Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hun1997

csendes tag

válasz Ribi #6827 üzenetére

Hallottál már arról amúgy hogy nem tesz jót egy tápnak ha koccra van járatva?
    Igen hűt a táp, miért? Mert majdnem koccra van járatva, ez triviális, szeretné magát 50 fok környékén tartani akörül érzik jól magukat a tápok(javíts ki ha tévedek), eléri a fancurveon azt a pontot hogy ilyen hangos. Nem nem szar a táp de hangos, miért hangos mert majdnem koccra van járatva. Ki akar egy kurva hangos gép mellett ülni? (Én nem.) Ezen mit nem értesz? Lobbizz nyugodtan a kisebb tápok mellett én nem bánom, nem az én dolgom lesz ha amúgy a koccra járatott tápod hamar beadja a derekát (esetleg a venti rajta) vagy ne adj isten visz magával esetleg mást is.

Azt pedig külön nem értem hogy te nagy általánosságokban beszélsz én meg már az első irományomnál kerek perec leírtam hogy melyik 3080ról beszélek milyen processzorral mellé. Egy ventussal biztosan például más a helyzet. Illetve más processzorral is.

• Ribi

nagyúr

Tesztet nézve 650-es pl 58%-ra terhelve 2000-re tekeria venti fordulatot. 58%-on már szenved? Ne mondjad már nekem, hogy hang alapján mondod meg hogy mikor szenved...

(#6829) Jacek Nem mondom, hogy nem javasolt egy egy nagy táp neki, de minden oldalon 2x leírja valaki, hogy 650 az hülyeség, azzal meg se próbáld, majd jön a 750W táp az szenved, 1000 az alap amivel próbálkozz. WTF. Az ilyen írásoktól kapok agyf***t.
    Próbálkozzon 550es táppal. Nem lehet leírni, hogy az nagyon a határ lesz és jobb lenne egy nagyobb? Mint inkább hagyjuk, hogy mindenki tolja a hülyeséget. Bocs de sajnos nagyon szúrja a szemem amikor oldalakon keresztül megy a baromság. Írja le normálisan, hogy mekkora javasolt, mekkora nem, de ha csak a hülyeség jön valakiből az inkább halgasson.

Nem arról beszélek, hogy vérpisti a kingpin 3080-al meg a vizezett kopprahantott 10900k alá rakjon 650Wos tápot. De léteznek emberek akik nem szarráhajtva használják a gépüket.
    Mint régen az FX 4,5GHz alatt egy szar, és hülye aki úgy használja. Én meg csak lestem az enyhe downclock mellett meg még másik pár ember, csak a vicsorgó vérpistik mellett megmukkanni sem lehetett, mert nem hajtottam fossá az amúygis kazán prcit. :W

• Jacek

veterán

Továbbra se értem hogy olyan rendszer ami 500-600W között eszik peak simán 600-700W és valaki 550W táppal akar próbálkozni...
    Procit is úgy használjuk hogy hogy idleben is fusson egy fumark :D elmegy nem? Meddig?

Új hozzászólás Aktív témák