- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Androidos tablet topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Nvidia® driverek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
pandras83 #2816 üzenetére
Érdekes, hogy mindenkinél más jelentkezik hibának, van akinél meg semmi. Az eddigiekkel nekem is bajom volt, kissé félve tettem fel, de eddig tényleg nincs gond vele, az app újra telepítése óta a dupla program felugrás is megszűnt. Felraktam a srácoknak is az új AMD drivert, pedig arról is írnak mindenfélét, de gond nélkül megy eddig. Mondjuk muszáj volt, mert egyik lurkóm DOOM - ozni akart, de fél perc és kifagyott a régebbi driverrel, sajnos van hogy ez miatt kell frissíteni.
-
kolopele
nagyúr
válasz
rumkola #2812 üzenetére
Mindenesetre ezt az app törlést, újratelepítést kipróbáltam, és egyelőre nem ugrik fel kettő a programokból, meglátjuk ez volt e a baj. Amúgy tényleg olvastam valahol hogy érdemes az appot újratelepíteni valahol egy DLSS 4 problémánál, azt még nem próbáltam ki jó lett e.
gejala: A háttérben futást azért kérdeztem mert pl. a VLC media playert ott optimalizálom, és nem kell futnia a háttérben, a programban viszont látni hogy át van állítva a hardveres gyorsítás, ami alapból nincs. -
kolopele
nagyúr
válasz
rumkola #2812 üzenetére
Csak felraktam én is az újat, eddig semmi gond, talán egy-két dolgot kivéve ami olykor előjön, bár kérdés ez mennyire driver hiba. Van hogy megnyitom a böngészőt vagy valamelyik programot, és kettő nyílik meg belőlük, vagy előfordult már hogy leteszek valamit az asztalra, és nem tudom onnan megnyitni, csak ha nyitok előbb egy új böngészőt. A másik inkább egy kérdés: Ha az appban bejelölöm egy játékhoz hogy DLSS 4 legyen, meg legyen DLAA, az miért nem jelenik meg a játék grafikai beállításainál, ha elvileg tudnia kellene? Gondolom az appnak nem kell futnia a háttérben.
-
kolopele
nagyúr
[link]
Ez már szégyen. Nem is emlékszem hasonlókra a régi időkből. -
kolopele
nagyúr
válasz
rumkola #2807 üzenetére
Akkor szerencséd van. Nekem olyan droppokat csináltak a legutóbbi driverek hogy borzalom. Egyébként rengeteg helyen azt javasolják hogy a 4xxx széria és alatta maradjon mindenki az 566.45 - nél. Én már nem merem feltenni egyik újat sem, mert nincs kedvem utána DDU - zni, megint visszatelepíteni a régebbit. Amíg ez jó és visz mindent ami érdekel marad.
-
kolopele
nagyúr
válasz
ribizly #2805 üzenetére
Még mindig az 566.45 a legstabilabb, ha valaki még nem váltott 5xxx szériára, akkor semmi értelme lecserélni. Most végzek a 4070 - nel többek között a DOOM - mal is, egyetlen röccenés nem volt eddig a játékban max. grafika mellett, totál stabilan hozza a 60 fps - t (nekem ugye több nem kell). Sajnos ezen driver óta szinte minddel voltak gondok. Egyedül a DLSS 4 - re nem lehet átváltani ezzel a verzióval még, de amikor felraktam az újabb driverek közül bármelyiket az fps számon inkább rontott, pl. az Indiana közel 10-12 fps - t is esett, azaz 60 - ról képes volt 50 - re is beesni, de írnak is erről, meg vannak összehasonlító videók. Mondjuk kíváncsi vagyok mikor sikerül egy olyan drivert írniuk ami végre jó is lesz, de ugyanez van most AMD fronton is, a 24.12.1. az utolsó normális.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest