Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen monitort vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Cryostasis beállítások
Cryostasis AVG FPSannyira nem vagyok elszédülve tőle... 1. nem szép...2. már az elején idióta videók vannak, se kép,se semmi hogy merre. Viszont a hófúvás elég jóra sikeredett
tényleg nehéz mozogni kinnt a hóban,irányítani sem egyszerű,egyhelyben állás pl. nincs is..mert elfúj a szél
nem is olyan vészes ez...nem kell megijedni tőle ebben a topikban hogy megeszi a VGA-t
-
Sárpac
nagyúr
-
westlake
félisten
szerintem ez a voltmod egy nagy kamu.. a ket pont, amit a srac megjelolt, eleve a ground-on van.. azok nem is a vezerlobol kivezeto megfelelo labak.. kotve hiszem, hogy neki ez mukodik
-
Aviszti
tag
sziasztok mi a véleményetek a 295 szériárol ? most szeretnék egyet venni elég olcson hozzá tudnék jutni kb 75k ba
-
westlake
félisten
válasz
Beowulf_78 #2182 üzenetére
en a vmod, es a fogyasztasmeres forrasztasai miatt szedtem szet.. valoszinuleg az atpasztazas miatt nem szenvedtem volna vele..
ja, es a memoria ic-k kozott pedig 13(!) het elteres van
-
-
westlake
félisten
szetkaptam a 295-ot.. a kozelmult "tegla" kartyaihoz kepest ez egy kinszenvedes
korulbelul 50 darab csavart kell kicsavarni (6 fajtat).. a magokra kb. 2x annyi hovezeto anyagot kentek, mint amennyire szukseg lenne, raadasul a "surubb" fajtabol.. a ket panelen osszesen 28 darab mermoria talalhato a szokasos undorito hovezeto "szovettel".. sajnos ennyit nem tudok lecserelni a sajat keszletbol, igy marad a gyari szar.. mivel a komplett kartyat nem egyszerre gyartjak le, hanem csak osszeszerelik, sajnos a ket panelen ket kulombozo gyartasu (mas gyartasi ido - 1 het elteres a ket mag kozott) mag van.. ebbol kifolyolag ugye a gyenge lancszem elve alapjan a benabb mag lesz a tuning akadalyozoja.. probaltam keresni memoria voltmodot, de sajnos nem talaltam..
-
DigitXT
félisten
válasz
banderasz77 #2178 üzenetére
4850-ről megérte (nohiszen: kétszer drágább volt, el is várom, hogy menjen).
Milyen különbséget tapasztalnál? Magasabb FPS értékek: folyamatosabb játék. -
banderasz77
addikt
Hali!
HD4870-ről váltanék GTX285-re. Játékokban milyen különbséget tapasztalnék szerintetek? Megérné a cserét?
-
Rusher
őstag
válasz
deicide #2175 üzenetére
Igen 2.23....nálam is a 182.05-el működött, de ezzel nem...elképzelhető, hogy a Rivatuner miatt? Az automatikus szabályzás és órajelvisszavétel működik csak az nem, hogy az alap fordulatot lejjebb tudjam vinni...végül is nem annyira zavaró, mert nem hangos, de 30% már tényleg nincs hangja
-
Rusher
őstag
válasz
deicide #2173 üzenetére
Gondolom fullhd-ben nyomod teljesen jó.
Én win7-et használok egy ideje nem tudom milyen különbség lehet esetleg közte, de lehet semmi....bár anno a Bioshock-nál látszott különbség XP vs Vista....mind1 szép a graf...
Más: Nálam valamiért nem lehet állítani a venti fordulatát lefele csak felfele tehát 40%-ról ha 30%-ra rakom ugyannyit pörög nem változik pedig előtte még 25%-on is ment, fix vagy felfele működik, de én lefele akarom...
vagy ez a Rivatuner miatt van, mert ezt a drivert(182.06) nem támogatja?
-
deicide
veterán
50-60FPS-el megy, néha ugrik le 40-45 környékére, a kis tuninggal majdnem mindig fix 60. Érdekes módon Vista alatt DX10 SM4.0 mellett szinte ugyanolyan teljesitményt nyújt a játék, viszont nem is láttam szebbnek, igy maradok XP/DX9-nél...A játék maga nekem eddig nagyon tetszik.
-
Rusher
őstag
válasz
deicide #2163 üzenetére
Ezt hogy érted? Nem elég a gyári órajel? Nálad vaj simán megy így is a Cryostasis nem? Csak abból indulok ki, hogy nálam a 285-el minden max-on simán megy gondolom a 295-el csak jobb lehet.....
Egyébként egész jó játéknak néz ki...szép grafika, nagyon jó hangulat nekem tetszik bár még csak épp, hogy belenéztem..
-
westlake
félisten
kivancsi lennek egy gtx 285 vs. 295 tuningolt osszehasonlitasra.. lehet, hogy abban a formaban megerne megvenni a gyengebb karytat.. (de az is lehet, hogy orbitalis baromsagot beszelek)
-
schwartz
addikt
Ha minden jol megy, penteken csatlakozom a klubhoz egy XFX GTX285-el....
(#2146) deicide Thx.
-
fsb1000
nagyúr
Én maradnék 2db gtx285-nél.
Most hogy linkelték a 2GB memóval szerelt zotac verziót erősen elgondolkodtam rajta.
Nem láttam még igazi összehasonlító tesztet, de tuti jobb lehet mint 1 db gtx295, mercsak a magasabb órajelek miatt is.
Pl. nem kérdőjelezem meg ezt az eredményt [link], ahogy szokás errefelé, de elképzelhetőnek tartom hogy más konfiggal lehet más eredményt is kapni.Alaplap? Ragaszkodnék az UD3-hoz. Lehet hogy van pár %-val gyorsabb lap azonos architekturával, de ez jól hűthető, stabil, jól tuningolható.
Ha az SLI miatt cserélni kell, akkor már nehezebb a helyzet.
i7 ok... persze.. de vajon mennyivel többe kerülne azonos teljesítmény mint most egy "felsőkategóriás" NVIDIA-s SLI lap és Q9550 40% tuninggal megtámogatva?Ezt a különbözetett inkább VGA amortizáción bukom el.
I7-et majd 1 év múlva veszek. -
P00By
nagyúr
Sztem felejtős
Nem tartom jó lapoknak, azokat amiken nv chipset van... x58-as rendszernél alább nem adnám sli-nél. Én nem építenék sli rendszert, de ezt mindenkinek magának kell eldöntenie. A 295 csak kicsivel marad el az sli-től(természetesen ott ahol beszélhetünk sli támogatásról).
-
Hunnia
tag
Olyan 50k környékén milyen alaplapot javasoltok két gtx 285-höz?
-
Hunnia
tag
Bassza meg de ráértek, az én kérdésemre, ami pedig meg tényleg idevág semmi...
-
westlake
félisten
a problema csak az, hogy ezeken a kepeken az eg vilagon semmi sem bizonyitja azt, hogy ez egy gtx 295 lenne.. ettol fuggetlenul persze lehet az is.. szerintem a 0.12 voltos feszultsegemeles nem eredmenyez 732mhz-es gpu sebesseget.. persze kiindulva abbol, hogy nekem 1.03 volton 685mhz-en stabil..
#2156: de tervezem a kiprobalasat, viszont inkabb mar a hardveres voltmodot preferalom.. de legalabb azutan ossze lehet hasonlitani a hardveres, es a szoftveres voltmod "hatekonysagat"..
ezt most olvastam egy hardveres voltmos topikban:
"Before the volt mod the volts were running at 1.04v. and core clocks were maxing out at 640. After the mods and increasing the voltage to 1.10 I was able to run with a 725 core clock for 24/7 use."
en eleve nevetsegesen alacsony eredmenynek tartom az alapfeszes 640mhz-es gpu sebesseget.. az mondjuk eleg igeretes, hogy 1.1 volton 725-ot ment neki a gpu -
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #2151 üzenetére
Ne haragudj, de arra a kérdésre, hogy próbálta-e valaki azt válaszolod: [link]
Ezt egyértelműen úgy lehet értelmezni, hogy: "igen, én kipróbáltam, és ez egy szar, nem érdemes kipróbálnod." Hogy, hogynem ketten is így értelmezték. [link] [link] ("akkó fel se teszem" / "Ok, akkor kilőve.")
Fél napot nyomtam kb., ami játékidőben talán 5-6h jelentett.
Akkor annyira csak nem lehett rossz.Amúgy evidens, hogy egy
ennyire árkád játékban vezetési élmény, mint olyan, nem létezik...
De azok a hibák, és váratlan becsapódások... Az igen!Nagyon
nagy hangulata van, ami az elején egyszerűen nem jön át, emellett
grafikailag is ott van, valamint szórakoztató, mint mondottam volt.
Nem egy Pac Man... (Bár tény, hogy van aki az aknakeresővel is, sőt
adott esetben pasziánszozik is, nagy ügy, de nem ide tartozik, ne terelj.)
Egyébként az NFS és a fizika? Muhaha...(Az Undercover meg még
játékélményben is a béka segge alatt van, bánom, hogy megvettem: de
ha gondolod, és neked bejön, szívesen eladom 20% kedvezménnyel.)
Annyit kéne felfogni, hogy van ami neked tetszik (pl. vér és belsőségek),
van ami meg másnak (pl. pacman*). De ez továbbra sem az a topik,
ahol különböző játékokról kialakult véleményt meg kellene vitatni, ezért
nem is folytatnám ezt a szálat.*: Biztos van belőle egy Return of Pac Man - Bloody Edition is...
Btw. sosem "köveztelek meg", és valóban értelmes embereknek tűntünk az
életben, de a szövegben való értetlenkedés és a sok "" kezd fárasztani.
-
westlake
félisten
válasz
Beowulf_78 #2153 üzenetére
a legtobb patch/crack ugy mukodik, hogy hekkeles elott ellenorzi a cel exe file-t.. ha egy byte kulomseg is van, akkor mar nem fog mukodni.. majd csak adnak ki ujabb patch-et..
-
westlake
félisten
EVGA GPU Voltage Tuner 1.1.2.1
-Apply at Startup. Will now hide the utility to the system tray on bootup.
volt egy elozo verzio is (1.0.8.2), abban asszem az valtozott, hogy a progi mar mukodik server 2008 alatt is..
-
Beowulf_78
addikt
válasz
DigitXT #2149 üzenetére
Lehet egy kicsit túlreagáltam. Valószínű azért, mert a megfogalmazás nem tetszett.
De ezt is már leírtam.Még mindig rossz a fogalmazásod, és nem azt mondtam amit te állítasz.
"Amit kiemeltem, az meg arra vonatkozott, hogy ezt fordítva is eljátszottad: adott játék nem tetszett, leírtad, hogy egy szar, nem érdemes kipróbálni sem."
Ilyet hol írtam? Keresd már ki nekem légyszíves, hol írtam olyat hogy nem érdemes kipróbálni.
"Anno meg is jegyeztem a kollegának, hogy azért ne egy ember véleménye alapján döntsön. (Pláne ne egy olyan alapján, aki "5 perc után törölte"."
Igen, te tényleg ezt mondtad. Azt viszont hogy hamar töröltem már megint honnan veszed?
Így könnyű véleményt alkotni ha "hozzáköltöd" a dolgokat ahhoz amit leírtam.
Fél napot nyomtam kb., ami játékidőben talán 5-6h jelentett.
Még 1x leírom, nem az volt a gondom, hogy azt mondta hogy xar a játék. De áruld már el, értelemes ember létedre hogy nem vagy képes felfogni egy olyan dolgot, amit már 2x leírtam (ez a 3.) és kiemeltem?Nem az volt a gondom hogy nem tetszett Ttomax-nak, de még1x nem írom le.
Többek között ha már valamit fikázok, és megkérdezik hogy miért ez a véleményem, akkor értelemesen leírom a negatívumokat. Tomax elsiklott felette, egyedül a grafikát emelte ki...többek között azt se közölte hogy milyen játékokat favorizál (elsősorban ebben a műfajban) pedig kíváncsi lettem volna, ha ezt így lehúzza.
Mert nem csúcs játék, ez tény, de simán végigtolható. Sosem befolyásol számottevően mit mondanak a tesztmagazinok, és hány pontot kap egy játék. Ő meg erre hivatkozott, hogy általánosságban mindenki lehúzta a játékot. Kicsit furi ez az aspektus.
Visszatérve a Burnout-ra. Tudom nem a vezetési élmény az elsődleges. De kérem szépen. 2009-ben ilyen pocsék fizikát betenni egy játékba...röhely. Tudom hogy Arcade stílus, de ez már az arcade-on is túltesz. NFS, GRID is az arcade stílusba tartozik, mégis ég és föld a burnout-hoz képest.Olyan érzésem volt, mintha zsinóron húznák az autót, és ahhoz képest hogy végig járműveket vezetek (amik megnyerhetőek), elég uncsi lett még a vezethetőséget leszámítva is. Tény és való hogy az Arcade játékok királya a GRID (elsősorban a fizika és a grafika terén), 2008-ban meg is kapta az év autós játéka címet.
Bár az általam felállított sorrend a szimulátoroktól kezdve (amiket ki is próbáltam)
1. iRacig
2. LFS
3. Race 07 + GTR Evolution
4. GRID
5. NFS
Persze ez nem jelenti azt, hogy a Burnout-tal nem lehet elszórakozni. Mindennel el lehet szórakozni. Még a Pac-Man-nel is.
Azért meg nehogy má' megkövezzé' mert az általam kialakított vélemény alapján valaki úgy dönt nem próbálja ki a Burnout-ot.Vagy kötelezni akarod a kipróbálásra, azért mert neked bejön? Frankón nem értelek. Leginkább azt nem, hogy személyesen egy értelmes embernek tüntél.
A fórumon meg pont az ellenkezője jön le.
Az off témához hozzászólva pedig....
Ha az iszonytatóan sok screenshoot, felesleges linkek, amiket többször is betesznek 1 napon, a rengeteg vízhűtéssel kapcsolatos link és infó...na számomra meg ezek tök feleslegesek. Szóval nem kell ágálni, leginkább nem kell "bort inni, és vizet prédikálni". -
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #2145 üzenetére
Éjjel nem olvastam a részletekbe menőkig a HSZ-ed: túlreagálod.
Senki sem írt le téged, csak megjegyezte, hogy amit most "nagy dirrel és durral" ajánlasz, az az általános vélekedés szerint nem olyan jó, erre te meg azt írod, hogy ez a MAGÁNÜGYE: mindenki próbálja ki, és meglátja.
Amit kiemeltem, az meg arra vonatkozott, hogy ezt fordítva is eljátszottad: adott játék nem tetszett, leírtad, hogy egy szar, nem érdemes kipróbálni sem.
Anno meg is jegyeztem a kollegának, hogy azért ne egy ember véleménye alapján döntsön.
(Pláne ne egy olyan alapján, aki "5 perc után törölte".
Az elején pl. nekem is fura volt, de még nem ismertem a játékot: azóta több óra játékidőnél tartok, és abszolút szórakoztató, s ez a célja.
Nem egy horror-FPS ez tény.
)
De hogy mindez miért a GTX285 topikjában van...?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Beowulf_78 #2144 üzenetére
Bocsi... én nem nyújtok segítséget a topiclakóknak. Néha megosztom azt amit tapasztalok. De az se sok. Csak felhasználó vagyok, mint itt bárki más.
Nyújtson az segítséget, aki úgy gondolja magáról, hogy van hozzá elég tudása.Szerintem az a fajta továbbadható "tudás" messze meghaladja azt a szintet, amin itt általában közlekedünk:
- pl, hogy melyik játékbán hány fps-t tud az XY kari.
- Esetleg melyik a legjobb driver (általában a legújabb)
- Meghogy mekkora táp kell hozzá. (wattot mondunk amper helyet....)
- Esetleg mekkora proci kell, ami "kiszolgálja".na... ezzel a néggyel ki is fújt az ON topic szaktudásunk.
Nem?Fontos dolgok ezek is, csak ne értékeljük mán' túl.
Nem fogod te a topicot megkerülő és csak neked címzett segélykérő PŰ-ket átküldözgetni... kell az neked.
De ha mégis lesz ilyen, akkor majd megszámolom, és beírom ide, hogy 1 hét alatt mennyi jött. -
Beowulf_78
addikt
válasz
DigitXT #2143 üzenetére
Nem...nem ezt írtam. Azt írtam hogy kula.
De senkit se "írtam le" (nem is fogok), azért, mert esetleg tetszik neki. Nem sikerült megértened a lényeget.
Nem egy mondatot kell kiragadni, és ezzel kiforgatni a szavaimat.
Miért nem ezt a mondatot ragadtad ki?"Azért mert neked nem jön be ezek közül valamelyik, nem kell dilettánsnak nézni mindenki mást, aki esetleg más véleményen van mint te".
Gondolom azért nem ezt idézted, mert nem sikerült értelmezned az irományomat.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
schwartz #2141 üzenetére
Nem fog senki semmit folytatni, mert nem írt fsb olyat amire reagálnom kellene.
Ő maradjon csak meg annál, hogy hülyeségeket ír, és tévesen nyújt segítséget a topiklakóknak. Eddig elsiklottam felette, és csak megmosolyogtatott, de ezek után jobban odafigyelek majd.
Persze megoldható hogy nem linkelek, és nem mutatok be játékokat, ami általában 1 off hsz.-be van tömörítve, ami ez eddig csak 1 embernek piszkálja a csőrét. Semmi gond..majd akik pü-ben zaklatnak hogy segítsek VGA ügyben, majd átirányítom őket fsb-hez, ő úgyis többet lóg itt a topikban mint én, és hasznosabb tanácsokat is ad.
-
DigitXT
félisten
válasz
Beowulf_78 #2125 üzenetére
Az hogy valakinek nem tetszik kipróbálás után, az a MAGÁNÜGYE.
Azért pl. a Burnout Paradise-ról simán leírtad, hogy "az egy szar". -
Hunnia
tag
Hát én már marhára várom ezt a hűtőt.
Valaki tudja, hogy lehet a rivatunerben a ventifordulatszámot hőfokokhoz társitani és, hogy automatán annak megfelelően működjön, ne kelljen minden játék előtt hotkey-el magasabb fordulatra kapcsolnom, főleg, hogy néha elfelejtem.Nem kell valakinek egy új (azaz 1 órát használt) Gainward GTX285, 85.000.-ért?
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Nem kéne átgondolni, hogy a játékok bemutatása nem szorosan függ össze a topic témájával?
Bár engem nem zavar az OFF-olás, de olyan vehemenciával nyomod ezt a témát, hogy nehéz melette szó nélkül elmenni.
Esetleg megoldás lehetne, hogy csinálsz egy toplistát a kedvenceidről valami blogszerüszégbe, méltatod őket, leírod hogy mindnek beájulás a grafikája meg a felrobbant fejek is nagyon kafák, és az egészről csak egy linket teszel ide.
Mindenki happy lesz és még a tájékoztatásért is hálás lehet a közönség, hogy a legálisan megvásárolt játékaidat önzetlenül bemutattad.
-
viktor82
őstag
Ma megjött az XFX 295 GTX-em nagyon veszélyes épp hogy befért a házamban!
-
ent
őstag
Mondjuk AC márciusi üdvöskéje csak 285 ig lesz jó, de várom, mert megéri lecserélni.
Bővült a galériája, bemutatják VRM/RAM hűtését Extreme gtx nek.
-
ent
őstag
Beowulf, TTomax PÜ-re fel... ejnye má.
-
TTomax
félisten
válasz
Ne haragudj,de egy általános nézet,hogy a játék amiről írtál egy bukás.Az hogy neked tetszik nem javít a helyzetén.Hovatovább a tetszésed is a magánügyed,amit nyugodtan leihatsz pl a "baráti körbe",vagy akár a játék topicjában is.De ha mégsem tetted akkor meg fogadd el más véleményét hiszen én sem próbállak meggyőzni arról,hogy töröld le ...én egy tényt közöltem a játék első és a mostani második részéről is....harmatgyenge....sorolhatnám én is milyen játékok tetszenek nekem és milyenek nem,mert az egyáltalán nem igaz,hogy "ez se jó az se jó",ezt csak te találtad ki hogy kiszínezd a mondanivalód... hogy mégsem itt áradozok annak egyszerű oka van a topic nem erről szól...persze én aztán nem akarom neked előírni hogy mit írj és mit ne,ez megint csak a saját véleményem volt...
Végszóként tényleg csak annyit fűznék hozzá,hogy ne vedd a fáradságot hogy lereagáld én sem fogom ha mégis így tennél.
Peace.... -
ent
őstag
Ez a rengeteg flame és helypocsékolós üzenetek között egy kis szakma
.
Vki hírekkel a nem refes hűtőkről tud szolgálni?
-
Beowulf_78
addikt
Értem én...neked ez se jó, meg az se jó. Semmi se jó.
Kíváncsi lennék egy általad favorizált játék címére.
Az pedig hogy veszem a fáradtságot, és linkelek képeket, és egy amolyan "első benyomás" véleményt kreálok, meg kellene köszönni.Nem csúcs-szuper játékok ezek, csak olyanok, amiket érdemes lehet kipróbálni. Az hogy valakinek nem tetszik kipróbálás után, az a MAGÁNÜGYE. Azért mert neked nem jön be ezek közül valamelyik, nem kell dilettánsnak nézni mindenki mást, aki esetleg más véleményen van mint te.
Persze le lehet írni hogy nem tetszik, csak te kicsit más "szinezetet" adtál az irományodnak.
De egyébként is... ahelyett, hogy fikázol, nyugodtan te is "szkrínsotolhatsz" képeket, és írhatsz véleményt az általad kipróbált, játékokról. -
Henk
veterán
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
Beowulf_78 #2074 üzenetére
Most ne sértődj meg,de az utóbbi 3év eddigi legvacakabb játékáról írsz
Már az első rész is borzalmas volt,de ez a második finoman szólva is sokkoló,nem akarom részletezni mi miért,a harmatgyenge grafika csak hab a tortán...
Én most ezt tologatom,ettől sem vagyok elájulva de mérföldekre van a Shellshock2-töl... NecroVisioN
watch in high quality
-
válasz
Beowulf_78 #2113 üzenetére
Vagy a kiforrott vista haldoklik...
-
ImI87
őstag
Hello!
Egy érdekes "probléma" jött elő:
Időnként, főként ablakok le-föl nyitásakor megremeg a képernyő, de csak egy pillanatra. Azóta csinálja, mióta újraraktam a Win-t (vinyóbehalás miatt).Mi okozhatja ezt?
Driver / VGA / Monitor / vagy v.mi más?
Nem nagy dolog, csak idegesít, mert eddig ilyet még nem tapasztaltam soha. -
deicide
veterán
válasz
Beowulf_78 #2106 üzenetére
Engem is csak a kiváncsiság hajt, hogy hol lehet a végük, azonban hamarosan eljön az idő, amikor majd szükség lesz rá...
-
ImI87
őstag
Új hűtő GTX285 (+......) kártyára: [link]
Szerintem ugyanolyan betegsége van, mint a többi aftermarket hűtőnek: a VRM és a RAM hűtés.
Van hozzá venti is, ugyanolyan, mint az AC Turbo Module, csak 3 ventiből áll.
Ha netán v.ki beszerez ilyet, írjon majd tapasztalatot!
-
Beowulf_78
addikt
válasz
deicide #2105 üzenetére
Nagyon kevés az a 10-15p.
1-1,5h minimum. Bár nekem voltak gondok anno a GTX 260 OC-vel Crysis alatt (random fagyás, kártya lekapcsolás..stb), pedig elvileg 40p Furmark stabil volt. Aztán tovább hagytam, és valahol 4000 sec környékén ki is jött a hiba.
De tényleg jól húzhatóak, bár ezeknél a 295 kártyáknál ez nem sokat számít... egyedül FC2, és a Crysis-ok hálálják meg jelenleg, ha húzom a kártyát. A többi játékban teljességgel felesleges. -
deicide
veterán
-
törölt tag
Vettem egy xfx 295 gtx karit (végre). Milyen monitort vegyek 22 vagy 24
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest