-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
subzerohun
csendes tag
válasz GeneraL_XTX #5791 üzenetére
Játèkokban milyen fps különbsèg van a gaming meg az àltalad felhùzott oc mòd között?
-
.LnB
titán
válasz GeneraL_XTX #5793 üzenetére
Na végre valami, ezt vártam a kártyától. Akkor én FHD-ban még lehet a render scale-lel is játszhatok majd kicsit és úgy is belőhető 60fps-re.
(#5794) Vtomi80 Nem fogok nevet írni. De a Ph! egyik szakértő hírezője és tesztelője mondta ezt, nekem. Szóval az ő szava áll a tieddel szemben. Első dolgom lesz ezt megnézni és küldöm is neked majd az eredményeket. Meglátjuk majd kinek volt igaza.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
keIdor
titán
válasz GeneraL_XTX #5791 üzenetére
Én arra jutottam, hogy Boost 3.0-nál teljesen felesleges már a manuális OC. 1906-1949MHz között mozog az MSI Gaming X GTX-1080-am alapból out of the box. Innen ha teszek rá még +100MHz-et az kb. +5%, alig számít valamit már.
Az i7-6700K-mat is visszaraktam alapra hétfőn. Ott is a 4200MHz alap órajel helyett a 4500MHz szinte semmi... 6-8% plusz, meg se érzem, inkább placebo vagy még az se. Mehetne még 4600MHz-en is, de annak se lenne értelme.Érdekességként mértem egy The Division-t, mert az van beállítva CPU igényes játéknak, de ugyanannyi fps-t kaptam, annyi, hogy CPU usage-ra 41% helyett 45%-ot írt, ezért én nem látom értelmét. Boost 3.0-ára visszatérve, túl jól működik és eddig nagyon bejön, ha lehet ilyet mondani.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Bird
addikt
válasz GeneraL_XTX #5793 üzenetére
A kártyához adott CD-ről tetted fel a drivert, vagy lehúztad a netről?
GeneraL_XTX #5793:Na csak aze´!
estlake #5794:Arra voltam kíváncsi, hogy azóta volt-e driver frissítés...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
GeneraL_XTX
veterán
Kiprobáltam a Divisiont, ratettem Ultra-ra fast sync-el olyan gyönyörűen 1440p@60fps-en tartja hogy öröm nézni
970-el visszafogott beállításokon is olyan 38-45 fps-em volt csak
-
emmm
őstag
válasz Motion_Blur #5698 üzenetére
4K-nál már láthatóan szépen skálázódik, alatta feltételezem proclimites (nem mintha nem lenne bőven elég)...
GeneraL_XTX : gratula, szép eredmények
[ Szerkesztve ]
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz Dyingsoul #5789 üzenetére
Tegnap megkerestem a stabil max órajeleket. Érdekes, hogy míg a Maxwell a Heaven-re volt érzékenyebb, addig a Pascal Valley-ben hibázott inkább akkor is, amikor sehol máshol nem.
Ez lett a vége, a feszemelést igényli a kártya, mert stabilabban tartja a boost órajeleket, míg a kártya hűtése ezt meg se érzi, mert még így is csak bele-belenyal a 70 fokba alulról. Az órajelet viszont 80%-ban 2050mhz-en tartja, néha dobálja le csak 2038mhz-re de ez a legkevesebb, amit láttam.
Ilyen 2100mhz közeli értékeket hűvös indítás után, néhány másodpercre lát csak az ember, ahhoz víz kéne már sztem, de lehet még azzal se lenne meg
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
válasz GeneraL_XTX #5788 üzenetére
Hát ez betyáros.... Ezzel a GPU-val nagyot dobbantott az NV. Meggyőző teljesítmény 4-5 évre....
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Dyingsoul
veterán
válasz GeneraL_XTX #5788 üzenetére
Na ez már azért nagyon szép! Ebben volt egy kis OC is?
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Landon
őstag
válasz salvation #5782 üzenetére
Bring it on! Csak jojjon a WF is minel hamarabb En meg bizom abban amit a Giga rep mondott, hogy Juni vegeig elerhetove teszik az Xtreme-t....
Kivancsi leszek a Csutortoki Brexit mennyire cseszi meg az arakat. GBP es az EUR is szep koroket mehetnek... bar ahogy nezem az EUR/HUF-ot ez nem nagyon zavarja egyelore.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
salvation
aktív tag
GTX 1080 GIGA XTREME És lesz sallang mentes Giga oldalán már fent van néztem
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
nmy1212
aktív tag
-
nmy1212
aktív tag
Átvettem az MSI 1070 Gaminget ma, viszont esélyes hogy ezt már azért valaki megnézte. A doboz nem volt lematricázva (MSI-nél nem tudom szokás-e), valamint a lemez a dobozban ki volt esve a papírtokból és tiszta karc lett. Tudom ez nem akkora probléma, de azért na...
A kártya eddig jól teljesít, bár mérni nem mértem még semmit. DOOM Ultra beállításokkal ment mint az álom, GTA 5 szintén. Most jön majd a Witcher 3, meglátjuk azt hogy szereti.
65 foknál feljebb nem ment a hőmérséklet.1080P 60Hz. Tudom overkill de nem érdekel.
-
nagyúr
-
warcat
veterán
válasz akoska07 #5746 üzenetére
Bár erősen off,de szerintem a korrektség jegyében azt is el kell mondani,hogy ott nem hinném,hogy áfacsaló,akár pár hónap után eltűnő importőrökkel,boltokkal kell versenyezniük mint itthon.
A jófejséghez két dolog biztosan kell: nem minimálbéres dolgozó,meg olyan -nem- fillárb*szó vásárlók,akik ha 500 forinttal olcsóbb máshol valami,egyből ott veszik meg amit akarnak (most VGA és egyéb számtech alkatrészekről beszélve)
Nincs miből,nincs miért körülugrálni a magyar hiper-árérzékeny vásárlót.
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
nagyúr
válasz GeneraL_XTX #5685 üzenetére
No meg nem 240ezerbe kerül, mint a Ti anno.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
válasz bélanéni #5711 üzenetére
Volt pletyka róla, hogy lehet lesz egy "X" mentes Gaming is, amin nem lesz semmi ilyen sallang... persze hogy tényleg lesz e az jó kérdés.
Jó lenne ha lenne ilyen karácsonyfamentes kiadás is, mondjuk párezressel olcsóbban.Meg ugye lesz a "Z" állítólag, ami meg a full extrás csilivilicsomag.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
pokers
senior tag
-
nagyúr
válasz Bandi79 #5766 üzenetére
Jetstream sem lehet hangosabb.
Saját venti profil minden kártyához ajánlott.
2D-ben álló ventik,3D-ben meg fusson az AB a saját venti profillal,sosem fogsz látni 70°C-ot,és csendben lesz.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz bélanéni #5764 üzenetére
Nyugodtan vehetsz Palit-ot is,abban sem fogsz csalódni.
Amúgy meg az MSI is nagyon jól néz ki.
Gaming szériát csak olyat vennék.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Ha vki Olaszországban járna 27.-e után,vegyen egyet nekem is légyszi.
Sztem ez tök menő.
Palit GTX 1070 and GTX 1080 JetStream and G-Panel Pictured[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
-
killer095
őstag
válasz GeneraL_XTX #5756 üzenetére
Nyilván nem ér meg annyit, mivel tudják hogy szükös a keret így ezért vastagabban fogott az árnál a ceruza ez tiszta sor!
Az meg hogy hazánk sajnos ilyen hogy ha külföldi a garancia a tudomány megáll ez szégyen! Bezzeg ha dolgozni kell kimenni a gyors meggazdagodás reményében nem számít a nyelv, és és más sem!Bird:
Mind egy, nem lényeges![ Szerkesztve ]
ORIGIN/Battlelog: IDaVe_CQCI , PSN: DaVe095hun
-
nagyúr
válasz Bandi79 #5751 üzenetére
Már ezért is megéri Palit-ot venni. Jó ez a cucc.
Amúgy Gainward-nak is van ilyenje.Egyébként sztem a legelegánsabb kinézetet a Palit Jetstream kártyák kapták,nekem eléggé bejön,rohadt jól néz ki.
Hát jah...
Aki 1-2 hónapra vesz kártyát,persze.hogy aggódnia kell hogyan fogja eladni.[ Szerkesztve ]
-
Bandi79
aktív tag
Viszont sokan vannak, akik:
- 3+ évre terveznek, addigra úgyis lejár a gari
- beszélnek angolul és / vagy németül(#5759) akoska07
Gainward a Palit leányvállalata, a 2 kártya 99%-ban megegyezik : [link]
Valóban, ez a Gamerock nekem is "túl kék", Jetstream jobban néz ki
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz killer095 #5747 üzenetére
Lehet ezt ragozni barmeddig. A lenyeg, hogy a kulfoldi garos kartyakat itthon nem tudod eladni. Max nagyon ar alatt. En is inkabb vennek magyar bolti garos kartyat, mint mondjuk nemetet. Ha gond van utana tudok kerdezni magyarul. Ha elkeveredik a kartya ki fog nekem nemetet forditani?
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #5745 üzenetére
Pár ezer forint EU-ba egy UPS Ground/Standard, DHL/DPD még olcsóbb, nem értelek.
-
Bandi79
aktív tag
válasz salvation #5748 üzenetére
Igen, nekem is tetszik a Palit, itt egy másik teszt (1080-as)
2,5 Slotos, ez eddig a leghalkabb
Ez a G-Panel is bejön, (szeretem a kütyüket) és ezzel ki lehet váltani az on screen display GPU részét...
(#5754) salvation
Remélhetőleg utólag is beszerezhető / 1070-hez is elérhetővé teszik
[ Szerkesztve ]
-
Rico33
aktív tag
válasz akoska07 #5746 üzenetére
Csak igazolni tudom.Egy nem nagy értékű, cc. 10 euros rendelésem kis sérüléssel érkezett.Lefényképeztem, megreklamáltam, de gondoltam a kis érték miatt úgyse foglalkoznak vele.Negyed óra múlva válaszoltak, sűrű elnézések közepette biztositottak hogy küldik a cseredarabot még a nap folyamán, addig is 3x elnézést kértek és az eredeti darabot sem kérték vissza sem egyéb költségem nem volt. A szolgáltatás itt kezdődik, nem ott hogy milyen széles mosollyal az arcukon tukmálnak rád vmit.
-
salvation
aktív tag
PALIT GAME ROCK GTX 1070 -azért ez is elég hűvös és csendes --nagyon szemezgetek Palittal csak inkább a SuperJetstream jobban nézki nekem nem kell a kékség ott elöl igaz ez erösebb valamivel-- kérdés milyen áron lesz és hol lehet beszerzni
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
killer095
őstag
válasz GeneraL_XTX #5745 üzenetére
Aki csupán azért nem vesz meg valamit mert külföldi webshophoz/bolthoz szól a garancia az meg is érdemli! A postaköltség meg csak nem bac földhöz valakit aki 200 ezres vga-t akar venni! Ma már akármilyen hihetetlen müködik a posta, futárszolgáal külföldre is, és hamarabb célba ér a csomag mint egy mpl-el idehaza!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz killer095 #5742 üzenetére
Ez pontosan így van.
Itt minden egyes fontodért megharcolnak a boltok,és itt a vásárló teljesen más értelmet kap,mint otthon.Akik otthon vannak természetesen ezt nem érthetik !
[ Szerkesztve ]
-
killer095
őstag
válasz cyberkind #5743 üzenetére
Iponnal nekem csak annyi a bajom hogy tele van bennfentesekkel! Értem ez alatt hogy ha kapnak valamit, azt egyből odaosztogatják a haveroknak, vagy a haverok haverjainak, vagy tuningbubusoknak hogy had éljék ki magukat stb! Közben meg a mezei vásárló, aki kifizetne egy termékért egy talicska pénzt le van szarva!
Lehet e miatt egyesek lehurrognak, de beszédes volt mikor itt aprón már volt fent iponos garral 1080, közben meg a honlapon meg a webshop listájába is csak napokkal később került bele az 1080 mint olyan dolog amire rá lehet keresni!
Szerintem ez gerinctelen húzás! Nem így kell tápolni a haverokat, meg az ingyenélőket (lsd hazai termékképviselőknél kuncsorgó emberkék akik saját pénztárcából az életben nem tudnának mark pontokra recsizni, persze a kép linkelgetés az megy hogy hopp itt van 2 vga, csak úgy...Szerintem egy normális külföldi bolt/webshop szimpatikusabb mint egy hazai kókler kft!
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar_
addikt
Nah megy az a 4K gaming 80 FPS
[ Szerkesztve ]
Ryzen R5 1600X - ASUS PIRME-B350 PLUS - 2x8Gb G.Skill Aegis 3GHz - Gigabyte 1070 G1 Gaming
-
-
Dyingsoul
veterán
Jaja, ahogy General is írta, nézd meg a GPU temp görbéjét, látod, hogy a képen az aktuális, hűlt állapotot láthatjuk a vízszintes grafikon alapján. Állítsd át úgy, hogy a max tempet mutassa.
MÁS: Overclockersre érkezett jópár 1070! MSI GamingX is van cirka 170k-ért! 10+ darab van náluk raktáron még mindig. MSI Aero is van raktáron cirka 150k. Van több változat is, ha nem lenne foglalásom én beleugranék valamelyik ajánlatba.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
beci43
senior tag
válasz GeneraL_XTX #5734 üzenetére
Igen,nem is tudom meddig merjem húzni.Mindezt alapon teszi.Mindjárt leszedem a 3DMarkot,aztán nyomok egy tesztet.
Hogy maxoljam ki?
Ja,most már értem....
[ Szerkesztve ]
-
mlinus
őstag
amíg az alap fan curve-ot használod addig biztos 80 fok körüli lesz, mivel az nvidia a halk működést tette elsődlegessé. 82-83 fokra van belőve. A ref 980ti is ugyanígy viselkedett. Nem volt semmi baja.
-
beci43
senior tag
válasz Dyingsoul #5727 üzenetére
Igen,de itt a lakásban qrva meleg van.Hétvégén szerelik be a klímát,jól lehűtöm a szobát,és majd akkor is tesztelek.Jövő héten meg gépház csere...
85 fok nem a világ.A 780 Ti felment 92 fokig is...
Bird: A 980 Ti-hez nincs viszonyítási alapom,csak azt láttam amit megosztottatok a fórumon.Olyan kártyát már nem akartam venni,ez olcsóbb volt,meg hozza a Ti teljesítményét.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Hujjujj azért látom 85 fokra felment a kártya. Ettől tartok én is. Ettől sokkal hűvösebben szeretem tudni a GPU-mat már csak azért is mert mikor egy órán keresztül videót vágok, az igencsak terheli a CUDA magokat.
-
westlake
félisten
válasz tome.jr #5719 üzenetére
Nade nem két, hanem háromféle hídról beszélünk. Az első a felxibilis és merev híd, ami nem LED-es, a második a LED-es (ASUS, MSI, EVGA), a harmadik pedig a HB híd.
A teszben 4K-n hasonlították össze a régi, meg a HB hidat. Mondjuk azt azért jó lenne tudni, hogy "old bridge" alatt mit értenek.Play nice!
-
Dyingsoul
veterán
Köszi a válaszokat, a többi kérdésre akkor még hagyok némi feldolgozási időt. A CPU kérdés csak poén volt, topiklakók előző hozzászólásai miatt. A tuning igazából mellékes számomra, simán a hőfokok érdekelnek, mivel elég nagy a környezeti hő nálam (panel nyugati oldal rulez), ezért érdekel a hűtés csak úgy simán.
Esetleg Project Cars? BF 4 alatti hőfok is érdekelne hosszabb nyúzás közben.- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
beci43
senior tag
válasz Dyingsoul #5717 üzenetére
4.6-ra van húzva a procim,remélem kihajtja.1 órája üzemeltem be,közben volt Crisys 3,Battlefield 4,SW BF,DCS World.Gyakorlatilag nem hallom a kártyát,eddig elég csendes volt.Az előző VGA-imhoz mérten még nincs igazából összehasonlítási alap,de nem hangosabb mint a 970 Extreme.Viszont előtte volt egy Giga 780Ti Windforce,az hangosabb volt.
Tuningról még nem tudok mondani semmit,az ezután jön majd.Gta 5 nincs meg...
-
tome.jr
addikt
válasz westlake #5710 üzenetére
Tévedés. Az nv azt mondja, hogy már 4k-ra sem ajánlott a hagyományos flexi híd. Ehhez képest pedig a valóságban 4k-n még (egál) gyorsabb is mint a HB híd.
Tehát vegyél 4k-ra új HB hídat mert így lesz silkysmooth a gameplay. A linkelt teszt alapján mi ez ha nem lehúzás?
[ Szerkesztve ]
-
beci43
senior tag
válasz GeneraL_XTX #5652 üzenetére
Grat a kártyához!Nekem csak sima mezei "mókuskerekes" jutott...
-
Dyingsoul
veterán
Kihajcsa a cépéjúd? D
Néhány komoly kérdés:
Mennyire hangos a kártya idle-ben és mennyire terhelés alatt? (mondjuk legalább egy fél óra-óra komolyabb játék alatt)
Előző kártyádhoz képest mennyire hangos? Úgy látom gigabyte 970 Extreme Gaminged volt. Esetleg 700-as szériából volt kártyád amihez tudnád hasonlítani a hangját?
Coil whine van-e?
Gyári hűtési profillal használod a kártyát vagy van egyéni profilod? (Ha van egyénid, leírnád hogyan konfigoltad be a határokat?) Emellett milyen hőfokokat produkál terhelés alatt illetve idle-ben?
Jah és azt szabad tudni, hogy hol sikerült lelőnöd ezt a kártyát?GTA5-ről tudnál csinálni benchet? Légyszi-légyszi!
Végre van egy-két értelmes tulaj akik válaszolnak is a kérdésekre nem csak betolják a képet a friss VGA-ról és eltűnnek a gúsba!
[ Szerkesztve ]
-
beci43
senior tag
válasz GeneraL_XTX #5713 üzenetére
Az enyém alapból 1915 MHz-re boostol.Meddig lehet feszegetni ezeket a kártyákat?
-
westlake
félisten
válasz tome.jr #5708 üzenetére
Gondolom nem probléma, hogy NVIDIA szerint 4K felett van szükség a HB hídra. Milyen felbontáson is teszteltek? Ja, hogy 4K-n.
Nem lehúzás, viszont közel sem annyira fontos, mint ahogy azt beállítják.
Egyébként sosem értettem, hogy egy önkéntes vásárlás hogy a fenébe lehet lehúzás?[ Szerkesztve ]
Play nice!
-
Dyingsoul
veterán
válasz bélanéni #5706 üzenetére
Te: Nem jó, mert világít.
Én: Ki lehet kapcsolni.
Te: Ahhoz kell külön program.
Én: Feltelepítheted, nem kerül semmibe.
Te: Nem szeretem a "felesleges" programokat.Szvsz nem felesleges, mivel azért teszed fel, hogy kikapcsold a világítást. Némi hibát érzek a logikádban, de valóban könnyebb finnyáskodni és egy kártyát azért leírni, mert a világításának kikapcsolásához a gyártó által mellékelt program telepítése szükséges amit te egyszerűen nem szeretnél, mert csak... Mondjuk akkor kérdezném, hogy miért is ezt rendelted akkor az iponból tegnap?
[ Szerkesztve ]
-
tome.jr
addikt
Gondoltam hogy sz@rt se ér a HB Bridge, csak egy lehúzás az egész.
-
.LnB
titán
válasz bélanéni #5706 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Én is kerülöm az ilyesmit. Nem értem mire jó. Bár ez lehet a régi vágásúak megszokása csak. Nekem az alaplapomhoz van pár MSI program... sok értelmük nincs, kivéve az update-es, azt havi egyszer felteszem és lefuttatom. Ennyi.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
bélanéni
őstag
-
Dyingsoul
veterán
válasz GeneraL_XTX #5703 üzenetére
És +core V-t mikor adsz neki?
Szerk: Jah és GPU-Z mutatja már normálisan az ASICQ-t vagy még mindig disabled az opció?
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Egyébként csak szerintem csaphatnának valami játékot is a dobozba ennyiért már? Extra gombócot.
(#5700) vitko Igaz, ott a pont. (sajnos)
[ Szerkesztve ]
-
djsiegfried
tag
Nice!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Garanciális EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit Videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest