Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
X Factor
addikt
Most kivetelesen szerintem meg Palit-ot is siman lehet venni. Egyszeruen annyira tulmeretezettek a hutok, h. soha ennyire nem volt mindegy h. melyik marka melyik tipusat veszi az ember. Egyszeruen nem lehet melle loni. A belepo és csucskartyat kozotti kulonbsegek elhanyagolhatoak.
venom8888: Én Corsair RMx 850-et hasznalok. Nekem inkabb az volt a szempont h. a 3-as betáp egy-egy ágára külön 12-es csatikat kössek. (Itt 3db 2*8pin-es csati van) De amennyit a 4080-ak esznek, nem kell ezen izgulni.
Eleinte, en nem nyulnek a 3700x-hez, aztan ha kevesnek erzed, akkor johet az 5800x3d.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- !! Újszerű !! RTX 4070 Ti Super 16GB 2027-ig GARANCIÁLIS! /Szép állapotban!/Beszámítás! Posta ok!
- Laggol, hangos, zörög, csíkoz vagy nem ad képet, kifagy? Videókártya karbantartás! Hibás is!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest