Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Oliverda

félisten

válasz DigitXT #4685 üzenetére

Hát szerintem egy profitorientált cégnek elég nagy baj ha nem tudja megfelelő profittal árulni a termékeit. Biztos lesznek olyanok akik megveszik, csak az a kérdés hogy mennyien. Bár ha ez is olyan buktás kártya lesz mint egy pár korábbi, akkor az nV-nek annál jobb lesz minél kevesebben veszik meg mert annál kevesebb deficitet termel majd.:D

Az 5870 180W körül fogyaszt maximum a GTX480 meg 300 fog enni. Azért ez már nem kis különbség. Sőt ez már qrvasok. Jó persze ott a pisiX meg a 3dé vizsön ami majd kárpótol mindenért. :))

"Ha pl. az Unigine-ben
    hatalmas fölényt mutatna fel, s egyesek épp amiatt voksolnának
    mellette - hiszen eddig az volt a Ulitamate DX11 bench"

Igen, biztos tízezrek fogják megvenni azért mert 5 FPS-sel többet megy az Unigine-ben.:)

Borzasztó az a balra igazított style. :D

dz1:

"A látványnak ára van, ez mindig is így volt/lesz."

Nem erről van szó hanem arról, hogy szerintem ezt milyen kevesen fogják majd kihasználni és élni a lehetőséggel Arról nem is beszélve hogy a szemnek sem biztos hogy feltétlenül jót tesz hosszabb távon bár ez már sokad rangú kérdés. Ez amúgy szerintem irreális ár ezért a "látványért".

"Miért, talán a Hd58xx, HD5970 egy széles réteget érint?"

Ne keverjük már a HD58xx szériát a HD5970-el. Amúgy igen. Az 5800-as széria széles réteget érint és itt most nem a csóró magyar piacból kell kiindulni. Bár itthon is sem számít luxusnak egy 5850 vagy netán egy 5870.

"aki megteheti, hogy ilyen karikat vegyen az megengedheti magának azt is, hogy 3D Visonra ruházzon be."

Én például megengedhettem magamnak egy 5850 de a büdös életbe nem fogom lecserélni a monitoromat csak azért hogy 3 játékkal tudjak majd játszani 3d vizsönben. Egyszerűen nonszensz az egész.

"Az nem mindegy, hogy ha ki adsz egy rakás pénzt akkor cserébe mekkora látvány javulást kapsz. "

Te... láttál már egyáltalán a saját szemeddel működés közben 3D vizsönt vagy csak a marketing rizsán csámcsogsz jóízűen?

"Ha Atit választasz akkor szinte a 0-val egyenértékű lesz a látvány javulás, Fermivel 3D visional viszont nagyon komoly látvány javulást lehet majd elérni."

LOL... ezt melyik nV reklámból van? :D

"Én azt nem állítottam, hogy a kettőnek köze lenne egymáshoz csak azt, hogy a DX11 önmagában lóf@szt sem ér."

Én meg azt állítóm hogy gőzöd sincs arról hogy mit lehet kihozni a DX11-ből. :)

Új hozzászólás Aktív témák