- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- ASUS notebook topic
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kebot
tag
Sziasztok!
ASUS K8N, Athlon 64 2800+. XP SP2
A gond az, hogy ha elindítom bármelyik tűzfal progit (Norton Internet Sec. Center, Zone alarm pro, Panda), a gép kikapcsol.
Szerintem a gondot az nvidia network access manager okozza, de ha enélkül telepítem fel az alaplapi drivereket, akkor is a fenti hiba lép fel.
Végül is szívesen használnám ezt a NAM-ot tűzfalként, viszont egyszerűen nem sikerül bekonfigurálnom.
Ha a tűzfalat kikapcsolom, akkor kienged a netre (ADSL), ilyenkor a MS beépítettt tűzfalát használom.
Ha bekapcsolom medium-ra a NAM tűzfalát, akkor viszont ''Connecting through WAN miniport'' üzenettel nem enged ki a netre.
Kérem segítsetek, már 5-ször reinstalláltam a Windows-t, minden variációt kipróbáltam, és félek az MS tűzfalától.
Köszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 1 / 2
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kuponkunyeráló
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest