- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA® driverek topikja
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
azokkal is lehet bányászni csak nem annyi mindent
amúgy ezek az árak pont azért magasak mert vissza tudod bányászni vele a költségeket (különben effektíve ingyenpénz), viszont az LHR kártyák meg pont hogy még erre se jók, de legalább drágák.
remélem egy-két éven belül helyre áll a helyzet mire nekem megint újítani kellszerk.: pont most küldött a cseh alza, hogy van 3060 Ti LHR
ez azért jó mert az egyetlen értesítő amire feliratkoztam az a magyar oldalon volt a simára még novemberben, szóval épp időben szólnak pont jó helyről
-
Vadász420
csendes tag
Berendelem, üsse kő!
Viszont ha már szóba jött a coil whine, hogyan reklamálod , vagy élsz a 14 napos elállással?
-
flashpointer
őstag
válasz
Vadász420 #10247 üzenetére
En a hetvegen rendeltem (ujra) ,kb egy honapja nem valtozott lathatoan az ara, remelem nem kell ezt is coil whine miatt visszakuldeni. Meg elvileg olyan 25%os felar van rajta, de az uj radeon kartyak MSRP arai utan inkabb ez tunik az uj normalnak... Mondjuk nekem egy 960van a gepbe szoval mar megjeleneskor akartam valtani, enyni felarat szamomra meger hogy most joideig ne kelljen stresszelni rajta. -
Vadász420
csendes tag
válasz
flashpointer #10246 üzenetére
Igen , akkor sanszos ,h tökön szúrnám magama a fázisceruzámmal
-
Vadász420
csendes tag
Játékra mindenképpen
Most már csak azon filozok ,h várjak e még vagy nelesz e meg csökkenés
-
Vadász420
csendes tag
Köszönöm a gyors választ Omfgk!
Ez vajon kikapcsolható? valahol olvastam ,h rossz drivert adtak ki is feloldották.
Bányászásba nem szívesen kezdenék , viszont a későbbi előadások miatt gondolnám, bár remélem egy 2 évig helyt áll.
Viszont nem tudom mi tévő legyek várjak még a jobb árak reményében vagy csapjak le rá..
most Alzán újra növekednek az árak ez a card már 355...
-
Vadász420
csendes tag
Sziasztok!
Minap sikerült lecsapni erre a kártyára, viszont most fizetés előtt vettem észre ,h LHR-es
, lesz ebből hátrányom vajon esetleg ismeri valaki ezt a típusú kártyát?
[kép]
Üdv Vadász -
sirszevenap
addikt
válasz
Garsza #10233 üzenetére
Mert vagy olyat olvasok hogy mind cicereg vagy egysem.
-Giga 1080Ti: embertelenül cw-s volt. Így is hirdettem. Srác 50+ km-ről vissza is hozta, hogy ezt Ő sem képes elviselni.
-MSI GamingX 1080Ti: hangtalan
-MSI GamingX 1060: közepesen erős cw.
-EVGA 3070 XC Ultra: Közepesen erős cw.
-Gainward 3070 Phoenix: Semmi
-KFA2 3070: semmi.Táp és lokalizáció ugyanaz.
-
rumkola
nagyúr
válasz
Garsza #10233 üzenetére
6db különböző VGA. Chieftec 600 A8-al semmi nem cicergett.
EVGA 700BR-el minden cicereg.
Viszont 1000%, hogy a VGA-ból jön, már elő is tudom hozni ha kell.
Bánya + jó fehér hátterű weboldal gögetésre szinte zenél a VGA. Ha bánya kikapcs és sötét a háttér akkor nincs hang. -
Sundesz
addikt
válasz
Garsza #10233 üzenetére
Elvileg a táp dolga lenne, hogy az input jel akármilyen is, a kimenő jel mindig ugyanolyan minőségű legyen, legalábbis gondolom. Gyakran a tápra fogják a jelenséget, fene tudja. Meg szerintem van aki azt a frekvenciát meg se hallja, vagy sokkal hangosabb alapból a gépe.
-
Garsza
veterán
Olvasgatom itt a cicergős HS -eket.
És elgondolkodtam azon nem e a lokalizáció befolyásolja legjobban hogy cicereg e vagy sem.
Lehet elektromos hálózat minősége, esetleg wifi hálózatok, egyéb eszközök az elekrtomos hálózaton.
Mert vagy olyat olvasok hogy mind cicereg vagy egysem. -
apollo12
veterán
válasz
Attila2019 #10230 üzenetére
hála isten nekem nem cicereg tuf 3070 em
-
flashpointer
őstag
válasz
Sundesz #10225 üzenetére
Amugy ha az utolso mondat vicc akart lenni akkor most pont rahibaztal. Nem tudom az utolso par hozzaszolast olvastad-e de nekem is pont ez volt a problemam egy 3070 Strix-el. Mivel meg ugyanugy akarok egy 3070-es karit (a strixet visszakuldtem) azota minden elerhetot elolvastam a temaban: roviden annyi hogy tobb fele felepitesu VRM van de ranezesre konnyen azonosithatok: A kocka-szeru es a teglalap ami laposabb. Mas a felepitesuk es ebbol kifolyolag a laposabb kivitelu sokkal hajlamosabb a coil whinera. Es hogy akkor meg is miert hasznaljak azt? Majdnem ketszer akkora teljesitmenyu mint a masik... Kitalalhatod hogy A strix es tuf kartyakon (de meg a DUAL-on is) melyik fele van .)
Asuson kivul nem is talaltam masik gyartot aki ilyet hasznal...
Elotte egy gainward 3060ti-om volt, azzal sem volt semmi. -
Sundesz
addikt
-
Sundesz
addikt
Tegnap beszereltem a TUF 3070-et, és sajnos amitől tartottam is, beigazóldott, hogy elég jelentős coil whine-t hallani. Van esély hogy ez csökken? Volt használt 2070 Super Strix-em, azt is a coil whine miatt adtam tovább, ezen kívül egy MSI RTX 2060 Gaming Z csinálta még hallhatóan.
Érdekes, hogy ebben a hónapban ját nalam Gainward Phoenix RTX 3070 Ti és Zotac 3060 Ti, de egyiknél sem vettem észre a jelenséget. Túl minőségi komponensek ciceregnek?
-
Dyingsoul
veterán
Zotac 3070 Ti-ből mi a különbség a Trinity és az AMP Holo között?
-
flashpointer
őstag
válasz
flashpointer #10216 üzenetére
Oke szerintem amit lehett leteszteltem, hosszabbito/kabelek/aljzatok csekkolasa, ugyanaz a konfig masik tappal, teljesen mas gep (intel-AMD) tok masik rendszerrel/mindennel, backplate le-fel , ugyaolyan hangeron nyomja es semmi kulombseget nem okozott semmi. Holnap meg kiprobalom mit hoz egy ferrite Ring, meg egy estere benyomom a benchmarkot utolso eselykent, habar lehet anynit er mintha kis oltart epitenek neki es 5 orankent fohaszkodnek hozza.
-
ballazol
senior tag
válasz
flashpointer #10218 üzenetére
európai fizetőeszköz
de ezért a kekeckedésért akkor tessék átszámolni millpengőre -
BiP
nagyúr
válasz
flashpointer #10216 üzenetére
910? Euro, ezer Ft, fabatka, pengő, dollár, peso?
-
Garsza
veterán
válasz
flashpointer #10213 üzenetére
Hol vetted mennyiért? Nekem is van nem hallok coil whineolt.
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
flashpointer #10213 üzenetére
Ha van lehetőséged többféle tápot próbálj ki vele sokak szerint megoldást hoz némely esetben...
-
flashpointer
őstag
Na ma megjott a 3070 Strix es az elso probanal kiderult hogy durvan coil whineol : ( kiprobaltam mindent, de semmivel nem talaltam osszefuggest csak az FPS-el, 10-re korlatozva mar jo, kar hogy 144hzes monitorhoz van... Onnan jon a hatso felebol : /
Ugy olvastam idovel esetleg halkabb lehet, akinek regebbota van ilyesmi karija mi volt maradt ugyanugy? -
david_97
senior tag
Sziasztok. Lehet tudni arról valamit hogy nvflash támogatja e az rtx 3070 ti-t. Sima gamerock van nálam, szeretnék egy gamerock oc biost rá, ahol tudom tolni a power limitet, és unlockolni a voltage controllt. De a legutóbbi nvflash meg van bolondulva, ha parancsot próbálok bírni, csak ugrálnak a szövegek össze vissza
-
Mirakuru
tag
Hali!
Rtx 3070 Inno 3d Ichill4x mennyire vállalható?
mert most lenne lehetőségem jó áron hozzájutni.
Köszi előre is! -
PeTeR_33
tag
Srácok!
A 3060Ti és 3070 között játékokban mennyi kb a teljesítmény különbség?
Létezik,hogy 10% a különbség egy 3070 vs 3060Ti között?. -
omfgk
veterán
válasz
VikMorroHun #10203 üzenetére
Ha nem akarsz vele bányászni akkor van ennyiért Ti is.
https://firstshop.hu/evga-rtx3070ti-tw3-ultra-gaming-08g-p5-3797-kl-p187553
Foramaxnál egy 10-essel drágábban ugyanez.
Edigi-nél meg 360k-ért Zotac Trinity 3070Ti. Fogalmam nincs ,hogy annak milyen a hűtése.
-
VikMorroHun
őstag
Gondoltam, 380.000 környékén már talán érdemes rendelni egy RTX 3070-et, mert lehet, hogy még lejjebb megy az ára augusztusig, de lehet, hogy nemsokára felpattan (kb. egy hete stagnálnak a minimum árak az árukereső grafikonján). Aztán tegnap óta mintha egy 100-assal feljebb is mentek volna. Úgyhogy gyorsan lecsaptam (volna) az egyikre, amit még 381.000-ért hirdettek. Van FoxPost szállítás is (a kedvencem), úgyhogy már rakom is a kosárba. Aztán látom, hogy bankkártyás vásárlás csak 150.000-ig lehetséges. Mi van? A FoxPost oldalán erről egy szót nem írnak.
Újra tervezés.
Második kedvenc boltomban EVGA RTX 3070 373.000 Ft. Ment is a megrendelés. Eredetileg GigaByte-ot akartam, de hátha ez is jó lesz. -
Wilks
aktív tag
Ez mar ki volt vesezve.Folosleges belemenni.
Az a 3-5% nem 3-5%.
Lehet,h vilagbajnok az afa,xar europa kozponti szuper gazdasaganak forintja,de ezek se teszik "aranytalanul" dragabba a kartyakat a hanyatlo nyugathoz kepest.
Annak ellenere,hogy egy kozos gazdasagi piacban vagyunk.
Bocs az Offert.
Befejeztem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Zyxel NAS326
- Linux kezdőknek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 AORUS MASTER - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest