- Milyen videókártyát?
- iPad topik
- Túlfeszültség ellen védő elosztó
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
válasz
Balinov #4278 üzenetére
Hello.
Bali ez nem segít?
"Ha ez az üzenet fogad a játék telepítését követően: "iw3mp.exe müködése leállt " a köv. kell tenni:
Vista alatt:
Vezérlőpult /Hardver és hang /Hang /Felvétel fülecske /Jobb klikk majd itt "letiltott eszközök megjelenítése" /Stereo Mix /engedélyezésXp alatt:
Activision\Call of duty 4 - modern warfare\miles itt nevezd át a mssmp3.asi-t mssmp3.bak-ra." -
BandiHUN
veterán
válasz
Balinov #4278 üzenetére
próbaképp beállitottam a pb-t a pubon,hogy viselje el a maxpackets 30-at...remélem menni fog a dolog,kiváncsi leszek,mennyit jelent majd a játékban,szerintem olyan sokat nem.főleg hogy a komoly gémereknek úgyis át van állitva,aki meg kezdőbb/nem warozgat,annál meg úgysem jön ki szerintem,és legalább a pb nem vágja ki.sokan azt se tudják,mi van szerintem,akik repülnek,pedig a pb már játékkezdéskor ad egy figyelmeztetést,ha valakinek valamilyen értékei rosszra vannak állitva,és ad is rá asszem 2 percet,hogy változtasson.csakhát nem figyelnek oda a szövegre.nameg nem ártana több ember a szeróra amúgy sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest