- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egérpad topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Apple asztali gépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz Bjørgersson #19046 üzenetére
Bármikor az EVGA-t választanám bármelyik másik márkával szemben, pedig most is MSI kártyám van. Az EVGA garanciája példaértékű, semelyik gyártó nem kínál még csak hasonlót sem.
-
Atilla001
senior tag
válasz diegho #19045 üzenetére
nagyon sokáig szemeztem a Gainward Phoenix el, meg a palit és társai, de valahogy nem bízom bennük, pedig az elmondások alapján egyik sem rossz. Az MSI meg erősen túlárazott. Nagy Asus fan voltam, de mára már az sem győz meg, sőt. Gigával meg megjártam. VGA-ban soha többet, de alaplap bármikor.
Gainvard Phoenix GS-et jó áron tudnék szerezni, de manipulálta az agyam az MSI..
Amúgy MSI R9 280 Gaming 3G VGA-m van.Védd a természetet!
-
Bjørgersson
félisten
válasz diegho #19045 üzenetére
Vagy akkor már inkább 95-ért egy használt Gaming X 2 év garival.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
madnoise
újonc
Hát nekem is kb egy év várakozás után ma elfogyott a cérna.
Megrendeltem végre a Gigabyte 1060 G1 Gaming 6GB-ot.
Kíváncsi vagyok mit produkál majd az R9 270 2GB után, na meg lesz-e olyan megbízható, mint öreg pajtása.
4 év alatt se egy rezzenés, se egy döccenés .... de az idő elszáll, az 580 meg lezabálja a gatyámat...
Meglátjuk jövő héten[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
Azért 72 fok még nem az egekben van. Legalább csendes gondolom. Ha játék alatt megáll mondjuk 66 környékén, akkor én nem piszkálnám a gyári beállítást. Persze ha ez valakit zavar, akkor nyugodtan.
Milyen kártya ez, strix?[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
taxi
aktív tag
-
Ribi
nagyúr
válasz Jinxb1rd #19030 üzenetére
Neten van pár kép a kis vacakhűtősíről és talán a forumban is volt erről már szó, csak meg kell találni.
Jobb oldali kis vacak van ezeken a karikon. -
Jinxb1rd
addikt
Azért az vicces, hogy már 78k ért lehet új kártyát venni, de egyesek ennek ellenére nem hajlandók tudomásul venni az aprón, hogy így a napi 24h-ba 100%-on ment kártya nem kell senkinek 80-ért használtan
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
BaLee
addikt
válasz M0ng00se #19025 üzenetére
Nekem semmi mással nem működött Win10 alatt, mint CRU-val. Utoljára WWin7en működött valami spéci driverrel. Azzal viszont simán. Dell U2312HM monitorom van. Ja és display port kábellel használom én is.
Annyi hátrány, hogy időnként elfelejti a beállítást és akkor a CRU-t le kell futtatni újra, de ennyi szenvedést megér.
-
Csupingo
veterán
válasz M0ng00se #19022 üzenetére
Azt hittem, amd kártyád van, aztán láttam a topikot. Itt nézted? Az időzítés a lényeg, ha minden igaz, cvt csökkentetten kell lennie.
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
-
M0ng00se
őstag
Üdv!
Nem pont idevág a kérdés de gondoltam bedobom!
Display porttal használom a monitorom, és szeretnék neki nyomni egy 75 hz-et. Ugyanezzel a monitorral sikerült ez, amikor a DSUB bemenetet használtam , de ugye gtx 1060 mellett ilyen opció nincs. Esetleg van valakinek ötlet? CS:GO-hoz szeretném egyébként, a 75 picit jobb mint a 60 hz.[ Szerkesztve ]
V6
-
-
Jinxb1rd
addikt
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Ezt a kártya jó választás lehet az olcsó befutók közül?
EVGA GeForce GTX 1060 GAMING, 03G-P4-6160-KR, 3GB GDDR5, ACX 2.0 (Single Fan)
Mindig EVGA kártyára vágytam és most ezt osztogatják elég jó árakon.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Riccsiz_h
aktív tag
Hát sajnos nem tudok megszabadulni a cicergő (coil whine) STRIX kártyától. 1 hónapja próbálom eladni azóta ketten léptek vissza. Sajnos anno céges vásárlás volt és így nem tudtam elállni a rendeléstől.
Részletesen taglalom a hirdetésemben hogy mennyire, mikor és hogyan hallani a cicergést, de egyszer 1,5 hét hitegetést után végre idejött az úriember megnézte használat közben és aztán mondta mégse. Most másodszorra pedig aki megvette (hiába mondta nem fogja zavarni a cicergés, neki jó így), visszahozta hogy túl hangos mégis (első eladásnál 130-ról indultam, most 115 fele járok mert közben folyamatosan csökken a piaci ár.)
Pedig nagyon jó kártya lenne, de sajnos a munkámhoz sokszor elengedhetetlen a teljes csend. Tápegység csere stb. minden trükköt próbáltam már. Kár ezért a "modern" hibáért, meg hogy hiába veszed meg a legprémiumabb extrákkal ellátott típust ilyen probléma van vele, és semmit nem lehet tenni vele/ellene. Nagy csalódás ennyi pénzért
[ Szerkesztve ]
Üdv. Riccsiz
-
Goblin12
őstag
Sziasztok.
Tudja valaki közületek, hogy az MSI GeForce GTX 1060 Gaming 6G-n a piros burkolatot lelehet-e cserélni zöld-re? Létezik egyáltalán külön zöld burkolat? Mint itt.
-
törölt tag
válasz synthattik #19006 üzenetére
Hát az jó kérdés hogy ez mitől lehetett, nem tudom. Aki videokártyák szervizelésével is foglalkozik, biztos meg tudná ezt mondani. Az biztos, hogy sem manuálisan, sem automatikus módon nem tudta a kártya a feszültséget/órajelet megváltoztatni, fix értéken állt mindegyik. Talán a VRM-mel (Voltage Regulator Module) lehet kapcsolatos a hiba?
-
synthattik
aktív tag
válasz #24845312 #19005 üzenetére
Az komoly.
Ugyan ezek a tünetek voltak nálam is.
Memória az okés volt,de a gpu beragadt 139mhz-en.
0.6v ahogy a táblázatban is volt idle fesznek,és onnan semmi váltpzás.
Így hogy te mindent kipróbáltál szoftveresen amit lehet,akkor már csak az lenne a kérdés vajon ezt mi okozhatja?
Mert mikor már a 3.-ik drivert raktam ott már nem volt őszinte a mosolyom.
Elképzelem nálad mi lehetett a több kártyánál.
kb.ez -
törölt tag
válasz synthattik #19004 üzenetére
-
synthattik
aktív tag
válasz #24845312 #19003 üzenetére
Szia!!!
Ezt sajnálattal hallom,hogy te 3 ba is belefutottál.
Hibás darabok előfordulnak sajna,de én ilyennel még nem találkoztam,hogy nem boostol csak idle órajel van.
Kicsit olyan mintha a bios kergült volna meg a kártyán.
De mindegy is ,holnap jön 1 csere darab,remélem azzal több szerencsém lesz.
üdv. -
törölt tag
válasz synthattik #18989 üzenetére
Ugyanez volt nálam is 3 db Palit Dual kártyával. Nem lett rá megoldás, vissza is küldtem őket. Úgy látom akkor ez nem egyedi eset a Palit/Gainward esetében, hozzák a formájukat.
-
fogtunder
nagyúr
válasz pergabb #18993 üzenetére
ahogy a teszteket néztem, ami meghatározó, az a hőcsövek száma és kialakítása és a borda mérete, hogy a hűtését hány ventivel oldják meg, az jóval kevésbé. illetve ami még nem elhanyagolható a kártya élettartamára nézve, az a RAM és VRM hűtése, mert amúgy maga a 1060-as GPU nem igényel hű de nagy hűtést. és ezen szoktak inkább spróolni az olcsóbb kártyáknál, illetve magán a VRM-en, olcsóbb ventiken, amitől hangosabb lesz a kártya. a bányásztopik tapasztalatai alapján a legolcsóbb 1060-as kártyák is bírják tuningolva a 0-24 üzemet hónapokig, csak asztali PC-ben nem mindegy, hogy milyen zaj mellett abszolválják a terheléses üzemet, én ezért szeretek inkább jobb hűtésű példányokat venni, mert a zajt azt nem bírom.
I hate morning people. And mornings. And People.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Napelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Path of Exile (ARPG)
- Bestbuy játékok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Gigabyte RX 7900XTX Gaming OC 24GB VGA!
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest