- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Hát ez megint attól függ,hogy mennyit tudsz rá szánni.A legjobb ebben a kategóriában a Corsair Vx450-es de az kb 12eFt.
Annak ellenére amit Andrish írt ebből a választékből esetleg ezt javasolnám még: [link].A PH-án van teszt is róla PH-ás Saga Teszt. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3405 üzenetére
Melyik topicba?A táp gondodhoz visszatérve vegyél egy corsair Hx520-at akkor lesz elég csatid a 8800GT-hez.
Nekem a Hx620-as van,nagyon király
.
Gyerpi: viszont tápot szerintem mindenképp cserélned kell.Valami márkás 400w-450w elég lesz.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3402 üzenetére
Légyszives NE OFFold össze a topikot a monitoroddal
.
Pedig egy 400w FSP tápnak el kellene vinnie a konfigodat.
Gyepri: ha meghúzod 3Ghz-re akkor kihajtja.Ha jól számoltam a 3870-től 3-4 eFt lenne csak több a 4850-es.A Asus még olcsóbb volt ha jól láttam.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3380 üzenetére
Például ezzel: Nokia Monitor Test
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3361 üzenetére
Na csak meglett az új monitor?Gratulálok hozzá
.
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #3357 üzenetére
Mi sem akarunk veszekedni hidd el.De amikor mindig ugyanezt történik az már dühítő.Lorenzo mindig abba köt bele,hogy mi előre rohanunk és ő nem tud plantelni.Viszont ha mi nem rohanunk előre akkor úgy lefogják a taktikai helyeket,hogy soha sem tudunk plantelni.Ez egy ilyen rusholós játék.Én is szoktam káromkodni Ts-en de még egyszer sem szidtam a csapat tagokat.Az meg főleg nem érdekel,hogy hány fragem lett egy waron csak nyerjen a csapat.
CSAPAT JÁTÉK ez a lényeg,csapatként kell gondolkodni.Amúgy meg nem vagy low,tegnap is szépen írtottad az ellenfeleket
.Még több gyakorlás kell és még jobb leszel.
-
PyroS
senior tag
válasz
BandiHUN #3342 üzenetére
Lorenzo: Már régebben is ugyan ez volt veled a gond,olvass csak visszább.Fogd már fel,hogy ha nem rohansz előre plantkor akkor mire oda érsz elfoglalják a stratégiai helyeket.Minket szidsz,hogy milyen szarul játszunk
Te meg nyafogsz mindenért,ez nem jó az nem jó,nem lehet lelőni az ellenfelet,stb.Az nem értem ha már "sz@rrá" lőttél minket a crossfiren akkor ezt miért nem látjuk tőled a warokon? Mi "zúgolódunk"? Szerintem rajtad kívül nem nyafogott senki.Főleg nem szoktuk a csapat társainkat szidni!!
Amíg nem tanulsz meg csapatban játszani addig én nem warozok veled.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3241 üzenetére
Attól még puska lőszerrel működnek szóval oda tartozik.De szerintem azért is rakták bele,hogy minél több fegyver szerepeljen benne.
-
PyroS
senior tag
Új mod a Cod4-hez:
Régen adtunk már hírt cod4-es modokról, és őszintén szólva a zombie-n és a K3-on kívül más modot nem is lehet látni a szervereken, köszönhetően a rangrendszer átimportálhatatlanságának. Ennek ellenére azt hiszem sikerült, most még egy befutót találni. Zeroy a Raiders Merciless-től készített egy puska modot CoD4-re. A mod jelenleg is béta verzióban elérhető a pubolók előtt, de még várhatóak finomítások. A modban 11 klasszikus puska közül választhatunk melyeket már megismerhettünk az előző CoD verziókból.
Választható fegyverek:
* Karabiner 98 + Scoped
* Gewehr 43 + Scoped
* M1 Garand
* M1903 Springfield
* Mosin-Nagant + Scoped
* Lee Enfield + Scoped
* Tokarev SVT40A mod pillanatnyilag csak Windows alapú szerverekre érhető el. Ezen felül még pár AWE-ból ismert funkciót is tartalmaz a mod:
- A puskák külön osztályokba sorolhatók melyet ki és be kapcsolhatsz
- Spawn Protection (AWE4-ből)
- Healthbar (AWE4-ből)
- Health regeneration option (régi AWE)
- Változtatható Hardpoints Streak
- Pár HUD-ot kikapcsolhatunk
- Modolt HardPoints üzenetek
- Modolt üdvözlő üzenet "Welcome message" (AWE4-ből)
- Modolt Menük/Zene
- Rotációs üzenetekForrás: callofduty.hu
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3167 üzenetére
Jaja Bali csak semmi PSP tessék asztali gépet venni a Cod4-hez
.Persze tudom még egyenlőre nem lesz rendes netetek
.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Az a baj,hogy hiába taktikázunk ha sokkal erősebb az ellenfél
.Akik velünk egy szinten vannak azoknál általában be szokott válni a dolog.Persze csak ha nem kap el mindenkit a harci hév és nem indul mindenki Rambózni
.Az is igaz,hogy mostanában nem is sokat warozunk de szerintem ősszel ez vissza fog állni a régi kerékvágásba.
-
PyroS
senior tag
Ezzel én is így vagyok.Inkább egy tiszta vereség mint egy csalással szerzett győzelem.A múltkor talán hollandokkal játszottunk egy jó wart.Ők nem csaltak és nem volt semmi kérdéses dolog.
A csalásos dolgokhoz annyit tennék hozzá,hogy vannak akkikbe nagyon sokat kell lőni,hogy meghaljon.Ő meg egy két golyóval simán lelő,bár ez lehet azért is mert szarul lövök
.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Bocs fiúk,hogy tegnap este nem értem rá.De a meló az meló
.Ez a hátránya ha az ember egy köpésre lakik a munkahelyétől
.Viszont ma este már ráérek.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3096 üzenetére
Mert nem vagy NYEV-es
.Látod ilyen előnye is van a NYEV tagságnak.Na jó persze ez csak vicc
.
Bali én is a neten hallgattam.Fentebb linkelte Sipi a linkjét.
-
PyroS
senior tag
válasz
SipiBcs #3074 üzenetére
Igen az a hozzászólásom kódolva lett
.
Most hallgatlak.Bár az első szám nem az igazi
.
A Depeche viszont már király
.
Tegnap még nem sikerült megoldani,hogy menjen a szerónk 1.7-ként a virágbolti verziókkal.Remélem az FGC Klánosok megtudják oldani minél előbb.De ha kell akkor van lehetőség vissza tenned az 1.6-ra. -
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3064 üzenetére
Szerintem jöhetsz,úgyis hiányos a csapat.Se Booz,se Ovecs,Yakot se tudom,hogy mikor ér rá.
Hunor: patcheket felraktad?Az első hozzászólásból megcsináltad amit kellet?Bár gondolom igen.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3038 üzenetére
Okés lehet,hogy profik voltak és nem csaltak de akkor meg minek "low" wart kerestek
.
Hunor reméljük ezentúl nem lesz ping problémád.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3036 üzenetére
A fene essen az ilyen "krém"-ek be
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #3034 üzenetére
Mi köszönjük,hogy szereztél ellenfelet és,hogy jelenléteddel emelted a színvonalunkat
.Bár máskor kevésbé csaló ellenfelet keress
.
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt.
Hunor: mit tudsz csinálni a pingeddel?Esetleg nem melegszik túl a routeretek?Nekem a wifis a routerem és meg kellet emelni egy kicsit,hogy legyen szellőzése mert tűz forró volt.
Gyepri: Yakonál csak a lakásban van megosztva a net wifivel és néha nála is meg-meg szakad.
Nekem meg tegnap war közben olyat csinált,hogy megállt a kép de közben a TS-az ment.Aztán a képen a texturák szétesek és kifagytam.Szerintetek ez lehet a videokari miatt?
-
PyroS
senior tag
Most néztem,elérhető a szerón az 1.7 patch.Át állítsam?
-
-
PyroS
senior tag
Hello.
Úgy látom nem tudtatok aludni
.
Hát tegnap dobott ki az új PB egy pár embert.Aimbot,wallhack,stb-el.Lorenzo ügyesen összehoztad.
-
PyroS
senior tag
Lehet,hogy mégsem leszek este.Valami nem stimmel a gépemmel
.Az eddigi stabil beállításokkal fagyogat utánna meg alig tudom elindítani.Lehet,hogy megdöglik a Galaxy 8800Gt ahogy mostanában elég sok embernek
.
-
PyroS
senior tag
válasz
Sirandrish #2880 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet.Mikor a Galaxy 8800Gt-ét vettem (43k) a következő héten már csak 38k körül volt
.Azóta meg már lassan el sem lehet adni.
-
PyroS
senior tag
Jó reggelt mindenkinek.
Jó volt a tegnap esti war.Gratulálok mindenkinek a jó játékához
.Ügyesek voltatok fiúk
.Esetleg lehetne ma este is megint.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest