Hirdetés

2018. június 23., szombat

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

Csak hibajavítás volt a célja az új GeForce drivernek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A WHQL minősítésű, 376.33-as meghajtó SLI-t letiltó profilt hozott a Titanfall 2-höz.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 376.33-as meghajtóprogramját, amely leginkább hibajavításokra koncentrál. Többek között megszünteti a GP104-es GPU-val előforduló képi hibákat a YouTube-on, ha a felhasználó kettő vagy több videót akar lejátszani Chrome böngészőn és Windows 10 operációs rendszeren. Emellett még számos rendszerszintű hibát sikerült kiszedni az eszközillesztőből, valamint korrigált a cég egy kernel meghajtóban található sebezhetőséget is, amelyről az alábbi oldalon bővebben írnak.

A Titanfall 2 játékosok viszont szomorúak lesznek, ugyanis az NVIDIA úgy döntött, hogy végérvényesen letiltja az SLI-t ennél a játéknál. A cég sokáig próbálkozott a több GPU-s mód élesítésén, de nem sikerült megoldani a problémákat. Az NVIDIA számára ez lehet jobb döntés, annak ellenére is, hogy például az AMD CrossFire működik. Ugyanakkor utóbbi rendszer is igazából csak akkor ad igazán jó élményt, ha a sebességet fixálja a játékos, tehát nyilvánvalóan a program nem szívleli a meghajtóból kényszerített AFR módot.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Az eszközillesztő a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.