- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Modst3R fórumtársunk részletes cikke: [link]
2016 májusában az nVidia bemutatta a(z) GeForce GTX-1080 és GTX-1070-es újgenerációs termékét, ami már a Pascal architektúrára épül. A GP104-es maggal van dolgunk, ami fölfogható a GP102 kistestvérének, erre épül majd a Quadro P5000-es termékük is.
A teljes GP104 2560 CUDA maggal rendelkezik, azonban ennyi csak a GTX-1080-ban aktív, a GTX-1070-nek 1920 aktív egységgel kell gazdálkodnia. A lapka mérete: 314 mm², TSMC gyártja 16nm FF+ -on.
Figyelem! Ezek az órajelek csak a Founder's Edition-re vonatkoznak, ettől a különböző gyártói, ún. custom kártyák eltérnek, a fogyasztás szintén eltérhet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoz1
aktív tag
válasz
#15779328 #20697 üzenetére
Hát pont az nVidia miatt érdekes a hír, mivel konkurencia miatt az árakat magasan tartotta...
Ez a gyakorlat most egy időre remélhetőleg felejtős lesz mindenki örömére. Még abban is reménykedek hogy a kezdeti 999 USD-s 1080TI ára is leesik egy 1080-as mostani árának közelébe. -
törölt tag
válasz
#15779328 #20658 üzenetére
Hehe, tudtam, hogy kiszúrod.
Már készen van a felső csövezés hajlítása, csak még nem érkezett meg a szépséges áramlásjelzőm, ami jön közéjük.[link]. Addig is muszáj volt összeraknom.Ezúton meg kell köszönjem neked a sok és nagyon kedves segítségedet, nélküled nem valósult volna meg a projektem.
-
-
-
Vigilante
őstag
válasz
#15779328 #19806 üzenetére
Gondolkoztam SLI-n is, de a katasztrofális SLI támogatás manapság eltántorított ettől. Nah meg full HD-ban elegendő lenne még az a kis teljesítménytöbblet. És az az 5-6 FPS nagyon relatív, hogy hol jönne elő. Mert, ha egy 54-55 FPS-t dobna fel 60-ra, akkor igenis kihoznám azt a +-t, ami van a kártyában.
#19808 Az a Hugo Chávez tisztelgés pont ütött!
Laraxior: Van rajta, szal ezért a vacillálás.
Az a para, hogy már a szétszedésnél egy matrica vár az egyik csavaron.
-
keIdor
titán
válasz
#15779328 #19795 üzenetére
Na jó srácok, le lehet szállni a témáról, nem szeretnék nekiállni törölgetni!
A másik, hogy XXI. században szerintem semmi érdekesség nincs abban, ha valaki több nyelven beszél, szerencsére régen leomlott a vasfüggöny. Nyugodtan lehet linkelni külföldi oldalt is, nem a Kádár rendszerben vagyunk szerencsére... Innentől pedig a témát hanyagoljátok. Köszi.
-
pipo112
őstag
válasz
#15779328 #19285 üzenetére
kösz a linket meg is találtam ,csak azt nem tudom hogy mivel és hogyan flsha-eljem ha még ebben tudnál segíteni nagyon jó lenne. nv flash-t le szedtem de nem vágom mit kéne csináljak és hogyan sajnos ehez most kevés vagyok . arra is gondoltam hagyom így azt gpu tweak-ben be állítom a kívánt óra jelet mert gpu z vel nézve meg stabil az órajel csak a tweak mutatja hogy ugrál
a játékok meg nem szaggatnak nem érzek lagokat szvsz végül is érzésre megy rendesen minden THX
-
Vigilante
őstag
válasz
#15779328 #19196 üzenetére
Köszi, hát anno ingyen jött ez az 5820k hozzá, mert nem tudták tutira, hogy jó-e a CPU, úgyhogy egy tuti business lett belőle. [link]
salvation: Értem, és köszönöm, akkor majd arra vadászok, szerintem tavasznál előbb ebből úgy sem lesz semmi.
Egyébként a Boost táblám, most így néz ki jelenleg, ez a gyári, csak az emelet órajelekkel (+235MHz)
-
-
keIdor
titán
-
törölt tag
válasz
#15779328 #18986 üzenetére
40 fok alatt? Azért az nem semmi ( zöld vagyok még, ez lesz az első vizes VGA-m. ) Pláne, hogy akárki akármit mond, azért az 1080-ak terhelés alatt nem éppen a legcsendesebbek a ventik miatt. Visszatérítést fel is használtam és vettem is egyből egy ilyen RGB-s moduláris tápot ( szombaton érkezik, az uccsót hoztam el ), mert szerelés közben tragédia volt a fix kábeles táp.
-
törölt tag
válasz
#15779328 #18984 üzenetére
Egyszerű, elfogyott a csőkapacitásom hosszúságban, szerelés közben jöttem rá, hogy nem lesz elég, kénytelen voltam egy toldást berakni.
Itt az FC blokk már, marad szomjas egyenlőre a VGA. Mondjuk Amazont levettem némi kis lére a riser kábel miatt, rendkívül korrektek voltak, használt a sírásom, így a ház nagyon fasza áron lett végül, a TT német részlegének is ment egy levél, hogy szar a kábel, ők meg úgyis küldenek egy másikat, hiszen a felháborodás miatt csereakció van épp.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
#15779328 #18590 üzenetére
Oké csak most levegős kártyákról folyik a diskurzus
Amúgy egykártyás rendszernél a mostani kártyák eléggé halkak tudnak lenni 65-75 fok közt. De igen, ha terhelés alatt is némaság a cél, akkor persze hogy víz... De az a felár meg nem mindenkinek ér annyit, és csak egy bizonyos réteg vágja a témát, illetve ért a megépítéséhez.
-
-
minimumgame
tag
válasz
#15779328 #18443 üzenetére
Szia
Egy pár hsz-el feljebb, már írtam egy kis előzményt, "egy Asus X79 Deluxe alaplap, SLI-ben volt 3 kártya. Most viszont váltva lett, 2db GTX1080 G1" Na és itt már nincs az SLI jelzés Nvidia vezérlőpultban, pedig mindkét kártya látszik.
Köszi az eddigi infókat mindenkinek.
-
Tomassy00
senior tag
válasz
#15779328 #18436 üzenetére
Most kicsit úgy érzem, mint ha hülyének akarnál titulálni...No de én csak a tapasztalatomat írtam le, mindenki maga dönti el mi éri meg neki és mi nem. Én személy szerint 90%-ban BF4 -et játszom 1440p 144Hz monitorral és még resolution scale-n is szokok húzni ameddig számomra elfogadható fps-t produkál...Nekem nem felesleges az a tizen akarhány fps... És ez még nem a kártya "határa" , csak ez egy elég stabil beállítás, eddig se teszt program, se játék nem akasztotta ki.
-
FLATRONW
őstag
válasz
#15779328 #17458 üzenetére
Az tényleg gyanús. Töltsd a Guru3D oldaláról, ott rendben van a méret is.
Letöltöttem a 128 MB-osat, de telepítésnél hibásnak találta a fájlt, ahogy a tömörítő program is hibásnak találta.
Több mint valószínű, hogy simán csak hibásan töltötték fel és a vírusirtód így reagálta le a hibás fájlt. Nálam nem jelzett be. -
keIdor
titán
-
S1M0N
senior tag
válasz
#15779328 #14809 üzenetére
Itt kell beírnod a kártya mellé kapott kódot, aztán majd kapsz egy olyat, amit a Windows Store-ban tudsz felhasználni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Politika
- Trollok komolyan
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest