Hirdetés
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Emelkedik a korábbi generációs Intel CPU-k ára
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Az új Macbook Pro is beveti az M5-ös rendszerchipet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
nem értem..most az a baj hogy morgolódunk?
szerintem mindenki morgolódik...nemtudom..nekem semmi bajom nincs az ilyenekkel amíg nem írkálják be...TS-en szvsz mondhatják..engem nem zavar...De megint nemtudoom mivan itt..
eddig tök jól megvoltunk együtt...mostmeg megint az van hogy nálunk mindenki bunkó...
nemtudom megint min borult ki a bili de arról szerintem sem én sem a Blizz klán nem tehet hogy a NYEv klánból 2nél több ember mostanában nincs fent és ezért hozzánk csapódnak..
de ha ez ekkora gáz akkor nem kell közösen játszani...sőt Booz is visszamehet csak NYEVesnek..ilyen dolgokon nem akarok és nem is fogok vitatkozni...
az meg hogy kick/jelszócsere melett kurjuk ki a klánokat meg a mi dolgunk...ezért is akarunk CB-zni...ott nem lesz olyan hogy low-ot keresünk és HIGH tim jön mert ott van info a klánról...és ha LOW-ot keresek és 5:0nál még náluk 2ember halt meg 5v5 warba 1szer 2szer valószinüsitem nem low-ok..és akkor ezt akár ugy is fel lehet fogni hogy ők a bunkók...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra is érkezett az új Honor készülékek mellett
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Filmgyűjtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HP,15.6",FullHD,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,Magyar vil.bill,16GBDDR5 RAM,512SSD
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,SSD,Jó akku,Win.11,Szép állapot
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet,Win.11 is megy!!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő