Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
Üdv, mennyire várható, hogy a régebbi játékokhoz is készül RTX/DLSS támogatás? Az a pár cím ami van, nekem pont nem sok, mert inkább szimezek.
Ott meg F1 2020 az egyetlen ami DLSS de nem raytracing támogatott, ACC talán készül.
Vagy inkább az új címek lesznek ezzel a támogatással?Nehéz a döntés a 2060 vs 5600XT közt.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Köszi mindenkinek. Tartottam tőle hogy utólag nem "patchelik" bele a játékokba.
a palit kártya tényleg jó vétel.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
üdv, 2060 kártyával van valakinek tapasztalata freesync monitorokkal? ha konkrétabban akkor LG 29UM69 esetleg? supported?
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
Üdv, hogy lehet default primary monitor beállítást eszközölni?
Van egy 29” monitor dp-n, meg egy sim kijelző hdmi-n (8”)
A windowsban be van állítva 1 a nagy monitor 2 a kicsi, el van helyezve, de bootkor a bios meg s teljes boot folyamat a hdmi-n jelenik meg, az az eldődleges.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
fura, pedig eleve csak a DP volt csatlakozva első perctől, driver feltéve, kb egy hét múlva jött meg a kis kijelző csak, akkor bedugtam, és már bootoláskor ezen jött a kép.
Ahogy feláll a win, átvált hogy az elsődleges a nagy kijelzőElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
az a baj, valamiért ha már megy a gép, és utána adok tápot a kis kijelzőnek, akkor nem észleli a win, csak ha a hdmi-t is kihúzom és bedugom, de az rendkívül macerás a hely miatt. Így mindig előbb az usb táp kell a panelnek, és utána restart vagy gép bekapcs akkor van kép ak is kijelzőn, de ekkor a winben rendben van a sorrend, de bootoláskor csak a kis kijelzőn van kép. A nagy monitoron akkor van kép ha a kicsi nincs táp alatt.
-
biker
nagyúr
válasz Zimmi91 #4884 üzenetére
Manli 2060 blower kivitel, nem lehet igazán tunningolni sehova, olyan buta a lelkem, de a ventiprofilt feljebb toltam, így ACC-ben, Raceroomban is tartós 70fok körül elmegy 80-90% terhelésen, még bőven 1800MHz felett ahogy magát pörgeti.
Superpositionben már 72-73fok is megvan, 83fok ennek a kivitelnek a maximumaElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
rém fura az új driverekkel az RTX2060-am
kb egy hete raktam fel az előző legújabb drivert, már annál is feltűnt, azt hittem bug, de most a mai frissítéssel is ugyanaz, tehát nem bug és annak a javításaEddig minden játékban ha ment a játék, feltolta a frekit a kártya 18xx MHz-re, és a hőfükk függvényében ment a max freki ingadozása.
erre vasárnap elővettem a Raceroom-ot, és nézem, 1300MHz, azt hittem valami gáz, de mivel online bajnokság ment, nem tudtam nekiállni tesztelni.
Ma kiteszteltem, és valóban, bármilyen tesztprogram esetén megy egyből a max freki, raceroomban 1300-1350MHz max (mondjuk 8-9 éves játék, DX9, és inkább proci igényes, mint vga, még RX470-el is közel maxon lehet tolni), Assetto Competizione meg tolja neki 1830-1860-alNa egy dolog, ezt fel akartam venni képernyővideóra, ahogy benyomtam az ALT+F9-et, felment 1905MHz-re majd vissza 1860-ra, és amíg ment a felvétel (terhelte a kártyát) ott is maradt, aztán ahogy leállítottam, 1300MHz
Ennyire optimalizálták az új drivert, hogy azért nem pörgeti fel mert így is elég neki? közben 80% körüli terhelést ír.Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz Dr. Romano #4911 üzenetére
ha ezt tőlem kérdezed, igen, limit 75Hz mert 45-75 közt megy a freesync, és vsync
-
biker
nagyúr
ezzel minden rendben van, csak meglepett, hogy eddig tekert maxon, és azt hittem ennyi kraft kell neki, most meg mi a francért 1300-on megy. ja és közben ha 80% a terhelés, akkor főleg miért 1300?
A régi driverben lehet rossz volt a load map.
Más játékban megy 1800 felett és épphogy tartja a 75-öt néha.
A jelek szerint minden rendben, semmi pánik az okraElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
FHD-hez elég a 2060, ne aggódj.
ultrawide még elmegy 2560x1080-ban, 60-75fps közti igény eseténakkor nem elég, ha 144fps kell, vagy 4k, de akkor nagyon nem elég
-
biker
nagyúr
A tableten tutti csak kimenet a microhdmi, kijelzőkent nem megy
Megoldás 1: windows screen share ami wifin megy
2: olyan megoldás mint a simhub, az megy wifin 60fps-el
Nekem van a simhez egy 1024x600 touchscreen panel, hdmi-s, az megy adapterrel isElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz katokacaj #4951 üzenetére
Afterburnerrel emelj a ventiprofilon, én is ezt tettem
Kevésbé throttlingol
Nekem bloweres kivitel van, 84-85 fokon ment 98%-on 1790mhz-ig leszabályoz
Feljebb toltam a fordulatot így már kb 75 foktól 100% ezzel 98-100%-on 80 fok és 1840-1850mhz tartja, 78 fokon még 1860Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
biker
nagyúr
válasz #82860288 #4964 üzenetére
vsyncnek is meg kell oldja, de a max frame is jó, bár ha csak max frame akkor nem biztos hogy a kész kép akkor jön mikor a monitor várja a friss képet
nekem freesync monitorral (45-75Hz közt) volt belőve a 75fps max és sokkal kisebb terhelést kapott általában a rendszerElektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest