Új hozzászólás Aktív témák
-
JockeyEwing
aktív tag
Ezt olvastátok?
http://www.ipon.hu/hir/driver_hibak_az_nvidianal/18147
-
JockeyEwing
aktív tag
válasz
gyuszko8809 #5778 üzenetére
Nekem is ez a problémám. Kb március óta megvan a kártya. Akkor viszont már volt egy gar csere, mert nem bírta a gyári órajeleit a kártya. 5 féle driverrel próbáltam, mindegyikkel elszállt. Most jelenleg csak a 266.66-ossal stabil, de a BF3-al elszáll az is.
Javaslom, hogy kérj egy garanciális cserét. Jövő héten szerintem én is ezt teszem.... (2.-szorra)
-
JockeyEwing
aktív tag
Szerintetek egy Cooler Master Silent Pro M 600W elég e az alábbi konfigurációhoz, természetesen gyári állapotban, tuningmentesen:
- Intel Core I7 950 3,06 Ghz
- Gigabyte GA-X58A-UD5
- Gigabyte GTX 560 Ti OC
- Corsair Dominator 1600Mhz (3x2GB kit)
- WD 1TB 7200rpm SATA3
- Sonyi Optiarc DVD-RW
- Cooler Master 690 Advanced ház (3db ventivel)Csak szeretném elhessegetni a gondolatot, hogy azért nem bírja a gyári 900Mhz-et az OC GPU, mert kicsi a táp. :S
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Nemrég vásároltam egy Gigabyte GTX560Ti OC-t.
A helyzet az, hogy a gyárilag húzott órajeleken már a CoD Black Ops első 5 percében kifagyogat, szemetelget. NFS Hot Pursuit tovább bírta, ott fél óra után fagyott ki.
Nem hittem a szememnek, ezért az nvidia oldaláról letöltöttem az NVIDIA System Tools-t.
Nos, visszavettem a GPU órajelét 820Mhz-re, a memóriát pedig 1640Mhz-re. Így tehát egy alap GTX560-at kapunk. Csodák csodája, szépen ment mindkét game. (driver 266.66)Nos itt jönnek a kérdések? Miért nem működik a gyári OC? A gyárban van a hiba vagy az én gépemben? Esetleg én nem állítottam be valamit?
(alaplapom Gigabyte X58A-UD5, proci pedig Core I7 950 )
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Gitáros topic
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Star Trek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged