- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill legfrissebb, 128 GB-os memóriacsomagja
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Találtgyerek #336 üzenetére
Halk és hűvös ,eddig minden rendben vele ,ritka eset ha 50fok fölé kúszik terhelés alatt.
Teljesítménye vlhol a volt 2070 super gs-em alatt helyezkedik ,ddr6 meg nem egy nagy csapás megszokott ddr5-ös vga k után - talán annyi ,hogy hamarabb töltődnek be egy picit a játékok (de lehet placebo).Szerk.
Annyi még ,hogy számomra az Radeon-nak mindig szebb képe van/volt ,ennek az Asus-nak sincs sokkal rosszabb ha beállítom RGB/Full-ra….
Megszokás -
nrg_52
addikt
válasz
Találtgyerek #336 üzenetére
Bar nem engem kerdeztel, en tavaly nyaron vettem meg a tufot, maximalisan elegedett vagyok vele. Hangjat alig hallom, 0.950v-on megy 2000mhz-en, nem melegszik, jol hut. Teljesitmenyevel is elegedett vagyok (FHD 60Hz). Sztem ki fog szolgalni meg jo darabig, foleg, ha ilyen arak maradnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest