- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rasiel
senior tag
VRAM kihasználtságot csak érdekességképpen szoktam kiíratni játékok alatt, nagy ritkán nézek rá, mert csak megközelítőleg írja ki a program, így nagy jelentőséget nem tulajdonítok neki.
Egyébként mikor megnéztem a WD-t, gondoltam, hogy ilyen kártyáknál nem a VRAM miatt akad a játék, hanem valami más kínja lesz. Nálam is dettó az a helyzet, amit Zorel leírt. Ha a textúrák minőségét visszaveszem Medium-ra, a többi mind a legmagasabb beállításon van (kivéve az AA-t), akkor szépen, akadás nélkül megy. Ha viszont a Textúrákat már High-ra teszem, a többi beállítást meg mondjuk Low-ra, akkor akadás van, így meg szerintem kizárt, hogy bekajáljon a játék 3 GB VRAM-ot. Ja meg egy olyan van még, ha 30-ra lekorlátozom az FPS számot és Ultrára nyomok mindent, akkor megint nincs lag.Ma bohóckodtam .xml fájl buherálásával, de sokra nem jutottam, pedig jó pár lehetőséget kipróbáltam.
De, ahogy olvasom a topikot, Abu nagyjából már magyarázatot adott rá, hogy mitől lehet ez az akadás. Olvastam külföldi fórumokon is, és csodálkoztam azon, hogy van, akinek hasonló konfiggal gond nélkül megy, van olyan is, akinek komolyabb géppel (esetleg SLI-vel/CF-el) problémái vannak. Ezt így nem tudtam hova tenni.
(#15064) SzlobiG: Nem rossz játék, de olyan sokat szerintem nem vesztettél vele, hogy nem adtál rá ki pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
● ne OFF-oljatok!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- One mobilszolgáltatások
- EAFC 25
- BestBuy topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest