- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Viktor77 #1174 üzenetére
26%-ra veszi le, ez a minimum. És igen, egy nagyon picit lehet hallani, de csak azért, mert tényleg hangtalan a gépem, így bármilyen változást észreveszek
De megnéztem, nem fűti fel a gép többi alkatrészét sem, ha idle áll a venti
Persze ez csak akkor igaz, h egy cseppet hallani lehet, ha közel hajolok, amúgy nem
-
Scholes9
nagyúr
Mielőtt megvettem a kis 1050 Ti-t azért tartottam tőle, h kevés lesz nekem, mivel 1070-ről váltottam vissza. De számomra elég mindenre a kicsike, illetve a hangjával is maximálisan elégedett vagyok. Fast sync-cel játszom, 60-70 fps között, már ahol ezt állítani leeht persze, de csak akkor hallok egy nagyon picit a gépből játék közben, ha odahajolok a ház fölé, meg persze kikapcsolom a hangrendszert, amúgy semmit
A 1070-nel is elégedett voltam, de ezzel is legalább annyira az vagyok, már lassan 1 hónapja megvan ez az MSI, nagyon kellemes csalódás
Gondoltam leírom, sosem árthat a tapasztalatcsere, ja és nem az MSI-t akarom sztárolni, ez nagyjából az összes Ti-re jellemző, amit fent leírtam, jó kis kártya ez na, el lett találva
Techpowerupos MSI Gaming X tesztből: "Non-gaming power consumption of the GTX 1050 Ti Gaming X sets a new record for the most efficient card outside of gaming. Only 3-4 W in all these tasks, including Blu-ray playback, it is almost unbelievable."
-
Scholes9
nagyúr
Pontosan, nyilván én sem a villanyszámla miatt "figyelem" a fogyasztást
Hanem, ahogy írod is, kb a gépben lévő összes alkatrész hőmérsékletére és, ami számomra még fontosabb - mivel totál néma a gépem - az egyes alkatrészek hangjára is nem kicsit kihatással van
Tehát, hiába fasza egy kártya ár/érték aránya, h brutál sokat fogyaszt
-
Scholes9
nagyúr
Sokan szidják, h szar ár/értek aránya van a 1050 Ti-nek, de pl, ha már a fogyasztás/teljesítményt nézzük, akkor egyből más a helyzet, aláz bármit a mostani piacon, a hűvösségét és halkságát már nem is említem...akinek ezek fontosabbak, mint a teljesítmény, annak igenis best buy kártya ez...Én kizárólag WQHD felbontásban használom leginkább Blizzard játékokra és tökéletesen megfelel, emellett nincs hangja játék közben sem neki, 60-62 fok körül szokott lenne emellett, akkor miért is vettem volna mást nem?
Ha így nézzük, akkor ez egy tökéletes kártya.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
dangerzone #936 üzenetére
kisza25: jó lesz biztos
-
Scholes9
nagyúr
válasz
dangerzone #932 üzenetére
Nekem nem kéne, mennyivel hangosabb lehet az, mint egy 1050 Ti
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
tekergőke #881 üzenetére
MSI sztem az egyik legjobb márka most vga kártyák tekintetében, leginkább a hűtés miatt írom ezt, amit a Gaming szériával vívtak ki maguknak, teljesen jogosan. Persze sokszor az árlista végén szoktak elhelyezkedni, de nem minden esetben igaz ez azért
Nekem ez az első MSI Gaming kártyám és abszolút azt kaptam, amit vártam, idle totál néma a gépem, de játékok alatt is kb hangtalanul teszi a dolgát
-
Scholes9
nagyúr
Megjött a Gaming X kártya, tényleg brutál halk
Diablo 3, Overwatch, Starfract 2 tökéletesen fut WQHD felbontásban
-
Scholes9
nagyúr
Nah MSI GTX 1050 Ti Gaming X lett végül 54500 Ft 3 év garanciával Cole-tól, mivel beszámolja a 1070-emet
250 ft különbség volt a nem X és az X verzió között. Régóta szerettem volna már egy MSI Gaming kártyát, most nem fogok 2-3 ezer forinton spórolni, pláne, hogy jön vagy 70 ezer vissza a 1070-ből
-
Scholes9
nagyúr
Szinte biztos, h az MSI Gaming lenne, amit vennék, az tűnik tesztek szerint a leghalkabbnak
Csak az a dilemma most, h pont 5 ezerrel többért van MSI RX 470 Gaming 4G, ami meg jóval gyorsabb, igaz csak Diablora kellene, meg Overwatch talán, de azért lehet, h később jól jönne az extra sebesség...Nah estig eldöntöm
-
Scholes9
nagyúr
Köszi
Nah lassan kezdem látni a célt, MSI Gaming vezet jelenleg
Mindig is tetszettek, de sosem olyat vettem valamiért, most lehet, h változik, egyedül az zavar egy picit, h nincs rajta backplate, bár nem befolyásol ilyen kis kártyánál semmit...Giga G1 is tetszik, az is baromi halk. Asus Strix is
Ezeken van backplate
Árban kb mind egyforma.
-
Scholes9
nagyúr
Jónak tűnik. 1070 downgrade lesz most nálam, így WQHD Diablo 3-ra meg CS:GO-ra keresek kártyát és a 1050 Ti-vel szemezek, már csak a típust kell megtalálnom. Ami fontos, h a lehető leghalkabb típus legyen, bár Dio 3 alatt úgy sem nagyon fog nagyon tekerni a kártya, de ott is a leghalkabb kell. Nekem is egy 20-as venti van elöl, ami némára van BIOS-ból szabályozva. Én is passzívban fogom használni majd a Mugen 2-t, eddig is úgy hajtottam, csak a 1070 mellé azért betettem a ventit, bár BIOS-ban így is némára van állítva, de hűt valamennyit így azért. Diohoz bőven elég lesz passzívan is. Ezt a Gigát nézegettem, mert elég jó az ára is
A másik 2 az MSI Gaming, meg az Asus Strix, de mindkettőt 6 ezerrel többért tudnám beszerezni, ezért vagyok dilemmában
-
Scholes9
nagyúr
Ez nem tudjátok, hogy leállítja a ventiket idle? Nem találtam róla infót
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Nemsokára eladom majd a 1070-et, mert csak Diablo 3, meg Minecraft lesz néha amivel játszani fogok, így oda overkill lenne, feltételezem, h WQHD, 60+ fps-sel megbirkózik a 1050 is e feladattal
Ami fontos, h ne legyen rajta tápcsati, mert egyel kevesebb kábel, amit nem kell a tápra dugnom, illetve, idle álló ventik, és load is kis túlzással hangtalan működés, 3 év garanciaEzt néztem ki, elvileg ezeknek a követelményeknek megfelel, árban is teljesen okés, anno 2 éve volt ilyen 960-am, tökéletes volt. Persze, ha van jobb ajánlat, akkor ne tartsátok magatokban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux felhasználók OFF topikja
- Apple MacBook
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Elfelejtettem a film címét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G! 12+256GB Szürke
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest