- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
válasz
Mr.Rain #2033 üzenetére
Nem-e? A 30FPS valahol (a kevésbé akciódús játékok esetében) OK, valahol pedig gyakorlatilag elfogadhatatlan (persze valakinek nem, én sajnos nagyon érzékeny vagyok erre). Szerintem sokan tisztában vannak ezzel, meglep hogy neked ez új.
A Fifa11-et pedig most újramértem; valóban mind1 hogy milyen beállításokat alkalmazok, nem zuhan 58 alá, mégis, mikor 58-at ír ki, akkor olyan, mintha rosszul szinkronizálná a képkockákat.. nagyon idegesítő. Ettől persze még abban igazad van, hogy a Fifához elég, elvégre ez a program hibája. Azért a lekezelő hangnem nem kell, hidd el, 1280-ban is éppen ugyanazt a játékot játszom, mint FullHD-ben.
Ha csak az időtállóság motiválna, akkor belátnád, hogy mire ez kevés lesz, addigra még olcsóbban tudsz majd váltani, ezért nem hamarkodnád el...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest