Hirdetés
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Házimozi haladó szinten
- DUNE médialejátszók topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bemutatkozott a Tenstorrent legújabb AI fejlesztői platformja
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devid_81
félisten
Ez itt a baj, hogy a sikeres vadaszatnak meg kell tortennie
Ha sikerul, akkor tenyleg keves rafizetessel lehet neki 3070-ese, de en arra vegkepp nem cserelnek egy 2080Ti-t mert nem elorelepes
A 3080 lenne egy nagyobb ugras de ahogy latom lassan 450-500k lesz a "normal" ara, annyi penzt meg a 309-ert sem szivesen adnek
Banyaszlaz+nincs keszlet=sziv az atlag user -
Apollo_21
addikt
-
KAMELOT
titán
Röviden írtam csak.
3080 vs 3090 +10-15fps.
2080ti sli azért jóval többet hoz és ahogy írod a 2 vga külön is el tudom adni vagy egyiket meghagyom.
Álmom egy sli konfig megépítése. Várom, hogy nekiállhassak, de a képlet így néz ki.
Munka--->idő--->pénz--->szórakozás(hobby) -
MPowerPH
félisten
Egyenlore a 2080Ti -ok ara is vissza maszott. En probaltam venni most gyari vizes Aorust, de £705 lett volna darabja. Az mar az az arkategoria, ami nem eri meg. Szvsz, most mar nem par honapon mulik, egyebkent meg az RDNA 2 megjelenese is lenyomhatja az arakat, ismetelten. Akkor lehet elokerul az eltunt NV keszlet is.
Egyebkent 3090 -re nem nagy a lista, OCUK -n ha most rendeled, akkor kb. 50 -en lesznek elotted.A lenyeg azon volt, hogy az SLI most mar vagy egyaltalan nem mukodik, vagy kemeny 30% -os hatekonysaggal uzemel.
-
Laraxior
titán
Ennek nem 500EURnak kellene lennie? Vagy 550-nek max?
Remélem az AMD gurít valami nagyot, és beszívja az nVidia az egész 3xxx szériával.Mellesleg nekem már majd1 egy hete van a kosárban egy Giga 3080 Vision, 820-ért... Azóta se róla semmi info, majd egyszer csak törlik és viszlát.
-
Devid_81
félisten
NVIDIA SLI Support Transitioning to Native Game Integrations
Es egyuttal at is mennek nativ tamogatasba Januartol, avagy meg ennyire sem lesz multi GPU tamogatas mint eddig volt...szvsz
-
- = Zk = -
félisten
Kizárólag játékra használt gép esetén az Intel 9900k működhet, de az egy zsákutca, totál cserével lehet majd kilépni belőle csak.
vagy a 9700K....lsd. nálam.... váltok idén egy 9900K-ra és amíg az elegendő lesz játék alá, nem cserélek. max vga, de az már -már megszokott... és mivel 8/8 vagy 8/16 4,9-5GHz-en ketyeg, pár évig elégnek kell lennie. ugyan valóban zsákutca, hiszen a 10th gen nem ebbe a foglalatba jön, de valljuk be, egy 97/9900K még sokáig elég lesz játékra...1440p és felettte főleg... -
JSandor
tag
Ebből kiindulva miért lenne olcsóbb a jövőre érkező kártya ?
Pont ez a baj, semmi oka az nvidia-nak, hogy olcsóbban adja. Kompetencia nincs igazán.
Nemrég egyébként 30-40 ezerrel olcsóbbak voltak egyes típusok mint most csak azt elszalasztottam, ezért ismét bármikor előfrodulhat ennyi ár különbség. -
ForRedGlory
félisten
Miután van 1440p/144-es monitor a világon, legközelebb fogalmazz egyértelműbben, mert jöhetsz itt kontextussal, félreérthető. Nálam a per jel nem egyenlő a vagy jellel. A többit hagyjuk, mert nekem speciel ilyen monitorom és 2080TI kártyám van. Tisztában vagyok vele, hogy az esetek nagy részében kell a játékokhoz ez a kártya. Mondjuk ehhez gép sem kellene, elég benchmarkokat nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI RTX 3070 Gaming X Trio - hibátlan - dobozos - eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- RTX 4080 Super (GAINWARD Panther OC)
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X WINDFORCE MAX OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23+ 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest