Új hozzászólás Aktív témák
-
Danex
addikt
Nekem is sikerült 350ért szerezni 3080 GamingX Trio-t, de addig amíg csak az első 2 percig van készlet addig ez inkább mázli mint sem készlet.
Szerintem ezzel, hogy tolták a punkot, amd kártyák is érkeznek november közepén, kicsit talán türelmesebbek lesznek az emberek is és a következő 2 hétben az AMD-ig kevesebb ember fog agyalágyult áron vásárolni.
(Bár számomra ez a fanatizmus is fura egy játék iránt, hogy ennyire képes valaki túlköltekezni néhány hét előnyért, de ez már mindenki egyéni fanatizmusa, mármint ez annyira megvezetettségre utal... bár mondom ezt én aki 0. napon akarok ryzen procit venni
, de mentségemre szóljon már le van beszélve a mostani konfigra egy vevő)
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest