Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Korrekt táblagépet dobott össze a Motorola
-
PROHARDVER!
Azért nyílt ez a topik, hogy itt megosszuk közösen, hogy éppen melyik boltban mennyiért van lehetőség hozzájutni a körülmények között jó áron kártyákhoz (hisz jelenleg ritkák mint a gyűjtői darabok). A téma összefoglaló a ti segítségetekkel folyamatosan változni fog, bármilyen ötlet, észrevétel esetén írjatok egy kommentet, vagy egy privátot a topikgazdának! Off topik: [link] Szakmai topik: 3060ti/3070/3070 ti és 3080/3080 ti/3090/3090 ti
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elek Botond
tag
válasz
#65537792 #3391 üzenetére
Meg is rendteltem!
Csak éppen hogy ugy mondjam nem voltam pont gép elött. Telefonrol meg jo szar volt.
Ez volt. (3060 12gb palit dual oc)
186 ezerért. Először azt hittem h 3060ti, de igazabol édes mindegy lett volna mind a kettőnek nagyon örültem volna.
Az zavar, hogy még rá is tudtam nyomni, h megrendelés.
De vissza már nem igazolták. Igaz telón szállítási címmel még tökölnöm kellett, valszeg egy scalpernek sikerült behuznia ez van. December vége óta várok akkor már junius-julius nincs messze, akkor meg jon a hőség plusz az eth update így hatékonyabb lesz a rendszer viszont a minerek fele annyit kapnak, ez talán segít az árakat lejebb nyomni.De összeségében engem nagyon váratlanul ért. Már vagy egy hónapja lemondtam az egészröl erre tessék, tény alja hűtés, tény decemberben ennyiért 3060ti mentek de én azért meglettem volna ezzel is egy ideig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- RAM topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- PS3 Játékok - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- HP Compaq 8200 Elite asztali számítógép PC i5 / 8GB ram / 120GB SSD + 500GB HDD
- PS5 Original Disc Driveval
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest