Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- VR topik
- Monitorkalibráló eszközök
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
jelentem tegnap ejjel jottunk meg parizsi hosszuhetvegerol. cod mw2 meg nincs a kezemben, pedig 9-en feladtak, remelem holnap meghozza a futar melohelyre. tapasztalatokat holnap estenel elobb nemigen. bar lehet +1 nap is, mert fel kellene tennem vegre a vegleges win7 x64 profot
-
SipiBcs
őstag
Ha jól értelmeztem a tegnapi info morzsákat, meg az esti beszélgetést, akkor én a következőt tudom elképzelni: Az IW indít egy rakás szervert, ahol lehet pubolni, lehet privát matcheket indítani. A későbbiekben véleményem szerint majd lehet szervert bérelni saját részre, amit ők ellenőriznek, bedobnak a nagykalapba, de az általad meghatározott névvel és CSAK a steamen keresztül teszik elérhetővé.
Persze ez hozza magával, hogy feltörik és crackelt játékkal is lehet csatlakozni majd az ilyen-olyan szerverekhez. Csak idő kérdése.... Ahol crack van, ott jönnek a csíterek is... szóval ez a része sem lesz más, mint eddig. Aki viszont eredetivel csítel meg is érdemli, hogy sz@rba menjen a serialja egy jóképű guid-bannal.
Most teljesen másra van félretéve a cash-em (fogorvos), úgyhogy nem merek elvenni abból a kupacból a játékra. De megkérem a jézuskát, hogy a kislányom szülinapjára hozzon NEKEM mw2-őt!!

Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest