Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rasiel

senior tag

válasz h1mpi #15068 üzenetére

VRAM kihasználtságot csak érdekességképpen szoktam kiíratni játékok alatt, nagy ritkán nézek rá, mert csak megközelítőleg írja ki a program, így nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki.
    Egyébként mikor megnéztem a WD-t, gondoltam, hogy ilyen kártyáknál nem a VRAM miatt akad a játék, hanem valami más kínja lesz. Nálam is dettó az a helyzet, amit Zorel leírt. Ha a textúrák minőségét visszaveszem Medium-ra, a többi mind a legmagasabb beállításon van (kivéve az AA-t), akkor szépen, akadás nélkül megy. Ha viszont a Textúrákat már High-ra teszem, a többi beállítást meg mondjuk Low-ra, akkor akadás van, így meg szerintem kizárt, hogy bekajáljon a játék 3 GB VRAM-ot. Ja meg egy olyan van még, ha 30-ra lekorlátozom az FPS számot és Ultrára nyomok mindent, akkor megint nincs lag. :) Ma bohóckodtam .xml fájl buherálásával, de sokra nem jutottam, pedig jó pár lehetőséget kipróbáltam.

De, ahogy olvasom a topikot, Abu nagyjából már magyarázatot adott rá, hogy mitől lehet ez az akadás. Olvastam külföldi fórumokon is, és csodálkoztam azon, hogy van, akinek hasonló konfiggal gond nélkül megy, van olyan is, akinek komolyabb géppel (esetleg SLI-vel/CF-el) problémái vannak. Ezt így nem tudtam hova tenni. :)

(#15064) SzlobiG: Nem rossz játék, de olyan sokat szerintem nem vesztettél vele, hogy nem adtál rá ki pénzt. ;)

Új hozzászólás Aktív témák