Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirakuru
tag
válasz
BerserkGuts #688 üzenetére
-
Mirakuru
tag
Ha érdekel titeket lövök egy alapórajeles tesztet is hogy megnézzük mi az ábra. Csak kíváncsiságból kezdtem el húzni megnézzem mit bír. Teljesen elégedett vagyok még kicsit meghúzva se kezd el hangoskodni. Rx 480 után nem ehhez voltam szokva.
-
Mirakuru
tag
válasz
BerserkGuts #678 üzenetére
persze hogy menne többel de mint látod elég hűvös maradt a kártya és halk is. eddig +100/620 de lehet hogy egy teszt kedvéért megkeresem a végét és feltöltök egy képet róla.
-
Mirakuru
tag
Kész vagyok bennt van a kicsike, működik a freesync is. A különbség ami rögtön arcon csapott hogy ez a kártya valami eszméletlen halk és hüvös. 63- 64 fokig melegszik oda kelett hajolnom a géphez hogy egyáltalán van e hangja. (csak mellékesen mondom rx480 -at füles melett is hallottam )
Shadow of the tomb raiderben szépen kipörög 100% ra a kártya és ultrán átlag fps 69.
Ac odyssey na itt már csak 95% körül volt a vga asszem erről beszélt kollega hogy nem mindegyik játéknál fog max erővel tekerni.
Nagyon tetszik eddig amit kaptam megvagyok elégedve.Most még folytatom a tesztelést Division 2 be is.
-
Mirakuru
tag
Skacok be is rendeltem az MSI GeForce GTX 1660 6GB GAMING X 6G -t , ma el is hozom. Freesync az dp kábellel menni fog?
-
Mirakuru
tag
Köszi a válaszokat ez gyors volt! Akkor ideje megválnom az rx 480- tól . Szerintem nekem elég a sima 1660 nem kell a Ti nem ér nekem még +20k t , vagy mi a véleményetek?
Egyébként Ac odyssey, swbf2, shadow of the tomb raider,FH4 kb ezek pörögnek nálam jelenleg. Nem tudom mit ért a kollega "normális" játék alatt. -
Mirakuru
tag
Üdv!
Kártya cserén gondolkozok i74790 mellé mehet egy 1660 gaming x ? rx 480 van jelenleg ja és a táp fsp hexa+ 400w.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest