Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zivi

csendes tag

Üdv! Nemrégiben vásárolt új notebooknál (Acer Aspire E1-570G, i3-3217U 1.8GHz 3MB, Nvidia Geforce GT 740M 2 Gb, 6Gb DDR3 memory, Windows 8 64bit) a Pc-s játékoknál nálam is jelentkezik ehhez hasonló hibaüzenet sajnos állandóan (az elején még internetezés során is fellépett,de már megszünt), és sorra állnak le a játékprogramok is ha az Nvidia-át akarják használni. Jelenleg csak úgy tudok játszni ezen a gépen, ha az Nvidia vezérlőpultban a 3d beállításoknál az integrált grafikát választom, és ezen belül a programbeállításoknál is csak a globális, azaz az integrált grafika előnyben részesítésével futnak zökkenőmentesen az egyes játékok (pl. L.A. Noire, WatchDogs, MementoMori2, A new beginning). Ez ugye azt jelenti, hogy az integráltat használják, vagy tevedek...? (nem vagyok képben a témában sajnos). A jópárjátékból csupán egy játék (miután a vezérlőpultban az nvidiát rendeltem hozzá) indul el, és a játék főmenüben, a beállításoknál megjelenik az Nvidia mint választott processzor is, viszont amikor folytatnám az utolsó mentéstől, vagy új játékot kezdenék akkor szépen leáll és megjelenik egy hibaüzenet :(. itt egy kép az egyik ilyen leállásáról: http://kepfeltoltes.hu/140825/N_vtelenerror1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Segítségeteket szeretném kérni. Mit csináljak,hogy ne forduljon elő többet ez a probléma? Már számtalanszor újraraktam a windowst, különböző drivereket is kipróbáltam (az acer,nvidia honlapjáról is egyaránt, most jelenleg mindegyik a legfrissebb), az energiagazdálkodási módban az nvidia beállításoknál a teljesítményt is állítgattam stb., de mindhiába minden egyes próbálgatásom ezidáig. A felettem írt egyik hozzászóló a cpu órajel átállítását írta, én ahhoz sem nagyon értek, még megnézni sem sikerült eddig,hogy pontosan mennyi az enyémnek az órajele, nemhogy átállítani... valaki részletesebben elmagyarázná hogyan kell ezt megcsinálni? hátha nálam is beválik ez a módszer. Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák