- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
thx rápróbálok az MSI-re
(#13273) Tiger.: ja új feature, ha már a drivereket rendre el...sza az NV
-
AXisBOLD
addikt
Hello,
VGA led kikapcsolása csak NV Experience-el lehetséges?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Long Man #13118 üzenetére
non ECC-sek a ramok... és a hiba még mindig előjön
az 1001 éj hasonlat találó, sírva röhögök
hát nem tudom merre indulja, lehet ide még nem írtam le, de ha nem megfelelő sorrendben töltöm fel a ram slotokat akkor el se indul a gép (ez gyári feature
), tehát ezt nem tudom letesztelni...
cégnél az IT-s kolléga javasolta, hogy mindenek előtt húzzak egy friss wint, így jobb híján most az lesz a következő lépés
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Trailblazer #13115 üzenetére
4 modullal ment, de én is úgy gondolom, hogy ez nem memória hiba lesz.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
4264adam #13108 üzenetére
okok
szóval, az egyik modul nálam se volt koppig tolva, ezt ma reggel vettem észre, de a két tartó fül a helyén volt, kb fél mm-ről beszéltek, ha tényleg emiatt lenne az összes gond akkor megnyertem a heti b@lf@sz trófeát és meg is érdemlem, de azért remélem nem így van, se füst se egyébb rendellenesség nem volt
az a baj a lapommal, ha nem a megfelelő sorrendben töltöm fel a slotokat akkor el se indul, ez a manuáljában is ki van ememlve... itt sajnos nincs szabad mozgásom.
de renben dual channelt ír az összes monitorozó app (4*4GB esetében), ha pedig 3 modult teszek be triple chanelben megy ahogy kell.
időzítésen se tudok változtatni bios azt sem engedi, így a ram gyári időzítésein megy/mennek.
-
AXisBOLD
addikt
válasz
4264adam #13104 üzenetére
kiszedtem, megigazítottam mindet, megy a memetest együtt, este ránézek.
ezt ki tudnád fejteni, mert sajnos nem jött átt--> Ha 2db dc van lehet az mar nem fog működni de sc Ben igen
(#13103) aero2zero: mennyit menjen egyesével? úgy értem időben vagy elég az első pass-ig?
-
AXisBOLD
addikt
-
AXisBOLD
addikt
válasz
holozis_HUN #13098 üzenetére
de jó, tök egyszerű lesz kideríteni
merre induljak el?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Csupingo #13092 üzenetére
satakat megigazítottam, lehet megy egy memtest is később!
Chrome-ban kikapcsoltam a hw gyorsítást. Ebben lehet valami, mert általában netezés közben jött elő.
375.63 van telepítve
eseménynaplóban csak akkor van értelme kutatni, ha tudom mikor produkálta ezt a tünetet? mert már nem tudom mikor jött elő utoljára, tegnap vagy tegnap előtt...
LatencyMon-t leszedtem --> highest execution time --> [kép]
-
AXisBOLD
addikt
esetleg tapasztalt valaki olyat, hogy a gép akad, leginkább az egér mozgásánál lehet észrevenni és ha zene vagy videó megy, a hang olyan mint ha szalagos magnó húzná a szalagot... random jön elő és újraindítás megoldja, de érdekes hogy játékoknál egyszer se jött elő semmi ilyen.
win7-re gyanakodtam, de a fórumában azt mondták lehet driver vagy hw is...
kezdetem a vga-val, most leszedtem minden nv szoftvert + msi after-t és riva-t, csináltam egy tiszta telepítést remélve hogy ez volt a baj...
-
AXisBOLD
addikt
válasz
shteer #13058 üzenetére
hát mondjuk nem adnék ki rá pénzt csak a DX12-ért, a cégnél páran már ezthasználják, de mind visszasírja a 7-et, nekem is ez van fent minden gépen, win10 felülete se tetszik egyébként.
De a céges standard a 10 lesz, szóval hamarosan átesek a tűzkeresztségen, akkor lehet otthonra is megveszem... -
AXisBOLD
addikt
Hello,
Dx12-t egyáltalán nem tud a 960?
úgy vettem meg, hogy korlátozottan dx12 képes, ez mit jelent?
egyelőre egyik játékban se tudtam ezt beállítani... -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
azt hogy tudnám beállítani, hogy boot/bios képernyőt ne vagy ne csak a DVI-I (TV) képén adja?
Monitor (Display Port / D-SUB) win bejelentkezésig mindvégig sötét.ez VGA beállítás egyáltalán illetve win-ből állítható?
-
AXisBOLD
addikt
elkanyarodva az off topic-tól..
Experience-t használ valaki? Van értelme?
-
AXisBOLD
addikt
hello,
látom elindítottam valamit azzal a korábbi FurMarkos hozzászólásommal.
Szóval még egyszer:használtan vettem a vga-t, kapott egy tesztet, hogy minden rendben van-e és eddig használtam a FurMarkot
béke
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Bjørgersson #12767 üzenetére
ja nem a napi rutin része
kíváncsi voltam, hogy mennyi a max hőfok és zaj, de mivel használtan vettem le is akartam tesztelni -
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
beraktam a kártyát, de a monitor felbontását nem tudom natívra állítani (1440*900).
Egyelőre csak drivert tettem fel (372.70-desktop-win8-win7-64bit-international-whql), bár kitett egy GF experience parancsikont...
Szóval
2-es számú megjelenítő: LG L192WS --> 1440*900 --> D-sub DVI-I átalakítóval (nem ismeri fel/nem pnp képernyő) -->1280*960-on megy most
1-es számú megjelenítő: LG 26LC2R --> 1280*720 --> HDMI (felismeri, megy a natív felbontáson)Monitor natív felbontását hogy bírom rá, illetve a sorrendet hogy cserélem meg?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Bjørgersson #12672 üzenetére
PhysX-et mire tudom használni?
akkor driver+PhysX+MSI afterburner
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
Lassan érkezik hozzám is egy MSI 960 4G.
Kb. 10 éve nem volt Nvidia kártyám...
Mit érdemes feltenni?
-
AXisBOLD
addikt
válasz
KubanitoS #12620 üzenetére
Nem volt szándékomban a Zotac vásárlása, de mielőtt veszek valamit alaposan körülnézek/kérdezek.
Új VGA-t nem fogok venni, mert drága, használtan is van garis ~10k-val olcsóbban, de nyilván megnéztem a kínálatot az új kártyák között is.
Én is azt a Giga kártyát szemeltem most ki amit linkeltél (GV-N960WF2OC-4GD).
OC/4GB/jó a hűtése/jó az ára.
Volt is használtan egy, de lecsúsztam róla.Nem baj, semmi se hajt, folyamatosan nézem a piacot és itt a fórumot is
.
Köszönöm a véleményed és Long Man-nek is!
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Long Man #12610 üzenetére
teljesen jogos felvetések, de 980, 1060-ra már nincs keret, így is 30k-ról indultam, de 50 alatt nem úszom meg ha jó 960-at veszek. Ez utóbbi elég lesz nekem 4GB vrammal, a kompromisszumokkal tisztában vagyok/elfogadtam
.
(#12613) mcs: thx, monitor marad, nem váltom le amíg megfelelően működik.
(#12614) Mans20: jesszus
milyen hang ez, mint egy A/C kültéri egység... na akkor Zotac nem lesz, kár hogy itt Giga kártyát nem teszteltek (használtan ilyenből van a legtöbb), de ezek alapján ténymeg MSI a nyerő vagy még az Asus, az is csendes volt.
szerk: bocs, az Asus-ból az R7 volt halk... -
AXisBOLD
addikt
válasz
Bjørgersson #12607 üzenetére
értem, köszi
(#12605) Devas & (#12608) Long Man: igen az alacsonyabb felbontás miatt én is számításba vettem a 2GB vonalat, de mivel nem 1-2 évre tervezek, az 5-10k-val magasabb ár hosszabb távon kifizetődő(lehet...)
Ezzel a "Gaming" marketing fogással eddig se vettek meg, de jobb képben lenni, hogy itt mit jelent
-
AXisBOLD
addikt
válasz
Bjørgersson #12604 üzenetére
Magyarul mindent túlméreteztek a biztonságosabb működés érdekében?
Btw az ára is "méretes", ~10k-val több mint a Giga WF2OC 4G. -
AXisBOLD
addikt
köszönöm mindenkinek!
960 4GB a célszerk: Giga G1 (6+8 pin táp), MSI Gaming (8 pin táp). Ugyan mindegyiknél 400W PSU az ajánlott, de ennyi különbség lenne az energiafelvételben? Órajelek kb hasonlóak.
-
AXisBOLD
addikt
Sziasztok,
4830-ról váltanék, először maradni akartam AMD vonalon (7870, 7950, 7970), de a magas fogyasztás és túlzott melegedés miatt elvetettem.
Szimpatikusabb a 950/960 család, de a választáshoz segítségre van szükségem.Évekre veszem, jelenlegi kártyámat is 2008 óta használom, tehát az időtállóbb felé hajlok (960/4GB?).
Igen i7 950 mellé lesz, tudom nem mai darab, de ez is fix, a platformon nem változtatok.
1440x900-as felbontású monitor és egy 720p TV a megjelenítő eszköz.
Fontos, hogy megfelelő hűtő teljesítmény mellett ne legyen zajos.
Játék ami éppen jön és elfut a konfigon.
+használtan vennémTehát 950 vagy 960, 2 vagy 4GB és melyik gyártó/melyik típusát érdemes választani a fentiek tükrében?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Assetto Corsa EVO
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest