- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Tegnap booz jelezte, hogy sehol nem volt senki.
-
athomi
veterán
Amúgy rád nagyon haragszok ugyanis eddig azzal pedáloztál, hogy te keresnél wart csak a 64bit-es Vista miatt nem tudsz java-t telepíteni. Most fent van a 32bit-es Vista erre kijelented, hogy nem vagy hajlandó feltelepíteni a java-t a gépedre.
(#2016) gyiku: Az a vicc, hogy te nem értelmes magyarázat miatt használsz Vista-t, hanem azzal a magyarázattal, hogy az XP régi. Nem csodálom, hogy a világban minden szentszart el tudnak adni amire senkinek semmi szüksége.
-
athomi
veterán
Jön az 1.6-os patch!
-
athomi
veterán
7:30-8:00 között jövök, remélhetőleg egyben.
-
athomi
veterán
Sztem war-on kibukik, hogy egy-két emberke bizony hozzá van szokva a pub perk-jeihez.
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
Nekem jobb volt mint a semmi, a pub-nál meg nekem sokkal szórakoztatóbb.
Amúgy csak nade-ket kellene arra a pályára tanulni, és az A plantnál lévő embereket már ki is lehetne füstölni vele. Ők is csak ezért tudtak bejönni, mert a 3 védőből 2-őt kidobtak, de legalább 1-et, így pedig már nem lehetett védeni. -
athomi
veterán
PyroS láttam vettél új procihűtőt, grat.
Viszont szomorú hogy a gyári intel hűtős lefogója van a Xigmatek Red Scorpio-nak is. -
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #1718 üzenetére
Tegnap a laggolását én is megemlítettem neki, de állítása szerint ezt is csak én találtam ki. Nem tudom feltűnt e neki, de a pub-on lévők közül rajtam kívül még ketten megemlítették neki a laggolását (ovecs is észrevette, de ő nem szólt).
Erről eszembe jutott egy vicc:
Sofőr halad az autópályán, mikor a rádióban bemondják:
-Emberek, figyelem! Az autópályán egy őrült szembe megy a
forgalommal!
Erre a sofőr:
-Mit egy? Az összes!
-
athomi
veterán
válasz
kavicssli #1621 üzenetére
Ha hiszed ha nem, épp a 8 osztályos parasztemberek és kisebbségiek voltak akik legelőször otthagyták a helyet a 400Ft-os órabér miatt.
Metro-ban napi 2-4 óra munkával sokkal jobban kerestem és nem is kellett megerőltetnem magam.Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy a magyar köz is tehet a helyzetről. Sok minimálbéres család Karányonkor szép nagy plazmatévét vesz hitelre.
Az autóhiteleket meg sem említem, sokan egy kategóriával feljebb vásárolnak, mint amit megengedhetnek maguknak. -
athomi
veterán
Debrecenben nyitni fog a Foxconn-nak egy új gyárta. Nokia mobiltelefonok gyártását, összeszerelését végzi majd. Mondom átmenetileg jó lesz, állítólag elég jól fizet, lévén jó nevű gyár. Elmentem hogy jelentkezzek erre jönnek a feltételek: 3nap 12 óra nappal, 3 nap pihi, 3 nap 12 óra éjszaka, 400Ft-os órabér. Jót mosolyogtam és eljöttem.
ovecs: Segélyezéstől nem kell félni, csak idő kérdése és drasztikus változás lesz. A 7 év alatti gyerekek több mint 50%-a....
(nem mondom, mert én lennék a csúnya gonosz rasszista bácsi) -
athomi
veterán
Igen, Zeee kidobása óta mindig flamkeltő szövegeket írkál a közösbe, ezek jórészét nekem címezi. Tegnap visszaszólogattam neki, de ovecs szólt TS-en, hogy hagyjam abba. Viszont figyelmeztethette volna Mariann-t is, hogy ő se provokáljon.
Érdekes módon TS-re bejön és eljátsza a gvadalupei szent szüzet.
-
athomi
veterán
Ovecs, a számlaszámba nem kell vhova egy kötőjel?
gyerpi: Én mondtam, hogy 19.5-ért nagyon jó a HD3850-es.
1280-as felbontásig pedig tökéletes a 256Mb-os verzió is, sőt felette is csak ott már lesz egy kisebb lemaradása az 512Mb-os verzióval szemben. De ez messze nem akkora difi, mint az Nv-nál a 256-os és az 512-es közti különbség. Nv-nál egész egyszerűen ha kifut a memóriából a kártya, akkor elkezd szaggatni a játék akárhány fps-ed van. 320Mb-os 8800GTS tulajok mesélhetnének.
-
athomi
veterán
ma megyek és tejelek neked ovecs
-
athomi
veterán
Moon kisasszony feljár a szerverünkre. Ezzel nincs semmi gond, de örökösen piszkálódik velem, amit eddig türtem. A mai nap viszont visszaszóltam neki és a szerveren egy kisebb adok-kapok szócsata alakult ki köztünk. Nem hiszem hogy a szerveren tartózkodók és játszani vágyók ezt szeretnék olvasni. Szóval arra kérnélek titeket, hogy ha legközelebb feljön és belém köt, akkor figyelmeztessétek. Amennyiben továbbra is kötekszik végleg bann-olom!
Érdekes módon TS-en egy szót sem mer szólni.Zeee kidobása miatt piszkálódik, újból-és újból feszegetve a témát.
Ma megkérdőjelezte játékom tisztaságát, illetve azt kérdezte a többiektől, hogy miért nem álltak ki Zeee mellett. -
athomi
veterán
Kinek van itt A4Tech X-710FS egere?
-
athomi
veterán
[-HSU-] klánhoz felmentem játszani, mert pam módban van a szerójuk. Persze adminként nagyon kemények és anyáznak.
Nem szégyeltem magam és mondtam nekik a magamét.
Amúgy ez az a banda booz, akiket lecsalóztál. Őszintén szólva nem hogy nem csalnak, de még lámák is. -
athomi
veterán
Booz-al fent voltam egy szerveren, aztán 15 kör után lecsalózta a bandát és távozott.
-
athomi
veterán
Egy jól bevált motor multihoz (ezért megbocsátanám), de a Cod4-el bebizonyosodott, hogy a baromi nagy bugjai egyszerűen javíthatatlanok, szóval elég ciki ugyanezt a motort használni.
más: Érdekes ital és a metro-ban árulják.
-
athomi
veterán
Sztem cod5 nem lesz PC-re, mint ahogy a Cod3 sem volt. Másik brigád csinálja a páratlan verziókat (kivéve az elsőt). A Cod1, 2 és 4. részét készítő gárda amúgy is kijelentette, hogy nem kíván a II.Vh-val már foglalkozni, a Cod5 meg ugyebár II.Vh-ús lesz.
Amúgy nagyon ciki lenne ezzel a motorral kiadni egy újabb Cod-ot PC-re!gyik: A tiédet is én vettem meg, úgy hogy ne küldözgess te semmit!
-
athomi
veterán
csak szarakodik ez a tetves gép
én ezt nem értem, tegnap tettem újra -
athomi
veterán
Rendszervisszaállítással megoldódott a gondom.
-
athomi
veterán
Szombaton nyitva vannak a bankok?
-
athomi
veterán
Megint nem jön be az a bizonyos oldal amit sokat használok, viszont azóta a gond mióta pont ere az oldalra kattintottam. Behozatal közbe beugrott egy nagy fehér, új netoldal, az URL-ben pedig egy IP és utánna redkívül hosszan betűk és jelek áltak. Bezártam gyorsan. Ezóta kínom van.
-
athomi
veterán
Nekem a 9600GSO semmiképp nem kéne. Gondolom nem 3 hónapra veszed a kártyát. Ha kifut a kártya a memóriából, akkor lesz ott szopás, már pedig ha a 8800GTS 320Mb-os kártya kifut belőle, akkor ez sem ez a 384MB sem egy életbiztosítás...
gyerpi Újra spamreklámok a gépen! Vki tud jó írtót ellene? Múlkor vmit ajánlgattatok TS-en.
-
athomi
veterán
ugyan az a kínja a gépemnek mint pár nappal ezelőtt
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz
kavicssli #1439 üzenetére
"C" és "D" partíció. "C"-re felteszed a win-t, programokat, drivereket. "D" nagyjából minden egyebet (játékok, filmek, programok telepítői, stb.). Win reinstall-kor csak a Windows-os partíciót húzod újra, a "D" megmarad. Vannak játékok melyek elindulnak újrainstallálás nélkül, de a cod pont nem ilyen. Csak annyi hogy újrainstallálod a cod4-et a régire, így a fájlok felül lesznek írva, kivéve azokat a fájlokat amiket eredetileg nem telepít a cod4. Tehát megmarad a profilod, a játékmodjaid, custom mapjaid, stb. Lényegében semmi más dolgod nincs csak a CD key-re vigyázni, mert újratelepítéskor annak egyeznie kell a régivel!!!
-
athomi
veterán
BL döntő miatt majdnem kivágtam magam az ablakon.
Én ilyen VGA-t vennék, de gyorsan: [link]
-
athomi
veterán
Na mi van? Nem játszunk? Este BL-t nézek, nem fogok játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Medence topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- SzoftverPremium.hu
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest