Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk fire strike -al pont nem játszok ráadásul érdekes pontokat tud produkálni.
Alap 1080-ra 19370 -et ír a táblázat. Azt mégis hogy. Nekem 18427 -et hoz pedig Gameing X van benne
Néztem Reddit en máshol van ahol 22585 ot kapnak vele 1080-alDe latom akkor reddit et kell bújni pár embernek van mar.
-
keIdor
titán
válasz
ImpersonatoR #1397 üzenetére
Ettől több már nincs benne, gondolom GV104-ig ez marad már. Az meg csak 2018-ban esedékes...
Persze kiadhatták volna, de ez van a Quadro P6000-ben is, azt 4x ennyiért el tudják adni, az élvezett prioritást.
-
keIdor
titán
válasz
ImpersonatoR #1393 üzenetére
-
válasz
ForRedGlory #1395 üzenetére
Egyébként ha ez az "uncut" Pascal akkor gyakorlatilag ha nagyon akartak volna mar 2016.06 -ban piacra dobhattak volna ezt gondolom nem?
Magyarul eddig mesterségesen letiltottak dolgokat belőle
Azért a 10-15% nem rossz. Tényleg kíváncsi vagyok.
Ez most vajon meddig marad a csúcs? -
VTom
veterán
válasz
Gondolom mivel csendben dobta piacra az nV nem küldtek még senkinek.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Nem sietik el.
Gondolom 10-15%-al erősebb, mint az 1080 TI, az ára meg 50%-al több. Szokásos
-
Scholes9
nagyúr
válasz
"Veretem keresőt"
Hatalmas
-
Titan Xp-rol miért nincs teszt meg őrületes benchmark meg mindig?
Veretem keresőt de eddig semmi.
Mindenhol lehozzak a cikket hogy 1080ti után megérkezett az új csúcs stb.
Hiszem ha latom, persze teszt nincs sehol. -
Scholes9
nagyúr
válasz
gainwardgs #1389 üzenetére
Szokásos dizájn, de legalább biztos, h baromi halk lesz
-
Maotun
őstag
válasz
na erre vártam 825 euró itthon??
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Na végre. Hó'vanmá?
Szeretném folytatni a Mass Effect Andromeda-t, de örülnék mondjuk ha nem szaggatna ugyanilyen beállításokkal ahol éppen tartok..
-
gainwardgs
veterán
Palit Ti
[link]
-
tom_tol
addikt
-
M@trixfan
addikt
Általános iskolai szinten tévesztik rengetegen a -ba -be -ban -ben ragokat. Nálam annál nagyobb bizonyítvány nincs ilyen téren. Az az egy betű különbség nem indokol semmilyen rövidítést, az rendesen tudatlanság.
-
-Solt-
veterán
Én kiakadok ezektől, de ez tuti a korral jár!
A lányomnak egyszerűen nem válaszolok amikor ír vagy kérdez valami olyat, amivel anális erőszakot követ el a gyönyörű anyanyelvünkön!
-
chris0000
őstag
válasz
DrTechnoid #1371 üzenetére
hi.
mert nagyban gondolkoznak...és mi jelentéktelenek vunk a piac szempontjából. -
mlinus
őstag
pár óra ME: andromeda és Watch Dogs 2 után kijelenthetem hogy eléggé érezhető a különbség a sima 1080 és a Ti között. A min fps-ek nagyon szépen kisimultak, ami 144hz-s monitoron nagyon sokat számít.
nem bántam meg a Gaming X-et, nagyon szépen megy a kártya. Stabilan 1900 mhz fölött van a boost, nem piszkáltam meg semmit, és halk is, halkabb mint a Strix 1080-am volt, pedig jóval többet eszik, és a házam (fractal r5) nem a szellőzésről híres.
-
keIdor
titán
válasz
DrTechnoid #1371 üzenetére
Magyarországra nem lehet.
-
Yany
addikt
Hmm... fincsi Gaming X teszt:
> @videocardz <
-
-
Laraxior
titán
Nekem 1349€-s árat ír a TitanXp-re.
-
core i7
addikt
-
warcat
veterán
1349 dollár, már tényleg nem tudnak mit elkérni érte.
Mindenki szaladjon vissza a boltba a Ti-vel, hiszen pár fillérért +256 CSUDAmag +1 Giga Vram!11egyegy
Hogy még egy kis on legyen, ide is megérkezet a Ti Gaming X, szépen megdobta a gépet, BF1 natívan megy 1440@144Hz-en
-
KRoy19
őstag
......ide is leírom
Na most lesz ám kavarodás, eddig mindenki így hívta a Titan X (2016)-ot, most meg lesz egy hivatalos Titan Xp. Jájj lesz itt fej vakarás egyeseknél, hogy most akkor ki kivel van
Beütöd a gugliba, hogy Titan Xp benchmark és..........
-
1200$ kb 350.000 Ft. de nem is szállítják EU- ba meg gondolom meg rájönne legalább +27% hiba free shipping ?
-
KRoy19
őstag
-
VTom
veterán
Ez azért eléggé arcpirító, amit az nV művel.
Most aki vett egy 1080-at 260 ezerért, az lesegetheti, hogy kiadták a gyorsabb memóriával szerelt változatot olcsóbban, aki Titan X-t vett 400 ezerért, az meg nézegetheti, hogy kiadták a vágatlan chippel szeretl kárytát ugyanennyiért..
Durvállom.
-
törölt tag
TITAN Xp
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest