-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ciccuka
veterán
válasz akoska07 #21155 üzenetére
Marhaság amit ír. Nekem hibátlanul működik a Palit (már kb. 1 éve). Régen a Gainward-al se volt probléma.
Palit és a Gainward kártyák jó vételek. Sokra egész tűrhető GPU (kevésbé melegedő) és Ram kerül.
A tápegységen is nagyon sok múlik (pl. Seasonic-ok eléggé megbízhatóak) és az alaplapon (foglalat), valamint a minőségi beszerelésen.[ Szerkesztve ]
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
törölt tag
válasz akoska07 #21155 üzenetére
Néhány hónap, fél év, de kaptam már eleve hibásan is vadonatúj kártyákat ebből a 3712-es Gainwardból. Ezek közül voltak, amik egyáltalán nem adtak semmiféle életjelet, meg voltak amik igen, csak éppen terhelés hatására nem tudták megemelni az alap órajelüket.
Biztos vannak akiknek nem volt gondjuk a fenti típusokkal sem, én viszont folyton-folyvást szívtam velük, akárcsak a Gigabyte kártyáknál a ventizörgéssel, amik szintén előjöttek egy idő elteltével mind a Windforce, mind a G1 Gaming sorozat tagjainál (Aorust nem tudom, azzal nincs tapasztalatom).
Ezzel szemben mondjuk egy Gainward Phoenix viszont a kifejezetten ajánlható kategória, bár mondjuk az árban is máshol helyezkedik el. De már kézbe véve is akkora minőségbeli eltérés van van a két kártya között, mintha nem is ugyanattól a gyártótól származna.Mennyiért vennéd amúgy azt a kártyát? Mert valójában minden csak ár függvénye, ha tényleg kellőképpen olcsó, és még van rá hivatalos bolti garancia is, akkor gyakorlatilag bukni nem fogsz tudni rajta ha tönkremegy még garanciaidőn belül.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Politika
- Külpolitika
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fujifilm X
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest