Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Új formájú, szimmetrikus egérrel adott magáról életjelet a Pulsar
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zivi
csendes tag
Üdv! Nemrégiben vásárolt új notebooknál (Acer Aspire E1-570G, i3-3217U 1.8GHz 3MB, Nvidia Geforce GT 740M 2 Gb, 6Gb DDR3 memory, Windows 8 64bit) a Pc-s játékoknál nálam is jelentkezik ehhez hasonló hibaüzenet sajnos állandóan (az elején még internetezés során is fellépett,de már megszünt), és sorra állnak le a játékprogramok is ha az Nvidia-át akarják használni. Jelenleg csak úgy tudok játszni ezen a gépen, ha az Nvidia vezérlőpultban a 3d beállításoknál az integrált grafikát választom, és ezen belül a programbeállításoknál is csak a globális, azaz az integrált grafika előnyben részesítésével futnak zökkenőmentesen az egyes játékok (pl. L.A. Noire, WatchDogs, MementoMori2, A new beginning). Ez ugye azt jelenti, hogy az integráltat használják, vagy tevedek...? (nem vagyok képben a témában sajnos). A jópárjátékból csupán egy játék (miután a vezérlőpultban az nvidiát rendeltem hozzá) indul el, és a játék főmenüben, a beállításoknál megjelenik az Nvidia mint választott processzor is, viszont amikor folytatnám az utolsó mentéstől, vagy új játékot kezdenék akkor szépen leáll és megjelenik egy hibaüzenet
. itt egy kép az egyik ilyen leállásáról: http://kepfeltoltes.hu/140825/N_vtelenerror1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Segítségeteket szeretném kérni. Mit csináljak,hogy ne forduljon elő többet ez a probléma? Már számtalanszor újraraktam a windowst, különböző drivereket is kipróbáltam (az acer,nvidia honlapjáról is egyaránt, most jelenleg mindegyik a legfrissebb), az energiagazdálkodási módban az nvidia beállításoknál a teljesítményt is állítgattam stb., de mindhiába minden egyes próbálgatásom ezidáig. A felettem írt egyik hozzászóló a cpu órajel átállítását írta, én ahhoz sem nagyon értek, még megnézni sem sikerült eddig,hogy pontosan mennyi az enyémnek az órajele, nemhogy átállítani... valaki részletesebben elmagyarázná hogyan kell ezt megcsinálni? hátha nálam is beválik ez a módszer. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Vicces képek
- BestBuy topik
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 12T Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest