- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
HoReSz1975 #11097 üzenetére
Ezen így munkaidő végén kiakadtam
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
norb55 #10857 üzenetére
178k-ért a giga tényleg nem rossz, de tudjátok, hogy szerintem elviselhetetlen a hangja, másnap vissza vittem a ref Ti-m, akár hogy is ment... DCII-vel nincs problémám, megy is, hangja meg nincs.
SLI-be meg nem gondolkodom, mert víz kellene, meg a skálázódás sose lesz tökéletes
(#10858) iszilard: akkor bocsi, mindenesetre csavard fel a lapot, tedd be a VGA-t és nézd meg, hogy ugyan úgy szorul-e.
Szép lap, de szerintem az aromor-on és az 5 év garon kívül nem jobb mint egy sima Z87...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
hszilard666 #10854 üzenetére
Valamit lazítgassál a csavarokon, aztán, ha jobb, úgy húzd vissza az egész konfigon!
(#10853) norb55: közben elfogyott a szerk., mire megnéztem még az aqua-t is, de ref-et 180k br. felett nem vennék..... Ez már okés, ha a paksi turbina a cél
(#10856) SzlobiG: ez így van, vagy játszogat a pézzel
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
hszilard666 #10848 üzenetére
(#10842) h1mpi: kellemetlen...
(#10845) norb55: ez egy nagyon rossz vétel lenne... h1mpi, eszedbe ne jusson
(#10847) SzlobiG: így van!
(#10851) iszilard: xD nem te kérdezted az asus lapos fórumban, hogy belemegy-e a lap? nyilván nem ártana, valami ház, még ha olcsó is, de ne törjön már el benne semmi
(#10853) norb55: a bolt tökéletes, de ref és 200k, ne vicceljünk már
(de, ha már ezt nézted ki :S iPonban olcsóbb)
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
WaterWawe #10828 üzenetére
Legfeljebb FXAA, 1440p/1600P-re, szerintem elég láthatalanok az élek, 1200p-n is vannak olyan élek, amik a legnagyobb és a legkisebb élsimítással se nagyon változank, de legalább az FPS leesik...FXAA oda is elég... aztán persze lehet venni bármit
(#10830) h1mpi: én meg nem is húzom a Ti-t
De 1220/1900-on játszottam már vele órákat FarCry3 valós DX11-el!
AC! meg egy FPS lockos játék, nézz utána... ilyen-olyan módszerekkel lehet kicsalni, köztes FPS-eket, pedig a GPU bőven vinné Maxon... a másik megoldás, hogy elkezdede levenni a maxolt beállításokat, de úgy is lelockolta sokszor, ezért nem is játszom vele egy jó ideje, mert haragszom
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
HoReSz1975 #10671 üzenetére
Lighting!!!
(#10679) Sonja: Grill party újra indul...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Howkeddlee #10663 üzenetére
Dede, és még mindig nem a legjobb a VRM hűtése...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
norb55 #10609 üzenetére
Akkor jól gonoltam, nekem is volt EVGA-m és lett rárakva high airflow, csak azért jobb, ha több ember is egy véleményen van... a festés csavarrögzítő is! Persze, ha tökre eltűnik, az érdekes lehet garinál, viszont nem pattan nyitásnál, akkor már az ki volt nyitva, ilyen egyszerű... de ha nincs elnyírva a csavar feje, akkor kutya nem nézi meg!
-
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Motion_Blur #10597 üzenetére
mert? magától tört le?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Tirexi #10591 üzenetére
Érdekes, nekünk (DCII 780Ti) pont, hogy megoldotta a dolgot, azaz a voltage "lock" megszűnt...
Egy baj van, hogy se Howkeddlee-nek, se nekem nem hozott, kivéve a TDP-n, az ment fel, de a benchben nála rosszabb lett, nálam meg ilyen 30 pontos különbségeket csinált, de nem futott le senkinél se a gyári BIOS-os vég órajelekkel...
Kipróbáltuk, megtapasztaltuk, nem jött be
Minden esetre köszönjük a segítséget westlake és players111 kollégának a löketekért!
-
#Morcosmedve
veterán
Bios modhoz! Új tweaker!
-
-
#Morcosmedve
veterán
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#35434496 #10527 üzenetére
Kellene, vagyis kérnénk, nekem is ugyan ilyen VGA-m van, megnéztem a kolléga BIOS-át az enyémen, nálam 1.18v-ig megy max például, de a revision így is újabb, a GPU jobban megy nálam, de a RAMoknak 1940-50MHz (x4) a vége.
Ha valaki csinálna egy Boost mentes, kitolt TDP és 1.1215v-ig emelehető feszes BIOS-t 1019.5-ös "Base" clock-al, nagyon megköszönnénk!!!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
hszilard666 #10517 üzenetére
most az egyszer megúsztad!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
hszilard666 #10513 üzenetére
Lehet hangja, gyakran előfordul, nekem a refnek is volt. DCII-nél nálam Fire Strike alatt hallani, máshol nem, ez is érdekes mondjuk... de elvileg nem hiba!
(házból nem hallani ki, tesztpadon minden esetben, ha terhelve vannak)
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Howkeddlee #10494 üzenetére
Gratulálok itt is a tesztedhez Csabi!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Shokkolo #10192 üzenetére
Pont Crysis 3 MP-t nem tudom mondani, de nálam azért egy jobb gyári biosos OC-val is megy több játék is.
Nézd meg a legújabb beta drivert meg az utolso két stabil verziot.
Vegso esetben en ujraraknam a gepet...Nekem is vt 680 ref (evga) kb hasonloan lehetett huzni, nem volt ilyen elteres (problema).
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Shokkolo #10184 üzenetére
Annyi, hogy az ASUS DCII feszlockos, cserében elvileg alapbisoosal is elég jól kellene mennie.
Aki játszik, annak én se támogatom a vBios mod-ot agyig, kivéve, ha gondokkal küzd az illető, mint BeLuCz kolléga... vagy ki szeretné próbálni, mert adott esetben elszállhat, aztán a gari egy oroszrulett lesz, ahogyan players is írta!
-
#Morcosmedve
veterán
Nekem ez a tapasztalatom, refnél érthető, hogy ráfújom, mindenki próbálja ki, hogy neki mi a jó!
-
#Morcosmedve
veterán
Nem, szerintem kifele kell szívni a levegőt, még mindig, esetleg alulról érdemes neki adni, vagy a winyók alaplaphoz közelebbi feléről, ha oda lehet ventit rakni! HA rányomod a levegőt, teljesen beszorul...
-
#Morcosmedve
veterán
Én olvastam... DX11-re is mostanság írnak már rendesebben. "DX12"-re mire lesz valami... itt esetleg a konozolport lehet érdekes. Ti bőven elég lesz, mire itt valami valójában történik.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Motion_Blur #9798 üzenetére
Most éppen azzal játszottam, mint írtam, bocsánat, hogy nem a Metro-hoz nőttem
szerk: relevánskodj
FC3 Minden max DX11
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #9781 üzenetére
(még nincs meg az új ház, de eddig egy venti volt CM 690 nVidiában, full plexis háznál is +1-2 fokot jelentett, csak ott a CPU kapott +5-öt, de úgy is 55 fok...)
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Motion_Blur #9777 üzenetére
Érdekes, nálam nem így volt és nem volt hibás. A 60% is azért már szépen kihallható, mint a DCII-n a 75%
Melyet még 1250-nél se kell alkalmazni...
-
#Morcosmedve
veterán
Mondjuk a DCII Ti-m 50-55% körül hangtalanul elmegy, néha-néha picit kihallani, hogy megemelte 60-ra, de az a ref 50-55%%-a ha van hangban...csak az utóbbi éppen nem hűti le...csak 75% felett. Tehát 20%-al kell megemelni, még, ha 1-1-ben is nézed a %-okat, nevetséges hangkülönbésget produkálna, de amúgí azonos %-on is halkabb egy nem ref.
A Giga WF Ti %-ban hasonló, de még így is halkabb!!!
-
-
#Morcosmedve
veterán
Szerintem custom bios van rajta, más lehet a gond.
Vagy nem?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Motion_Blur #9430 üzenetére
Bizony, én is ennyin játszom! AC4-et hekkelni kell, nem a kártya kevés, a játék sz@r...másikat nem ismerem, ezeken kívül még amikkel játszom, ott a Crysis 3 van FXAA-n, minden max, így 60+ FPS
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Howkeddlee #9192 üzenetére
Tudom, de én nem hiszek benne, valami bug mindig van vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● ne OFF-oljatok!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest