonló esetben mindig az jut eszembe: miért én vagyok a másik a fél és miért nem egy ugyanolyan gyökér, azt verhetnék egymásra az ajtót meg a nyálukat.
Sajnos hiába áll az ember odébb, esetleg olyan helyre ahol nincs is szomszéd parkoló autó mert sanszos, hogy egy hasonló "jóképű" ott is megtalál. Na, ez az egyik ok amiért elvetettem az új autó vásárlást. -
embe
nagyúr
Eladó egy keveset használt autós töltő. Ez minőségi kínai.
BlitzWolf® Qualcomm Certified Quick Charger QC 3.0 33W USB Type C BW-C8Fotók.
Tudja a legújabb Qualcomm Quick Charger QC 3.0 szabványt. Illetve van rajta USB-Type_C csatlakozó is.
A hozzáadott kábel érdekessége, hogy mindkét végét 180° -ban elforgatva is csatlakoztatható.
Ár: 2800 Ft.[ Szerkesztve ]
-
szabonagyur
félisten
válasz betyarr #55827 üzenetére
Igen sajnos ez a tapasztalat, csak valahogy ebben a városban hatványozottan igaz.
És a gond ott kezdődik, hogy a tanuló vezetőt is így tanítják. Előttünk rendszeresen 4-5 tanuló autó is gyakorlatoz... 100-ból 1-2 van aki be is tud rendesen parkolni ahogy kellene.
A többi beáll 2 helyre, ferdén, útra belógva stb. És az oktató erre annyit mond jól van.
Múltkor meg akartam állni a ház előtt (párhuzamos parkolás), láttam van is hely, de egy tanuló épp 2 helyen áll. Beálltam mögé amennyire tudtam de a kocsi fele még kint volt... gondoltam észreveszi (legalább az oktató) és előrébb mennek. Sajna tévedtem és kénytelen voltam dudálni egyet, hogy egy kicsit előrébb guruljanak. Miután kiszálltam az autóból még az oktató volt felháborodva, hogy mit képzelek, ők itt állnak nem zavarhatom csak el úgy őket.
-
Janaboy
veterán
Ezereves színes HP lezernyomtato érdekel vkit? (sztem ez a tipusa: HP CLJ 2550l)
Elvileg működik, de reg nem volt használva.
3 doboz Heineken sör + 3 db Coca-Colaert (nem vicc) vihető.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
levi1108
aktív tag
Azt nem írtam ki hogy sör/csoki fejében
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Keresek 64gb-os MicroSD kártyát, garanciával.
Eladó:
iPhone 6s gyári fekete bőrtok
iPhone 6S nillkin 3D CP+ max fólia -
betyarr
veterán
válasz szasanyi #55826 üzenetére
vagy 3 hete mentem a gyerekekért a suliba.van saját belső parkolója az iskolának,de elég kevés a hely,meg meglehetősen szűkre is vannak szabva.bementem és pont két hely volt még szabadon egymás mellett.mindkét parkoló mellett,a csíkhoz nagyon közel álltak a parkoló autók.beálltam a jobboldaliba,majd közvetlen utánam egy pali beállt a mellettem lévőbe (tőlem balra),de úgy,hogy már azt néztem a kocsiból,hogy valszeg mindjárt leviszi a tükrömet.megáll,leállítja a motort.lehúztam az ablakot,hogy ezt most mégis hogy gondolja?szerinte én hogyan fogok kiszállni az autómból?na közben már az autó mögött volt az egyik gyermekem.ezt ő is észrevette,mondta,hogy akkor beszáll a gyerek és mehetünk is,ő meg akkor marad a parkolóban.mondom van még egy gyerek,ő még nem jött ki a suliból.egyrészt szeretnék kiszállni bemenni érte,másrészt,meg majd neki is be kell ülnie valahogy az autóba.na,végül nagy szemforgatással kiállt mellőlem és elment.
bementem a másik gyermekemért,jövünk ki,addigra az ürge tett egy kört és mivel más hely nem volt,így ugyanoda és ugyanúgy beállt mellém,mint először.mint aki jól végezte a dolgát,kiszállt az autóból és indult a saját gyerekéért.ott állok,mondom neki,hogy most meg beszállni nem fogunk tudni az autóba.na,elkezdte mondani,hogy már másodjára nem hagyom őt megállni a parkolóban,meg nézzem meg,hogy ő a csíkon belül parkol stb. stb. na mondom ácsi.légy szíves állj ki,beszállunk,kiállok,aztán állhatsz a parkolóba ahogyan csak akarsz.szóval vannak emberek,akik azt hiszik,hogy csak nekik áll a világ.a többi ember meg meg csak töltelék,vagy rabszolga,esetleg netán levegő,vagy valami ilyesmi... -
szasanyi
félisten
válasz S.Feri #55823 üzenetére
Két dologgal egészítenélek ki saját, szomorú tapasztalatok alapján:
1. Sok idióta van aki még a sajátjára sem vigyáz akkor hogyan lehet elvárni azt, hogy a máséra ügyeljen? Olyan ajtó rányitási sérülés is van az autómon (festékfelkenődéssel együtt) amiből nyilvánvaló, hogy a másik gk. ajtószéle is sérült valamilyen szinten illetve még az autóm riasztója is megszólalt.
2. Amíg az autósok egy része vezetni sem tud (a KRESZ ismeretét hagyjuk most) és úgy parkol le, hogy a vezető felőli oldalon 50 cm sincs a mellette álló autóig a másik oldalt meg 1m addig mi más remélhetünk?
-
Sanyi52
tag
válasz S.Feri #55823 üzenetére
Így van! Teljesen igazad van! Ennek oka a kötelező felelőssségbiztosítás!
Anno 20 évvel ezelőtt jövök ki a boltból, hát ott van a szélvédőmön a felelősségbiztosítási szelvény.
Alig találtam meg a horzsolást, nem is mentem javíttatni. De akkor az emberek még becsületesek voltak, mert nem ugrott a bonus-uk.
Pár éve az OBI parkolójában ca. kettő hét különbséggel mindkét oldalról meghúzták a kocsimat.
Nem volt szelvény! Pedig célszerűen nagyon távol parkoltam le a többi kocsitól. Ez sem védett meg. -
S.Feri
őstag
válasz szabonagyur #55797 üzenetére
Az én tapasztalatom az, hogy mikor beállok 1 normál parkolóhelyre akkor általában 1 - 2 parkolási sérüléssel távozom, amit sajnos csak később veszek észre. Nem vigyáznak az emberek a másik tulajdonára.
Különösen távol állok emiatt mindenkitől, és igyekszem maximum 1 oldalt más kedves autóstárs számára szabadon hagyni, hogy nyomorult módon ki tudjon szállni a sz@rjából... így csak 1 parkolási sérüléssel távozni további dolgom intézésére...[ Szerkesztve ]
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
konci79
őstag
-
levi1108
aktív tag
Eladó
Abus Centuro 860, Steel-O-Flex kerékpár lakat
2 hónapos, 5k az ára.[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Szükségem lenne egy viszonylag kis méretű (81,5 x 50 cm) gipszkartonra. Ha van vkinek egy maradék darab amit nem használ fel, az priviben lécci keressen meg!
-
tag
Eladó dolgaim:
TP-LINK TL-WN851N wifi kártya 2k
Olympos VG-150 digitális fényképezőgép 7k
sata dvd-írók 1k/db
Cooler Master 612 hűtés 5k
Corsair HX850 táp (nincs meg az összes kábele) 19k
Deep Cool 240EX hűtés 18k
500gb hdd-k 5k/db
Cm Hyper TX3 hűtés 4k
Alpenföhn triglav hűtő 4k
Cooler Master 500w táp 6k
1tb Toshiba hdd 7k
Termaltake Urban S21 ház 10k
4x2gb Adata Gaming 2000mhz ram ddr3 12k
Zalman Z11 Plus ház 10
Zalman Zm700 LX táp 10k
Cooler Master Seidon 120V V2 hűtés 8k
I5 4690 cpu 35k
Asus Maximus 6 Impact Z87 lap 25k
Seagate 1tb hdd 7k
ICE EDGE MINI FS V2.0 hűtés (csak az amd-s lefogatója van meg) 2k
Thermaltake SE SMART 530w táp 6k
Seagate 1tb sshd 10k
Cooler Master 1000w táp 20k
Xbox 360 kontroller (vezeték nélküli) 6k
ASUS Q87M-E lap + I5 4670 cpu 48k
Kingston 120gb ssd 10k
Geforce GT640 2gb vga 10k
100gb noti hdd 3k
HKC 550w táp 3k
Asus GTX770 2gb vga 35k -
CoolBoy323
nagyúr
iPhone SE 64GB érdekel valakit?
Holnap még itthon vagyok...
75k mindösszesen (szinteingyenvan!)
-
-
válasz INMOTEP #55813 üzenetére
Igen ez így van, ismerem , mert nekem volt már a6 C6 allroadom ezzel a motorral és most egy mk1 touaregem van szintén a 3.0 motorral
De a megadott szám nem él, az e-mail meg már ránézésre is igen gyanús. Uh vélem nem lesz ebből semmi, sajnos. különben mennék én is vcds-selNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
INMOTEP
őstag
válasz bitpork #55812 üzenetére
Nekem vcds van Q7 nél nagyon odakell figyelni ,főleg a 3.0 diesel motor .Ott is a vezérmülánc csere a fontos mikor volt vagy van e hangja mert nem olcsó a csere,egy vezérlés cseréhez állitólag ki kell venni a motort a kocsiból mert a tüzfalnál van ......Anyaggal munkadíjjal kb 400-500 ezer ft ...Nekem A4B7 volt 2.0 tdi ,azzal is túlvoltam már mindenen...
[ Szerkesztve ]
-
-
Drughi
addikt
Eladó Gyári Fekete iPhone bőrtok, telefon cserélés miatt.
3 hónapos, ISYTLE vásárlás, számlával igazoltan eredeti.
Újkori ára 16.000Ft volt.
Állapota: használt, két oldalán minimális sérülés, mely nem befolyásolja sem esztétikailag, sem funkcionálisan.Továbbá:
Szintén i6S-re NILLKIN 3D + CP MAX fólia, fehér színben.PM!
-
INMOTEP
őstag
válasz bitpork #55809 üzenetére
Nagyon meg kellesz nézned kit bízol meg ilyennel mielőtt lejönnél te is netán feleslegesen ,biztos konyit mindenki valamilyen szinten a kocsikhoz de jó páran csak az állapotot kopásokat nézik meg,na meg a motort fülre " hogy jár .Ez nagyon nem elég, pláne akkor gond ez ha millios autórol van szó na meg diesel .Aztán jöhetnek az esztétikai hibák stb " .Másrészt nagyon eltérőek a vélemények egyes embereknél az állapotot tekintve .Valakinek pár kopás pár kisebb külső hiba jó állapotot jelent és javasolja nézd majd meg ,valakinek ugyanez az igénye szerint levan lakva .Sokan ilyenek ,de ezzel nincs is baj. Egyébként milyen audiról volna szó ? milyen motor váltó ?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
SOS segítséget kérni holnap egy autó megnézésében. Az autós topikban már keresem az emberem, de itt is szeretném megpróbálni, lévén nyíregyházi a cím.
Nem kívánom ingyen! Arra lenne szükségem hogy valaki körbefotózzon egy audit és elmondja az első benyomásait.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
dui
aktív tag
Eladó:
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 570 4GD5 (1,5 év garancia)
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon™ RX 570 4GD5 (1,5 év garancia)
- SAPPHIRE PULSE Radeon™ RX 570 4GD5 (2 év garancia)
- ASUS ROG Strix RX570 OC Edition 4 GB GDDR5 (2,5 év garancia)- ASUS B250 MINING EXPERT + (1,5 év garancia)
- Intel® Pentium® Processor G4400 3M Cache, 3.30 GHz (1,5 év garancia)
- 8GB DDR4 2133MHz (1,5 év garancia)Érdeklődni privát üzenetben.
-
mrbig25
őstag
Eladó:
■ Modecom MC-HF10 hangfal. Ár: 7000Ft
/dobozos, nagyon szép állapotban, hibátlan működéssel/
■ ZeroInfinity Shiva processzorhűtő. Ár: 5000Ft
/dobozos, hibátlan, minden gyári tartozékával/Keresek: Spire Powercube 501 / 502 házat.
...
-
betyarr
veterán
nem megy valaki mostanság az ikeába?pár konyhakést kéne elhozni.
-
Drughi
addikt
Egy pofás iPhone-t valaki? [link]
[ Szerkesztve ]
-
kovacs65
senior tag
Eladnám: Lenovo ThinkPad 8 4GB/128GB
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óra topik
- Politika
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T470, 14" FHD IPS, i5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1
- Lenovo Thinkpad T470, 14"HD, i5-6200U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év gara
- Lenovo Thinkpad T460, 14"HD/FHD, i5-6200U CPU, 8GB RAM, 256GB SSD, W10, 27% áfás számla, 1 év garanc
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500