Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz deja vu #63516 üzenetére

    Nem, csak az a baj, hogy nem tud senki sem felhozni semmit, hogy mi nem tény a hírekben és cikkekben. Erre az szokott lenni a válasz, hogy minden tény, csak a stílus a gond. De ezt egyrészt nehezen lehet értelmezni, másrészt az NVIDIA Computex hírében kifogásolva lett, hogy az első bekezdésben benne volt, hogy az NV-nek a GTC szerencsétlenül jött ki, és ezt kísérletképpen szándékosan beleírtam az AMD Computex hírébe is, hiszen nekik is pont ugyanannyira szerencsétlenül jött ki a FAD. Érdekes, hogy azt senki sem kifogásolta. :)

    A drivereknél is tipikus probléma szokott lenni, ha a címben benne van a hibajavítás. Az NV-nél egyszer volt egy olyan driveres szalagcím, hogy hibajavítás volt a driverben, mert csak az volt benne. Jött is a pofon, hogy hogy képzelem ezt. :DDD Aztán jött a Radeon Software nem sokkal később, és gondoltam ide is beleírom már a címbe, hogy hibajavításokat kínál. Jöttek is a pofonok, hogy miért nem olyan címe lett, mint az NV-nek. Pedig a hibajavítás mindkét hírben benne volt. Ez volt a két driver lényege, és ezt a két cím fel is tüntette. Az AMD-nél persze nem csak hibajavítás volt (picikét fejlődött a Vulkan implementáció), de ez most mindegy, a lényeg a hibajavításon volt.

    Szóval a stílusnál borzasztóan nehéz értelmezni, hogy amelyik stílus az NV-s hírben hatalmas gond, az pár nappal később egy AMD-s hírben, miért nem az? Ha a fórumozói vélemény tényleg egy stílusbeli problémát tükröz, akkor a rá következő napokban az AMD-s hírben is írná ugyanazt a hsz-t, ugyanazzal az indokkal.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák