Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerpi
aktív tag
teljesen igazad van jobb mint a PUB és a múltkor nagyon is megszorítottuk őket vacanton, de mondjuk tegnap sztem mindenki megvert volna annyira nem ment a többségnek és sztem a szerverük is szarul van beállítva /lehet hogy én rosszul látom/,
DE mondjuk akkor is zavar, hogy mikor 1 meccsünket játszottuk velük jó formán lőni sem tudtak cross-on /ez nem csak az én véleményem/ utána pedig bármilyen pályán kikapunk tőlük
habár lehet, hogy valami fanatikus gyerekek akik éjjel nappal cod-oznak
-
gyiku
nagyúr
tamadonal A-nal 5 korben 5-ot dobtam ki granyoval.
amugy meg tudnank oket verni vacanton is
csak kene kis csapatmunka
vedesnel meg valahogy atomkemp.utana irogattak nexesek, hogy a masodik mapot toljuk nalunk, meg jaccunk meg, nem csalnak, kuld statot, demot, shotot mindent. mondom neki fel se merult ez bennunk, egyszeruen sokkal jobbak vagytok, mi nem elvezzuk a 19-1-eket. azert meg remelik jatszunk egyutt. mondjuk en is.
ahogy dudor mondta, nekem is jobb volt a tegnapi zako, mint vmi laza pub.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8G I 8GB I 256-512-1T SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

csak kene kis csapatmunka
vedesnel meg valahogy atomkemp.