- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
woros
őstag
Még, hogy ciripelnek a kártyák.. ez a 970 g1 gaming nem ciripel, hanem egyenesen visít
amikor 1700+ fps-t mér 3dmark03-al. Ki is nyomtam a benchet. Amúgy nincs baj vele, jól viselkedik "normál" fps mellett.
-
woros
őstag
Nálam így alakult a firestrike, de annyit hozzátennék, hogy ha előtte lement a demo akkor vissza boostolt a kártya 1493-ra 1506-ról. De, ha rögtön a tesztet futtattam, akkor tartotta a boost órajelet. Ez mitől lehet? 63-65 foknál vette vissza, ha meg rögtön a teszt ment akkor el sem érte azt a hőfokot. TDP limit esetleg lehetséges vagy mi lehet az oka? Vagy egyszerűen csak maga a hőfokra rakta vissza?
-
woros
őstag
Szeretnem megcafolni magam, mert ez inkabb bug, ugyanis mikor kovetkezore inditottam a crysis3-at mar ugyanugy 65-80% on porgott a kartya. Olvastam errol kulfoldi forumokon is, de a megoldas az lett, ha crysist akar jatszani az ember akkor van ez a timer program ami egy erteket allit at 1,5ms re azt hiszem es igy tenyleg maxon porgott a kartya c3 alatt. Heavenben, GTAV ben maxon jart alapbol.
-
woros
őstag
Sziasztok!
Csak egy tapasztalatot szeretnék megosztani, hátha más is így jár.
Adott egy win10 vagy 8.1, de közben alatta konfig csere történt(proci,ram,alaplap) és pl. crysis 3 ugyanazon a beállításon csak 60-85%-ban pörgette a gpu-t. Windows újrarakása megoldotta a problémát és szintén ugyanúgy és ugyanott 99% a gpu használat. -
woros
őstag
Sziasztok !
Van egy Giga 970 g1-em 67.1% ASIC-al és 1511/8000-en megy a kártya fesz emelés nélkül.(Crysis 3 fut rendesen, meg a heaven, egyenlőre mást nem próbáltam)
Csak tájékoztató jelleggel írom.
-
woros
őstag
Én 390 helyett 970 G1-ett vettem, előtte 280x volt vapor-x tri-x, de inkább GeForce, mint Radeon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 12T - egytucat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- Külpolitika
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest