Hirdetés
- Riasztó topik
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dell notebook topic
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sundesz
addikt
A Gigabyte valahogy nem akar normális kártyát csinálni az alsóbb kategóriákban. Nem tudom pl. hogy sikerült a 120W-os RTX 4060-ból a legpocsékabb hűtést megalkotni a Windforce személyében. De pl. a 3 ventis Gaming OC 4060-as is hangosabb és melegebb az ASUS Dual-nál. Ugyanez a 4070 Windforce, leghangosabb és legmelegebb kártya. Most használok egy Aero 4070-et, az nem rossz, csak kerregnek kicsit a ventilátorai. Volt 5700 XT Gaming OC, 5600 XT Gaming OC és RTX 3060 Gaming OC is. Mindegyiknek volt hangja bőven, de az utóbbit nem hittem el, hogy visított.
Jó ellenpélda az ASUS, ami a gyenge Dual-ból (hűtőtt csak hangos volt - volt nekem RX 5700 és 1660 Super Dual-om) csinált az RTX 40 szériára egy kellemes MSRP kártyát, ami drágább 3 ventis konkurensekkel is felveszi a versenyt. De mondhatnám a TUF-ot, ami az RTX 30 szériára ajánlott kártya lett, míg előtte a legalja volt (kb. mint most a Windforce). Viszont a legbotrányosabb coil whine mindig ASUS-nál volt nálam ezt is alíráom, emiatt ment vissza a Dual 4070 Super. Még ASUS B650 alaplapokra is panaszkodtak cw miatt, ezért maradtam az Asrock-nál.
De amúgy a minőségi varianca elég nagy még ugyanazon kártyák között is, mostanában a Sapphire-ban csalódtam. Pl. Pulse RX 7600 2000 RPM-en is 70 fokos volt. Pulse RX 6650 XT-vel is így jártam.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Ingatlanos topic!
- Macska topik
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Riasztó topik
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM - 2.5 ÉV Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GAMING RTX 4090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Founders RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Videokártyát, videokártyákat keresek, vennék!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest