- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egy extra Radeont kap Kína, igen nagy csendben
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KRoy19 #46839 üzenetére
"De ők 100%-os terhelés mellett panaszkodtak ilyen hőfokokra"
Játékok alatt volt nekik probléma a hőfokokkal, pár hónapja volt ez ott van a 4080 / 4090 topikban.
Én nem stressz tesztre vettem a VGA-t hanem játékra, mint ahogyan írtam 4K 120 fps ultra grafika 55 fok, egyébként UE5 Delta Force jelenleg, leírtam azt is ,hogy biztos van tesztprogram amivel több lenne de engem az most nem érdekel, remélem nem gond
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- EVGA 3090 XC3 Ultra 24 GB GDDR6X
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- ASUS GeForce RTX 5080 16GB ROG Astral OC (ROG-ASTRAL-RTX5080-O16G-GAMING) garanciális bontatlan
- ASUS ROG STRIX RX 6600 XT - hibátlan - dobozos
- Palit 3070 Gaming Pro / 3 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest