Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #5775 üzenetére
ááá Bali neee..ne csinálj hülyeséget...4870et ne..4850 szinte mindenre elég..és fél év mulva is elég lesz...jó nem 16XAA meg fasz tudja de élvezhető grafikát mindenből kilehet hozni és ha van egy kis hasonlóság az árak között itt és ott akkor a 50es és 70es kari között azért van deifferencia ami az árát illeti...
-
Sirandrish
legenda
válasz
Balinov #5763 üzenetére
8800GT-vel eddig nincs olyan game ami nem menne 1680*1050-be..csak beállitás kérdése..jah bocs..a GTA4et 1440*900ba tolom..de az a proci miatt..mondjuk ha 1680*1050re raknám akkor kb 3-5 FPS-t buknék szóval nem halnék bele..veszettül ne költs VGA-ra(kivéve ha sok a fölös léd) mert pilla alatt esik mindennek az ára...inkább most 2fokkal gyengébb aztán 3-5honap mulva tudod cserélni egy mostani csucsra ami még akkor is nagyon jó lesz..csak tanács...
-
Sirandrish
legenda
aki ráér az pls szoljon pár "jó" szót ehhez a gyökérhez..még véletlenül se akarja ákurni a népet csak a cod5-t ő ugy árulja hogy külön a játékot kulcs nélkül és külön a kulcsot
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
Nyíregyen egyszer esett idén..az meg is maradt vagy 3 napig...nem is olvadt volna el szvsz csak tegnap egész nap esett az eső..
-
Sirandrish
legenda
a népért mindent..skubi aláirás
-
Sirandrish
legenda
veletek is megosztom az Örömöm
-
Sirandrish
legenda
válasz
Sirandrish #5356 üzenetére
nah van aki nem érti
szóval a CloneDVD-s Far Cry 2höz van kreek amivel megy a game single része is...khm -
Sirandrish
legenda
akkor jól hallottam..én pedig csak azt mondanám hogy akkor várj egy picit...hamar lejebb mennek az árak (max1honap) és akkor vegyél egy 4870et..addig a 96GT is jó..vagy amugy mi a problémád vele?
CoD4et viszi nem? más nemis kell
én azért ne idegesitem magam emiatt( kb gépvásárlás után jött ki a 48**szeria és az 50eset elég jó áron adták akkoris ami picit jobb az én karimnál) mert cod4-en kivül ami érdekel ahhoz bőven jó..de a lényeg ugyis a cod4...én a kövi VGA cseréig tuti várok még min 1-2 honapot hogy a 4870 is jó áron legyen...ráadásul már előre látom hogy 1-2honap mulva lesz Nv kari is ami ütősebb lesz és még talán az ára is kedvezőbb..Ebből azt akarom kihozni hogyha arra amire kell elég a 96GT akkor várj még..persze nekem tökmindegy de ha 2 hét mulva 15K-t esik pl a 4870 vagy akár csak a 4850ára akkor nagyon keserü szájized lesz...ezek még uj karik..most fog esni az áruk...de te tudod
a 3870viszont az ára miatt jó vétel lehet...a kategóriájában elég szépen teljesit és az ára is kedvező...és én személy szerint rosszat még nem hallottam róla..
-
Sirandrish
legenda
nemtudom kinek mennyire hiányoznék de több mint valószinü hogy én sem jutok el a hétvégén
-
-
Sirandrish
legenda
nemtudom most perpill hogy cod2.nél hogy van de azért egy 80as pingel nem lehet érezni hogy később lő...legalábbis cod4-be..és ami mégjob...ha pl teszteled a 200as pinged az üres mapon..akkor pl lősz és pilla alatt látod hogy a falba furodik a skuló...de ha embert lősz akkor már mástészta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest