- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz
akoska07 #21155 üzenetére
Marhaság amit ír. Nekem hibátlanul működik a Palit (már kb. 1 éve). Régen a Gainward-al se volt probléma.
Palit és a Gainward kártyák jó vételek. Sokra egész tűrhető GPU (kevésbé melegedő) és Ram kerül.
A tápegységen is nagyon sok múlik (pl. Seasonic-ok eléggé megbízhatóak) és az alaplapon (foglalat), valamint a minőségi beszerelésen. -
törölt tag
válasz
akoska07 #21155 üzenetére
Néhány hónap, fél év, de kaptam már eleve hibásan is vadonatúj kártyákat ebből a 3712-es Gainwardból. Ezek közül voltak, amik egyáltalán nem adtak semmiféle életjelet, meg voltak amik igen, csak éppen terhelés hatására nem tudták megemelni az alap órajelüket.
Biztos vannak akiknek nem volt gondjuk a fenti típusokkal sem, én viszont folyton-folyvást szívtam velük, akárcsak a Gigabyte kártyáknál a ventizörgéssel, amik szintén előjöttek egy idő elteltével mind a Windforce, mind a G1 Gaming sorozat tagjainál (Aorust nem tudom, azzal nincs tapasztalatom).
Ezzel szemben mondjuk egy Gainward Phoenix viszont a kifejezetten ajánlható kategória, bár mondjuk az árban is máshol helyezkedik el. De már kézbe véve is akkora minőségbeli eltérés van van a két kártya között, mintha nem is ugyanattól a gyártótól származna.Mennyiért vennéd amúgy azt a kártyát? Mert valójában minden csak ár függvénye, ha tényleg kellőképpen olcsó, és még van rá hivatalos bolti garancia is, akkor gyakorlatilag bukni nem fogsz tudni rajta ha tönkremegy még garanciaidőn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 CM HOSSZÚ, 1,8 KG !!!
- Gigabyte RTX 3060TI VISION OC 8GB
- Kitűnő állapotban lévő ASUS DUAL RX5500XT EVO OC 8GB 128bit
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS TUF RTX 3070 Ti - Bármelyik RX 6800 (XT) / 125 000 Ft
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest