- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zivi
csendes tag
Üdv! Nemrégiben vásárolt új notebooknál (Acer Aspire E1-570G, i3-3217U 1.8GHz 3MB, Nvidia Geforce GT 740M 2 Gb, 6Gb DDR3 memory, Windows 8 64bit) a Pc-s játékoknál nálam is jelentkezik ehhez hasonló hibaüzenet sajnos állandóan (az elején még internetezés során is fellépett,de már megszünt), és sorra állnak le a játékprogramok is ha az Nvidia-át akarják használni. Jelenleg csak úgy tudok játszni ezen a gépen, ha az Nvidia vezérlőpultban a 3d beállításoknál az integrált grafikát választom, és ezen belül a programbeállításoknál is csak a globális, azaz az integrált grafika előnyben részesítésével futnak zökkenőmentesen az egyes játékok (pl. L.A. Noire, WatchDogs, MementoMori2, A new beginning). Ez ugye azt jelenti, hogy az integráltat használják, vagy tevedek...? (nem vagyok képben a témában sajnos). A jópárjátékból csupán egy játék (miután a vezérlőpultban az nvidiát rendeltem hozzá) indul el, és a játék főmenüben, a beállításoknál megjelenik az Nvidia mint választott processzor is, viszont amikor folytatnám az utolsó mentéstől, vagy új játékot kezdenék akkor szépen leáll és megjelenik egy hibaüzenet
. itt egy kép az egyik ilyen leállásáról: http://kepfeltoltes.hu/140825/N_vtelenerror1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Segítségeteket szeretném kérni. Mit csináljak,hogy ne forduljon elő többet ez a probléma? Már számtalanszor újraraktam a windowst, különböző drivereket is kipróbáltam (az acer,nvidia honlapjáról is egyaránt, most jelenleg mindegyik a legfrissebb), az energiagazdálkodási módban az nvidia beállításoknál a teljesítményt is állítgattam stb., de mindhiába minden egyes próbálgatásom ezidáig. A felettem írt egyik hozzászóló a cpu órajel átállítását írta, én ahhoz sem nagyon értek, még megnézni sem sikerült eddig,hogy pontosan mennyi az enyémnek az órajele, nemhogy átállítani... valaki részletesebben elmagyarázná hogyan kell ezt megcsinálni? hátha nálam is beválik ez a módszer. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged