Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
elviszi..azzal nincs is gond..csak raknak rá kemény 4 tápcsatit amit ugye a 8800GT szépen be is nyakal...hívtalak ezügyben multkorában..emlékezhetnél..
Amugy meg nem is beszélek már a mocsniróll...Mondjuk mellékesen megjegyzem hogy..Leteszteltem és pixelhibamentes
Jah amugy reagálhatnál a másik topicba is
-
Sirandrish
legenda
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek..most megyek és jól letesztelem!
-
Sirandrish
legenda
Nekem ugyan tényleg semmi közöm hozzá de szólnék néhány szót!
ha nembaj...
Nem akarok tényleg senkit megbántani de nah.
Lorenzo
Szóval...az addig rendben van hogy Plantelni kéne..de ezt tegnap is megmondtam hogy ez nem így müködik...amíg 5 ember él az ellenfélből, addig nem lehet plantelni...akármilyen prok is vagyunk..egy kósza nade..egy kósza sorozat és kész...főleg azon a MAP-on ugya minden ablakból rádlátnak!a Másik...az okay hogy az SD lényege a Plant de hallod ne az én "bambaságom" legyen már az oka annak hogy kikapunk mikor néha annyit ölök mint rajtam kivül a csapat összesen....és ezt bárki elmondhatja..néha Booz néha Pyros vagy akárki lehoz 1-2 kört csak Killel.....itt tényleg nem arról van szó de csak 1 ember Plantelhet...az hogy azt az embert honnan védem/védik (persze közelről csak nem mittomán balról hanem jobbrol) az had legyen már az én döntésem főleg ha azt az oldalt tényleg meg is tudom fogni.
Az meg tényleg idegesitő mikor 7v7-be csak annyit mondasz hogy "elbasztátok" meg "megint egyedül hagyatatok 4 vagy 5 ellen"...hát könyörgöm..nehogymár mindenki egy kalap szar legyen azért mert próbál ölni...meg próbálja a te dolgodat (plant) könyebbé tenni azáltal hogy leszed 1-2 embert...mi is élétben tudnánk maradni a kezdőtöl 20 méterre...de ezt a játékot nem így játszák..ráadásul eredményre se vezetne 30 seccel a vége előtt nah mostmár indulhatunk szlogen..Védőbe kempelni kell...ezt aláriom..és énis utálom ha akkor Rambóznak de a TÁMADÁS az a TÁMADÁSRÓL szól...baszhatjuk hogy beülünk egy sarokba...egy valamire való csapat védőbe nem fog utánnad szaladgálni és az a 2 perc rohadt gyorsan eltelik...
Én azt is elhiszem hogy idegesitő egyedül maradni 4 ellen de az hogy Zoomolva mész hót lassan a mapon 30secel a vége előtt is nem vezet eredményre...4embert nem is szedsz annyi idő alatt plantelni meg már rég késő!
Az meg a másik hogy a tegnapi WARon is hogy nem lehet lelőni az ellent...hát érdekes módon én letudtam lőni 20-at..Ovecs is vagy 15öt...ha nekünk sikerül akkor márpedig le lehet ezt elhihetetd nekem...és a magyarázat amit tegnap annyira kértél hogy te akkor mé nemtudod lelőni pofonegyszerü...nem találtad el...me ugye utánna házon belül mindenkit letudtál lőni...ezekszerint csak az lehet hogy azokat nem találtad el...
Ez egy csapatjáték..ahol nem A bassza el..nem B a bamba hanem az egész csapat...vagy a csapat jó vagy a csapat szar...nem Ő meg Ő...itt csak EGY CSAPAT VAN...nem lehet senkit kiemelni.
Lehet hogy egyik WARon te vagy a legjobb de a követkjezőn szart se érsz...és akkor mivan? mögötted áll egy csapat aki segit neked vagy legalábbis próbálja a legjobb formáját hozni...Hidd el hogy nem azért halnak/halunk meg hogy veled kibasszunk...és az hogy a Támadó körökön támadunk szintén a játék lényege..
Tényleg nem akarok senkit megbántani de azért ha ennyien mondanak valamit akkor elkéne gondolkodni rajta..
Semmi közöm hozzá ez is tény..ez csupán egy meglátás volt...
Csupán egy vélemény a sok közül...ha ezután nem mehetek veletek WARozni ezt akkor is el kellet mondanom...Jah és hogy ne csak "bántsak"...Lorenzo..köszi hogy rábeszéltél a 22"ra
-
Sirandrish
legenda
Ide is beteszem a gyönyörüségemet
Booz és Lorenzo meggyőzött..22es -
Sirandrish
legenda
jó akkor Puska de puttyogtat
-
Sirandrish
legenda
Downpour-t én nagyon komázom csak semmiféle taktikát nemtudok rá..a Pipeline viszont 5v5-ben a legjobb védő map...2szer WARoztunk eddig rajta az egyiket 10:0ra a másikat 9:1re(a védekezőt)...ha 5en vagyunk/vagytok érdemes nyomatni mert védeni eszméletlenül jól lehet azt a mapot...a Countdouwn és a Bog támadóban nagyon jó..ha a kezdeti nadeket megusszátok meg a csipát akkor szinte biztos a siker ...persze ha mindenki arra megy amerre kell...a Bog-ot még védeni sem nehéz de támadni tényleg jó..az Wet Work átláthatalan..akárhonnan lőhetnek szvsz az semmire se jó..főleg olyan csapatok ellen akik szeretnek is kempelni...az Owergrovn meg nagyon nagy...ha mondjuk valaki B-n van a Plant meg A-n akkor 20 sec mire átér..ha nagyon lassan azaz halkan megy akkor még több..oda csak ugy érdemes menni ha van egy hiperszuprtjó csipás...
a Showdown meg mindkét plant könnyen nadelhető és lőhető az azért nem jó..
a Pipeline-re, Countdown-ra vagy Bog-ra viszont érdemes épiteni...
ez az én véleményem..persze semmi közöm a NYEV csapathoz csak felvettetm mint öltet
-
Sirandrish
legenda
vannak...de nem csak erre gondoltam
de végülis mindegy is..ugyis fogjátok ti még alakitgatni a taktikátokat ha egyáltalán lesz használható...ezt arra értem hogy lesz olyan tim aki ellen van is értelme mert akikkel tegnap is játszottunk Crossfiren...háát..nemtudom milyen taktika kelett volnabár szerintem mindegy is lett volna me így is ugy is kiszedtek volna mindenhonnan
-
Sirandrish
legenda
az az érdekes hogy amugy egy ember egy pilla alatt megval mondjuk AK-tól...tehát 3találat egy gpfegyoval nem sok..és valakikbe meg kell fél tár..akárhogy nézzük az nem tiszta játék..
Játszott a PH már a NYEV ellen vagy anno az ULTRA ellen...az ultra elleni war fragmuvimba meg is tekinthető..M4el talán 5-6 golyót lőhettem ki és 2en is meghaltak..az AK erősebb..akkor néhányan mé nem halnak bele 8-10 AK lőszerbe...sajnos ezek olyan dolgok hogy magunkat is hibáztathatjuk hogy bambák vagyunk de ez neigaz...azért egy tár gépfegyverrel mindenki betud vinni 3 találatot és elvileg elégnek is kéne lennie...csak sokszor mégse elég...
-
Sirandrish
legenda
nah és olyankor mivan amikor nemtudom felrakni az 1.7et mert aztirja hogy már fenntvan...ami igaz is de visszamásoltam az 1.6 os fájlokat
-
Sirandrish
legenda
akkor nem a gépeddel van a gond...próbáltál már pingelni valamit..mert lehet hogy szimplán a szolgáltató hibája...akkor meg baszhatod az uj drivert meg mindent...próbáld ki amit Forceberg mondott..azthiszem másik topicba van leirva..csináld azt és nézd vagy 3percig...ott minden kiderül..
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #3057 üzenetére
nah..mondtam én hogy mizu
Én élőben még csak olyat halgattam amit komálok, Ossian, PokolgéP,Kalapács stb...
jah nem..egyszer anyámékkal kimentem egy rendezvényre és ott feléppet a Crystal...
szar idő volt..mondtam is anyáméknak ..fogadjunk hogy van ilyen szar időre valami nyálas zenéjük...erre anyám..jahj nem kell igy hozzáálni..feljön a 3 nyomi...nah mivel felhős az ég ezért "fujja el a szél" vagy mia gyehenna...mondom nah zsir akkor léptem. -
Sirandrish
legenda
ezt már tegnap is mondtam...sokan ugy vannak vele hogy elérnek egy MED skill-t és akkor ők azzal bizonygatják hogy mennyire tudnak hogy a LOW-okat elverni...ezt mi is csinálhatnánk egyébként mert a LOWokat mi is altudnánk verni..tegnap egyébként MED-eket kerestem (mint mindig) ugyhogy azok vagy nagyo jól használtak valamit vagy HIGH-ok voltak...mert annyi makk a világon nincs...KP-ból minden golyó talált nekik
-
Sirandrish
legenda
Jó reggelt...köszi a tegnap esti wart srácok..nem mondom hogy fasza volt mert neeem
de azért jó volt
-
Sirandrish
legenda
nah most akartam felmenni a szerótokra amelyiken épp FFa megy de állitólag még azis 1.6
-
Sirandrish
legenda
Ovecs mostmár nem hagyhatsz így minket
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Hunor maga dönt...de ha gondolkodik azon hogy megvegye az origit akkor csak akar jönni CB-re nem?
De amugy tökmindegy ki mit mond mert ugy is ő dönti el.
Viszont..Hunor mostanában szinte minden nap nyomat velünk 1-2 WAR-t..és nemhiszem hogy észrevettétek a hiányát mert utánna egyből megy hozzátok..én csak ezért nem értem mire ez a nagy hajcihő meg szarkeverés meg sirás hogy széthuzza a timet...szerintem az hogy PCW vagy CB wart nyom már nem oszt nem szoroz...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #2715 üzenetére
Naaaah...Elmondanám hogy Hunor egyre többet WARozik velünk..szinte minden nap...észrevetted?
Max ha mondta..nem hanyagolt titeket se és velünk is tudott gamelni..ÖÖÖ....de nekem mind1..én nem akarok balhézni se Ent pörgése, se a Ti elzárkózottságotok miatt....azaz PIIIISZ
-
Sirandrish
legenda
válasz
Polacheck #46 üzenetére
öö ezt nem értem de nagyon...mé azt zárod be amelyik már jóideje megy plussz tele Van HSZ-el..
Lehet a lázam miatt nem értem de megmagyaráznád?
Ha mindenképp kell valamit csinálni és szabad ut van minden Klán saját topicjának akkor azt egyszerüen vissza kell nevezni -=PH!=- Klán CoD4 topic-ra mint anno és kész...szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Villanyszerelés
- Path of Exile (ARPG)
- Battlefield 2042
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest