Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
Én először ki szoktam pakolni az alkatrészeket, ahogy nekem tetszik az elrendezés (követve a kapcsolási rajzot), aztán eresztem meg az autohuzalozást. Általában van vele elég utómunka, de a nagyját jól szokta csinálni. Olykor kell 2-3 kör is neki, meg finomítani beállításokon (huzaltávolság, szomszédos alkatrészek...). Aztán egész használható.
-
@lbert
tag
Na ez már pont a témába vág!
Egy mésik fórumon épp ugan ez volt a gondja egy tagnak.
Tuttommal csak autó ruter funkciója van. Mi több ez egész bisztos.
De van olyan program ami auto topográfiát is csinál.
Pl: National Instument Electronic Workbench
Azonban csodát senki ne várjon tőle, mert ez is csak annyit csinál hogy összehajigál mindent egy kupacba.
Ez ügyben marad a kézi elrendezés.Egy apró titok: egyszetűbb áramkörök min 2 óra.
Komolyabbak, van hogy 4-6 óra + utó munka
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciális Corsair Sursa RM750 750W 80 PLUS Gold (CP-9020231)
- szünetmentes táp /nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / 2aksi / Schuko
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Garanciális ID-COOLING FX 360 ARGB WHITE
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest