-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz
#63761920 #3097 üzenetére
Miért aki SLI-t szeretne belőlük építeni az mit venne? 3 ventis customot aminél a felső kártya megfullad?
Vagy akinek nem szellőzik jól a háza és szeretné hogy a GPU melegét ne szétcsapja a hűtés hanem fújja ki és mondjuk nem zavarja a hang?Ne akard megtudni hogy ez hány perc múlva fogja levágni a gépet, mert 100 fok fölé mennek a gpu-k.
-
törölt tag
Sziasztok!
A kérdésem most vetődőt fel a fejembe, ezért teszem fel.
Miért csinálják a nagy teljesítményű kártyákat ref. hűtéssel? -
Dyingsoul
veterán
Na egész komoly értékelést kapott az 1070 a PC Gamersen.
Ár/teljesítmény arányban egész jónak tűnik, de dühítő, hogy a legtöbb custom valóban drága. Hol vannak az olcsó modellek az MSI bloweresén és az EVGA ACX3.0-án kívül? Giga remélem villant valamit a G1-en kívül mert azt baromira túlárazták. De komolyan ennyi erővel megveszi az ember az EVGA-t és ha nem tetszik neki a hűtés bármilyen okból, rátesz 25-ért egy frostflow 240g-t. És akkor tuti csendesebb mint bármelyik három ventis batár kártya és elmondhatja azt is az ember, hogy neki már vízhűtése van. Még ha kompakt is...
Apropó árak, miért mindenki ezt a szlovák alza.sk-t linkelgeti? Itt kerültek ki elsőként az árak vagy mi? Nem hiszem el, hogy nincs más bolt, ahol van az árról bármi.
-
törölt tag
-
pohár
félisten
válasz
FollowTheORI #3086 üzenetére
hm, most, hogy így mondod, tényleg...
amúgy igen, 3 és 4way SLI-hez valami külön key kell az nVidiától, magától nem fog menni
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Ren Hoek #3066 üzenetére
Huh de jo gammák ezek
bombibmw: YouTube röhögve megy 4k-n is nyugi
Én is igp-t használok màr fél éve WQHD-n, játékon kívül teljesen tökéletes hétköznapi használatra
Néha elkap a hév h kellene venni vmi normális kártyát, de hála égnek mindig meggyőzöm magam igy sokáig marad még az az Igp, úgy is egy rakat sorozat van amit meg akarok nézni, épp ma fejeztem be a totál szívást, kötelező mindenkinek
-
-
törölt tag
Most rendeltem be 4db 1080-at Ausztriában, 611 euro lesz/db. Elvileg működik asus 4way sli hiddal,de ki akarom próbálni az nvidia új HB sli hídját is,csak nem tudom hol a fenében lehet venni!
Ha igaz amit írtak hogy 650mhz-en kommunikál ,akkor a 2 way sli,hozza a 4way sli szintjét.Van valakinek valami címe?
-
törölt tag
Keddtől nekem is szoknom kell az IGP-t, a vicc, hogy még soha nem használtam. Remélem ad valami képszerűséget.
-
Tomdriver
őstag
válasz
bombibmw #3069 üzenetére
"Hát én nem tudom, hogy mi lesz.
Most vitték el a kártyámat és egyelőre eléggé borúlátó vagyok az újat illetően.
Jövőhéten jön egy Dell U2715H és IGP-vel még a YT se megy majd rendesen rajta."
Bombi, megadjam kinél van most a szeretett Zotac 980 Ti-nk? Hátha megválna tőle..
-
Ren Hoek
veterán
válasz
bombibmw #3069 üzenetére
Fel a fejjel, örülj, hogy most megvette valaki a Ti-t. Ha beáll az 1070, akkor sokkal nehezebb lesz eladni jó áron. Skylake IGP-nek meg se kottyan a Yutub
Indie game-k meg simán...
(#3071) gollo91: Amikor már Huang Zsen-hszün unokaöccse is Lamborghini Huracan-nal jár...
-
bombibmw
veterán
válasz
Ren Hoek #3066 üzenetére
Hát én nem tudom, hogy mi lesz.
Most vitték el a kártyámat és egyelőre eléggé borúlátó vagyok az újat illetően.
Jövőhéten jön egy Dell U2715H és IGP-vel még a YT se megy majd rendesen rajta.Tomassy00:
Drága, de legalább nem olcsó.
Mondjuk én inkább az EVGA-ra vagyok kihegyezve, mert szeretnék majd rá egy kompakt vizet tenni, ami náluk nem gond.
Hosszú lesz a várakozás még, de nem sírok, mert azzal tele van a topic amúgy is. -
Ren Hoek
veterán
válasz
bombibmw #3065 üzenetére
Az is vicc, hogy az "olcsó" Giga G1 50 euróval drágább, mint a FE
Egyedül az EVGA ami olcsóbb... (Meg 1-2 MSI...)
Ebből nem sok jót vonok le a kezdő custom 1070-ekre... Szerintem még augusztus közepén is IGP-zni fogunk
Nem baj előszedem a Red Alert II-őt, XCOM-okat, Settlers 4-et, egy kis Don't Starve, vagy az új Factorio is frankó lehet. Kell a halálnak a sok GPU zabáló 3D-s baromság
-
-
deicide
veterán
válasz
T_Oroboroz #3017 üzenetére
Sem throttlingot, sem nagy hőt nem tapasztalok, 75-76 fokosak a GPU-k 1 óra Doom után és fixen megy a mag 2GHz-en, meg sem moccan az órajel.
Az SLI mindig is lutri lesz, hogy az új játékok milyen hamar támogatják, de engem nem annyira zavar, mert egy idő után úgy is jó lesz. -
-
kenwood
veterán
Azert lehet belole problemaja a vevonek.
Amikor zsebre megy a csere a kiskernel,akkor minden apro hulyesegbe belekotnek,elnyirt csavarokat,serult matricat,karcos kondikat meg egyeb nonszensz dolgokat vizionalnak,es felteteles garira veszik atNyilvan,ha van egy garis videokartyam,majd nekiallok otthon kokanyolni rajta ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- ASRock Radeon RX 6900 XT Formula OC 16GB GDDR6 256bit
- Eladó GARANCIÁLIS ASUS RTX 3060 TI 8GB / MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING X 8GB LHR
- 3 Év Gari - Asus RTX 3060 12GB Dual V2 OC 192bit
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest