- Elég nagy csendben hozza a Bartlett Lake-S CPU-kat az Intel
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- Vezetékmentes, szénszálas egeret dobott piacra a Pwnage
- 0,56 literes térfogatú NUC-kal gyarapodott az ASUS portfóliója
- Tagadják a szervergyártók, hogy túlmelegedne a GB200-as szerverdizájn
Új hozzászólás Aktív témák
-
sliderzolo
csendes tag
Eladó Dvd-k 70ft/db áron.
-
FRENK1988
veterán
Érdekelne engem HP CQ56 notihos komplett hűtés de minimum venti
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Nem kell idegeskedni.
Kótajban sem volt áram már reggel....Ebédeltem a középkorban, elaludtam utána és mire felkelek van villamos energia és a torkom is fáj.
Szép kis jövő ez.
-
tag
4 magos konfig eladó:
ASUS F1A 75-M LE lap
AMD Athlon II X4 631 proci
4gb ram ddr3
Ati X1550 vga 512mb
160gb hdd Seagate Sata
normál állapotú codegen ház
delux 420w táp
dvd-rw
ára: 43k
beszámítás megoldható! -
Antimatrix
senior tag
Keresek
mai napi átvétellel - vagy holnap reggeliS775 2 magos proci E2xxx E3xxx E4xxx E5xxx vagy régi E6300-E6400-s
extrem esetben E7xxx vagy E8xxx is érdekelhetilletve 1 v 2gb DDR2 ramot márka tipus
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
embe
nagyúr
Pazonyban egész délelőtt nem volt áram-emiatt fűtésem sem.... Már megint!
Olyan deja vu érzésem lett. A múlt héten szintén pénteken ment el az áram több mint 30 órára.[ Szerkesztve ]
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz anonymus89 #28885 üzenetére
A facebookos "mentsünk állatokat" "szeresd a kóbor kutyákat" "támogasd a menhelyet" csoportok körüzenetek nagy riválisai a kínai éttermeknek és úgy tűnik ki is szorították őket
-
E1even
senior tag
Még mindig ELADÓ pár jó árasított cuccom, kis árcsökkentéssel:
Silverstone mágneses porszűrők 12cm-es ventikhez.
Áruk: 700 Ft / db
Új, bontatlan Logitech M100 egér számlával, 3 év Logitech garral.
Ára: 1500 Ft
Ára: 1000 Ft
Nézd meg és vidd el őket!
Köszi szépen!"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
lajkaa
tag
Xperia P eladó. Ha érdekel valakit pm!
Amit ma megtehetsz, azt megteheted holnap is!
-
anonymus89
addikt
válasz Tothgera30 #28882 üzenetére
Eltűntek ha jól láttam, plaza-ban még tuti van pár.
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Lenne a napokban eladó sorba kerülő 1GB DDR3 9600GT-m.
Dobozos, minden gyári kiegészítő megvan ( brutál sok átalakító stb) , még bontatlan hűtéssel.
Gyárilag Zalman cooler dolgozik rajta.
Játék közben OC-val olyan 60-65 C!!
750/1000 MHZ amin szaladgál.
Nem cicereg, nem melegszik!10500 Huf -> Fix!
-
tikshow
addikt
válasz Tothgera30 #28882 üzenetére
Talán a Korzóba van, de nem esküdnék meg rá.
-
Tothgera30
Ármester
A Műv háznál már nincs kínai "étkezde"?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz anonymus89 #28878 üzenetére
vegyél 7770-et, nagyon jó kis cucc...
szívesen játszok postást, ha gondolod... húsvét vasárnap jövök majd legközelebb Nyíregyre
most itthon vagyok, ha kell vkinek majd vmit vinni BPre, sikítson...
-
dui
aktív tag
Eladó:
- Alaplap: ASUS P5QL SE
- Processzor: Intel® Pentium® Processor E5200
- Memória:
Corsair Dominator 2x1GB 1066MHz DDR2 (CM2X1024-8500C5D)
Kingmax Hercules 4GB KIT 1600MHz DDR3 (2x2GB) CL9
- Táp: HKC USP-5550 (550 W)- CPU Cooler: Zalman CNPS7000B-Cu
Érdeklődni privátban!
[ Szerkesztve ]
-
szoki007
aktív tag
Elado Gigabyte 8800GT Zalman hutos. Erdeklodni privatban.
-
Garold
senior tag
Cooler Master Geminii S CPU cooler eladó, vagy cserélhető értékegyeztetéssel sata notebook hdd-re.
Mit kell ahhoz inni hogy valaki havat hányjon??
-
zsolti1902
aktív tag
Valakinek nincs DDR1 1GB memóriája?
Érdeklődés szintjén esetleg 8800GT kaliberű kártyája?[ Szerkesztve ]
My VGA History: S3 TRIO 64 - 3DFX Vodoo - MX4000 - FX5700LE - 8400GS - 3850 256MB - 8800GT 512MB - 4850 1GB - 5850 1GB - 7870 2GB - R9 280 3GB - RX 480 8GB - GTX 1080 8GB - HD5450 512MB - HD5750 1GB - RTX 2080 SUPER 8GB - RTX 4070 SUPER 12GB
-
Pepe78
őstag
sziasztok!
Sata DVD karcolot/olvasgatot keresek feketét...
2000Ft
-
petiwr
senior tag
Cserélem vagy eladom két darab Coolink COOLSWIF2800 8cm ventilátoromat egy darab 120 mm es re lehetőleg minél halkabb legyen. Garanciás a termék 2013.06.17 ig rajtam keresztül a multimediatower-be.
Méret: 80 x 80 x 25 mm
Fordulatszám: 1100 rpm
Csapágyazás: hydro-dynamic
Zaj: 9.5 db/a
Légszállítás: 32.5 m3/h
Csatlakozás: 3-pin
Üzemfeszültség: DC12V -
FRENK1988
veterán
-
S.Feri
őstag
válasz anonymus89 #28869 üzenetére
Dobozos, garis 7850 esetleg érdekel valakit?
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
anonymus89
addikt
válasz anonymus89 #28864 üzenetére
tikshow, FRENK1988 köszi srácok egy picit erősebbet keresek mondjuk 128 bit sávszélességűt.
Tudom ez kimaradt valamint, hogy pci-e csatis legyen elnézést érte.
[ Szerkesztve ]
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
ezustkorso
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
magyar777
tag
Vennek olcson regi symbianos Nokia-t. Barmilyen erdekelhet, irj hatha pont olyat keresek (fuggetlen)
///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
FRENK1988
veterán
válasz anonymus89 #28864 üzenetére
nekem is van egy 9200 és egy 9550
-
tikshow
addikt
-
anonymus89
addikt
Egyébként van most per pill valakinek eladó vkarija?
-
anonymus89
addikt
Sziasztok ismeri valaki Gojo26 kollégát?
Hirdet egy vkarit telefonon is lehet érdeklődni csak sajnos elfelejtett telószámot megadni az elérhetőségei között és 16-án lépett be utoljára.
Valaki tudna segíteni?Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
FRENK1988
veterán
válasz ezustkorso #28861 üzenetére
nimfa helyett infrát olvastam.
szakmai ártalom
-
ezustkorso
csendes tag
Valakinek nincs-e (olcsón) eladó nimfa-, vagy hullámospapagáj?
Nem ártana, ha kézhet lenne szoktatva. De túlélem ha nem. -
mrbig25
őstag
Én édesanyámhoz utaztam haza csütörtökön a hosszú hétvégére nagy boldogan, hogy még késés nélkül hazaértem. Erre délután négykor már azzal fogadott, hogy 2 órája nincs áram. De szerencsére már vasárnap reggel visszakapcsolták a város egy részében, ma reggeltől meg már mindenhol van.
Egyébként jó volt ez a pár nap nomád élet, legalább volt időm összevágni a maradék ~20-25mázsa fát...
-
Traxx
őstag
Egyedül, max. autórádió mellett, telón térerő és meleg víz nélkül nem volt könnyű. Este csak az olvasás maradt a gyertya mellett, mint kikapcsolódás. A végén viszont már poénnak fogtam fel, leszámítva az aggódást a fagyasztóban lévő húsért...nem sokkal korábban volt disznóvágás. De az is megúszta a történetet
Viszont az adventi koszorú gyertyája még március közepén is szépen (és jó sokáig) világít
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
válasz Pepe78 #28802 üzenetére
Szerintem én nyertem az "áramszünet versenyt": csütörtök este 6-tól kedd hajnal fél 1
Nem volt piskóta...és a faluban van, ahol még mindig nincs delej...
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Pepe78
őstag
2x2GB DDR3 ram is kerestetik. 1155 lapba (1,5V)
Legkésőbb holnapi átvétel. -
embe
nagyúr
Hali!
Keresek:
LP-s -128 bites vga-t. Lehetőleg dobozosat, kisker garisat. Írd meg pontos típusszámmal, tartozékok felsorolásával, és árral hogy mid van.
FONTOS: LP-s hátlap megléte, és HDMI csati. 1GB DDR3-as, és 128 bites legyen.
pl. HD5570, HD6570. NVidia GT530, GT545, GT220[ Szerkesztve ]
-
ElVisZ
tag
Vennék új Eneloop AA akksikat. Itt esetleg árul valaki?
-
Plero
aktív tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy Sony Ericsson K300i telefon. Arról szeretném lementeni a képeket.
Tud nekem valaki ebben segíteni? Van kábele hozzá?"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Vennék:
1, I3-2100 félkonfigot, olcsó lappal , 2-4gb ddr3 1333 rammal
vagy
2, Am3 Phenom II 4 magos vagy @4 magos félkonfigot - szintén árérzékeny behangolással
PÜ
-
Irmscher 353
aktív tag
Eladó piripénzért:
- Ritkaság socket 423-as félkonfig. (alaplap, proci, RDRAM, HDD, táp, ház, ODD, floppy)
- ATX es táp (FSP 250W és Astec 145W)
- Micro headset mobilhoz, olyan pici, mint egy modern hallókészülék, Puskázni tökéletes
- pci-os 4 portos USB (usb 1-es)Mindenféle ajánlatot meghallgatok, nálam csak a helyet foglalja!
[ Szerkesztve ]
-
tag
Eladó holmik:
Samsung HD103UJ 1tb vinyó 100/100 ára: 11k
Aero Cool M40 gépház szép állapotú ára: 6k
EVGA Geforce GTX 480 1.5Gb vga dobozos hibátlan állapotú ára: 38k
Arctic alpine 64 plus hűtés dobozos, 1 hónapot ment ára: 1.5k
Ekl hűtő számomra ismeretlen típusú, egy gyári Targa gépből származik, am2-es foglalatú! ára: 2.5k -
petiwr
senior tag
-
Bobby G.
senior tag
Vennék valami jobb minőségű billentyűzetet amin vannak gyorsgombok is, megkímélt állapotban, nem horror áron, illetve egeret is. Vezeték nélküli nem nagyon érdekel, de esetleg az is lehet... Ha van ilyened, dobj egy privátot. Ja.. Csak Nyíregyházán tudom átvenni sajnos..
-
JézU.S
csendes tag
eladó:
-HP 635 notebook: Matt LED 15,6" ,AMD E450, 4GB DDR3, 320GB HDD
-J&W Minix 13,3" notebook
-Motorola ME865 ATRIX 2
-Apple Ipod touch 32GB 2.gen
-Kingston 16GB Class10 MicroSD gyári SD adapterrel.
-1GB DDR3 1333Mhz So-dimm notebook memória
-Askew Zen vadiúj 44-es motoros túra/sport csizma -20eFt -
janimilan
csendes tag
Sziasztok!
Eladó cucc: [link]
Helyieknek: -2k."Az emberek nem bölcsességgel,hanem a gondolkodásra való képességgel születnek,s az idő múlásával-sok gondolkodást követően-bölcsességre tehetnek szert" (Napoleon Hill)
-
Pepe78
őstag
sziasztok!
Hanyagoljátok Márk1993 tagot.
Aljas féreg. Hazudik mintha könyvből olvasna.
Vigyázzatok vele. -
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #28831 üzenetére
Én is...
-
Drughi
addikt
Belvárosban (Ér utca) bármelyik TV/Internet szolgáltatótól lehet kábelszolgáltatást igényelni, vagy van amelyik nem dolgozik arra fele?
Most költözünk oda és nem tudom milyen szolgáltató volt előttünk,
Digi lenne talán a legjobb. -
Zjunior
veterán
Valakinek Xbox Játék eladó COD World at War vagy Black Ops Zombie?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
petiwr
senior tag
Cserélem két darab Coolink COOLSWIF2800 8cm ventilátoromat egy darab 120 mm es re lehetőleg minél halkabb legyen. Garanciás a termék 2013.06.17 ig rajtam keresztül a multimediatower-be.
Méret: 80 x 80 x 25 mm
Fordulatszám: 1100 rpm
Csapágyazás: hydro-dynamic
Zaj: 9.5 db/a
Légszállítás: 32.5 m3/h
Csatlakozás: 3-pin
Üzemfeszültség: DC12V -
magyar777
tag
Vennek olcson regi symbianos Nokia-t. Barmilyen erdekelhet, irj hatha pont olyat keresek (fuggetlen)
///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
levi1108
aktív tag
Eladó LG KP502 T-Mobil függő telefon.
Karcos állapot, de tökéletesen működik, árakat várok (nem csillagászati összegre gondoltam)
-
FRENK1988
veterán
Külső 2,5"-os merevlemeze van valakinek? 500GB - 1TB között?
-
dFactor
tag
Eladók lettek az alábbi cuccok:
Point of View 5.1 USB Gamer fejhallgató - Kb 3 éves,használt, de jó állapotú, működése hibátlan. 8 beépített hangszóróval, kezelőszervvel. Irányár: 6.000,- HUF
Egy 400 wattos táp. Gamer konfigot hajtott, de bootoláskor néha fagyott tőle a windows. Érdekes módon játék közben bírta a terhelést. Irodai használatra szerintem kiváló.Irányár: 2.000 Ft
Érdeklődni priviben.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ I mean if my show does not make people vomit and have an erection at the same time, then I've let my audience down.
-
szasanyi
félisten
Ez szép volt fiúk!
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #28825 üzenetére
Hmm, de ha te fizeted az én vonatjegyemet, akkor akkor megyek Pestre, amikor csak akarok...
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #28823 üzenetére
Inkább veled van a probléma, vagy sietsz, vagy késel...
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #28821 üzenetére
Nincs is. Miért, van valami baj?
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #28819 üzenetére
Az meg már késő
-
GabN73
addikt
válasz CoolBoy323 #28817 üzenetére
Áhh, a megyek megkavart...
Holnap már túl hamar lesz
Közeljövőben lesz még hasonló eset?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #28816 üzenetére
PestRŐL NyíregyRE
-
GabN73
addikt
Pestről jön valaki hazafe' mostanság?
CoolBoy323
Pestre? Vagy jössz vissza?[ Szerkesztve ]
-
E1even
senior tag
válasz E1even #28813 üzenetére
Sry, az egér linkje lemarad:
Logitech M100És az ára is 2000 Ft-ra módosul.
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
E1even
senior tag
válasz E1even #28780 üzenetére
Az SSD, a füles, és a billentyüzet ELADVA,
viszont a Silverstone mágneses porszűrők, és
a Bontatlan Börtönregény DVD még mindig eladó.Kis árcsökkentés is történt, a porszűrők 700.- / db-ért,
a DVD pedig 1000.- vihető.Új játékos:
Új, bontatlan Logitech M100 egér 3 év Logitech garral, pénteki vagy hétfői átvétellel.
Ára: 2500 Ft
[ Szerkesztve ]
"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
tag
Eladó cuccok:
EVGA Geforce GTX 480 1.5Gb vga dobozos hibátlan állapotú, gari sajnos már nincs rá! ára: 38k
Samsung HD103UJ 1tb vinyó hibátlan állapotban 100/100 ára: 11k
Aero Cool M40 gépház fekete szép állapotban ára: 6k
Raidmax RX-1000 Viking 1000W tápegység hibátlan állapotban dobozával együtt ára: 10k -
FRENK1988
veterán
Apósom rám bízott pár cumót, hogy adjak el
RAM:
4x256 MB DDRI-400 Kingmax (MPXB62F-38KT3R) Piros
1x256 MB DDRI-400 Hivie
1x512 MB DDRI-400 Kingston (KVR400X64C3A/512)VGA:
Connect3D 9550 128MB DDR (VGA;TV-Out;DVI) Piros Passzív
Gigabyte 9200 128MB DDR (VGA;TV-Out;DVI) GV-R92128DHÁrak megbeszélés szerint
-
dui
aktív tag
Eladó fixi/single speed kerékpár!
2012 augusztusában épített, max. 100 km-t "futott". Minőségi alkatrészekből, igényesen lett megépítve.
Masszív Cr-Mo csövekből készült, vastag kovácsolt papuccsal, így nyugodtan lehet nyúzni, bírni fogja.
Frissen homokfújva és feketére szinterezve.
- A váz méretei: Magasság C-C 57cm, C-T 59cm, felső cső hossza C-C 57cm.
- Krómozott villa
- FSA Orbit A-Head kormánycsapágy
- Cr-Mo A-Head kormányszár
- Keskeny FIXI kormány
- Favorit markolat, kb. 30 éves, már sehol nem kapható!
- ITM nyeregcső
- Selle Royal nyereg
- Shimano BB-UN51 monoblokk
- Shimano 105 "Golden Arrow" hajtókarok
- MKS Japán pedálok
- Christophe Special klipsz (szíjat adok hozzá)
- Csepel Teta lánckerék 42 fogas
- Hátul 16 fogas krómozott fix lánckerék vastag lánchoz
- A másik oldalon 16 fogas krómozott DICTA racsni vastag lánchoz
- KMC krómozott vastag lánc
- Első kerék: Shimano agy, fekete küllők, Alexrims aero profilos dupla falu fehér felni
- Hátsó kerék: Csepel Atom Pista pálya agy, DT küllők, Ambrosio dupla falu, duplán szegecselt fekete felni
- Piros Deestone külső gumik 28-622 (700 x 28c)
- Csepel Piton fékkarok
- Két forgáspontos fékek (hátul Radius)
- A lánc egyenesen fut, el van találva a láncvonal.
- Kanyarodás közben a cipő orra nem ér az első kerékhez, tehát emiatt nem lesz baleset.
- A hátsó kerék flip-flop, tehát most szabadon futós, de ha kiveszed és fordítva teszed vissza, akkor fix hajtású (ez egy 15-ös kulcs segítségével kb. 3 perc alatt elvégezhető)
Látható, hogy a váz és az összes felhasznált alkatrész jó minőségű, erős, strapabíró!Képek:
Kép 1
Kép 2
Kép 3
Kép 4
Kép 5
Kép 6
Kép 7
Kép 8
Kép 9Érdeklődni privátban kérem!
-
Pepe78
őstag
-
FrezeR
senior tag
válasz kicsitrash #28806 üzenetére
Az szerintem van bőven a cégnél az már más kérdés, hogy mire fordítják
-
FrezeR
senior tag
válasz kicsitrash #28804 üzenetére
Igen gondolom ez sem olyan egyszerű de biztos lenne olyan megoldás már manapság amivel jobban meg lehet oldani ezt.
-
FrezeR
senior tag
Sziasztok
Volt itt baj elég az elmúlt napokban az biztos. A barátnőm csütörtök délután a fél 6-os IC-vel indult el a Keletiből ide Nyíregyre és leszállították őket Szerencsen ahol maradni kellett nekik egész éjszakára, vagy visszamehettek még Miskolcra és TALÁN onnan BP-re is megy a vonat de nem tudták garantálni. :S Persze aki Nyíregyre utazik annak ez nem megoldás. Csak másnap péntek reggel tudtam érte menni a hóhelyzet miatt. Szerencsére voltak kedves segítőkész emberek akik autóval elhozták őt és a többieket Görögszállásról Nyíregyre. Természetesen a jegyet sem a helyjegyet nem térítik meg ugyan is az van kiadva neki, hogy csak a 15.-én váltott jegyekre vonatkozik hiába indult valaki előző nap hiába a fél napos késés semmi térítés nincs. Az áram itt nálunk Sényőn csütörtök fél 4 óta csak vasárnap este 6 után jött vissza. Internet pedig csak ma déltől van. Nem volt semmi nagyon durva az egész.
De azért megjegyzem, hogy minden elismerésem azoknak akik az emberek mentésére siettek a bajban és azoknak a szakembereknek is akik erőn felül teljesítve próbálták helyreállítani az áramszolgáltatást. Lehet, hogy nem ártana átgondolni ezeket a megoldásokat az áram továbbítását gondolok itt a pusztában álló oszlopokra azok minőségére, megóvására stb nem értek én ehhez, de hogy ha ilyen viharok lesznek a jövőben is akkor ne legyen ekkora baj belőle!
Gondoltam leírom személyes tapasztalataimat de bocsi az off-ért...
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Kotajban is van mar aram....
Csutortok delutan fel 3 kor ment el. -
Teejay83
tag
Hello
Van pár motyóm ami csak a helyet foglalja:
CANON PGI-5BK és CLI-8 bontatlan utángyártott patronok - ár megegyezés szerint ki mit ajánl érte
Plüss fekete összehúzható telefon tok egy 3-4"-os készülékhez ajánlom- 200 ft/db
Univerzális USB-s autós töltő 10 véggel-Szinte az össze telóhoz,mp3,mp4 lejátszóhoz használható - 490 ft
USB-s hálózati töltő- 250 ft
Telefon tok-Nokia 6300-hoz ajánlom de máshoz is jó ha a méret közel azonos -300 ft
Mindegyik teljesen új soha nem voltak használva!!
[ Szerkesztve ]
DPS Hungary- szoftverrobot fejlesztés-online marketing-rendszerek bővítése,korszerűsítése-digitalizáció-IT biztonsági tanácsadás-Laptop-Projektor BÉRLÉS | www.onlineasszisztens.com | www.dpshungary.eu |