Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
Neeem. Kölcsön kaptam, hogy kipróbáljam milyen. De nekem már hangos a ref. hűtő, ha AC-t teszek arra is akkor meg nem fér el a 2 kártya egymástól. Valahogy rossz a pci-e slotok elhelyezése, emiatt meg új lapot venni, főleg ami ezt tudja... Felesleges pénzkidobás lenne. Marad így ahogy van, de azért ramokat cseréltem csak, hogy legyen megint hova tenni a pénzt.

ADAM1337: a ventik miatt lett ilyen színű harisnya rá, hogy harmonizáljon. Lapot már nem cserélek, jó nekem a egyszerű Giga.

-
intuicio
aktív tag
Nagyon szépen köszi a gyors korrekt választ

Még valami... Miért van az hogy:
22"Samsung moncsi,és egy 94cm KATT
Amikor felteszek egy új drivert,akkor a TV-n mindig elálítodik a felbontás.. beállítja (1920x1080)-ba, de a TV-ből mindig kicsuszik a kép..Pl nem látni az órát,Start logót,és mindig vissza kell állítanom a TV-n a felbontást,elég vicces felbontásra manuálísan azthiszem ilyen (1876x1072) re.. Ezt a beállítást mivel lehetne megjegyeztetni? Van esetleg olyan nVidia progi, amivel a felbontást lehet egyszerüen kézi beállítással megoldani? -
odorgg
addikt
El is felejtettem hogy a Galaxy csinált ilyen finomságot
Pedig láttam is régebben valamelyik oldalon
Kiváncsi lennék mondjuk, hogy valakinek lehet e ilyen Magyar honban, mert boltban nem láttam sehol soha, pedig sűrűen átböngészem az árlistákat.kasa85: Én bisztos hogy a helyedben, inkább a GT240-et választotam volna, mert fizikára bőven elég, és gányolni sem kellett volna. De végülis a lényeg hogy működik

-
-
Qru
MODERÁTOR
-
{Zodiac}
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Horgász topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Crypto Trade
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kiváncsi lennék mondjuk, hogy valakinek lehet e ilyen Magyar honban, mert boltban nem láttam sehol soha, pedig sűrűen átböngészem az árlistákat.
, de akkor még a 190.62 es drivert kellett használnom pedig 2010 jan volt.