Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- HiMedia lejátszók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4zer0919
tag
Még jár hozzá egy eredeti HP átalakító is, az összes gyári kiegészítőjével, dobozával együtt.
Így is óriási bukó ez a kártya, mélyen áron alul sem lehet eladni sajnos.
Az biztos, hogy soha többet még csak hallani sem akarok erről a típusáról az nVidia-nak.
Arról nem is beszélve, hogy én teszteltem AutoCAD és Inventor alatt (mivel ezekkel dolgozom napi szinten), semmi olyan pozitív változást, stabilitást, extrát nem tapasztaltam mint amekkora hype van emögött a brand mögött, és ezt van pofájuk 220k-ért árulni....
Egy erősen túlárazott, gyenge sz*r, minden túlzás nélkül.
Még azt is lefogadom, hogy anyagminőségben sem közelíti meg a komolyabb gyártók Geforce kártyáit, teljesítményben pedig sehol sincsen.
Hát ez van, nagy a hype én is benyaltam a propagandát de miután már saját szememmel láttam, használtam, próbáltam így a valóság vágott pofán, hogy mi is ez a quadro tulajdonképpen.... (egy 0)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- További aktív témák...
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11G I 8-16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lian Li Strimer Plus V2 12VHPWR 320mm RGB tápkábel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest