- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- A GDDR7 memóriák okozzák az új GeForce-ok magas árazását
- Azonnali fotós kérdések órája
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
válasz tome.jr #7797 üzenetére
Nagyon szemfüles vagy ám!
Igen ki volt bontva előttem, állítólag csak néhány képet készítettek róla, azért lett kibontva. Erről tájékoztattak engem vásárlás előtt, így még egy kis alku is belefért. Nekem megérte mert egyfelől ez utolsó darab volt és én már nem tudtam tovább várni, plusz a picike árengedmény is jól esett. Egyébként is ha baj lett volna vele, azonnal visszaküldtem volna (így is állapodtam meg az eladóval). De hál' Istennek nincsen semmi gond, nagyon tetszik és szeretem a kis Főnit.
Más:
Hoztam egy néhány grafikont, Gainward 1070 - 30 perc - FullHD - Project Cars - minden maximumon. Átlagosan egyébként 70-80 FPS-el ment. A minimum értékek amiket láttok azok a versenyek közti menünek köszönhetőek.
Még mindig nem tuningoltam sem a CPU-t sem a VGA-t és azt sem tudom, hogy érdemes lenne-e. Mondjuk ma reggel a GTA 5 nagyon megette.... Kipróbáltam a 2.5x Resolution scalinget, hát 15-20 FPS körül ment a diavetítés. És valóban felment a GPU Load 100%-ra, de ugye már a Pcarsban is felment.
Szvsz 1070 nem overkill FullHD-ra, főleg ha készülünk év végén megjelenő játékokra.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest