Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Belépőszintű ATX 3.1 tápokkal jelentkezett a Sharkoon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
S_x96x_S
addikt
válasz
Komplikato #50835 üzenetére
> Spark - "Elvileg csak kettőt lehet összekötni vagy nem?"
a már beidézett - STH-s infó-nál nem találtam jobbat.
És ha jól "értelmezem", akkor 3rd party-s szoftver csomagokkal nincs akadály kettőnél
több gép összekapcsolásának.Elméletileg lesz Duo-s kialakítás: $8049 -ért. ( kábellel )
De még ha "NVIDIA ConnectX-7" -et limitálják két gépre.
"On the rear of the system, we get the big features. We get a HDMI port as we see on many mini PCs, but then a lot more. There are four USB4 40Gbps ports. There is a 10GbE NIC for base networking. Then there is perhaps the wild feature, a NVIDIA ConnectX-7. NVIDIA told us yesterday this is going to be an Ethernet version of the CX7 for RDMA clustering. The dual port is there for perhaps more interesting connectivity later, but the initial focus is going to be on clustering two of these together with RDMA for a two node solution with up to 256GB of shared memory.." ( STH )
amit kevésbé hiszek. akkor még minding van 4db USB4 40Gbps ports
amiből Mesh networköt lehet készíteni.
és tartaléknak ott van még egy 10GbE NIC
Vagyis valamilyen https://github.com/exo-explore/exo szerű
megoldást biztos lehet alkalmazni itt is.amúgy én megvárnám a független teszteket, hogyha ez problémás
( mert én csak értelmezgetem a hireket - és a tévedés jogát fenntartom . )
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mire jó a mild hibrid?
- Milyen TV-t vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest