- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánik a memóriapiacon
- Egér probléma
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Alpachino
üzenetére
Bocs, rohanvást neteztem.

A klasszikus TDR hiba is csak bizonyos driverekkel jelentkezett, tehát a hited nem befolyásolja a hibajelenséget.
Ettől függetlenül még mindig meg lehet próbálni a gyári meghajtót, ha az régebbi, akkor nem véletlenül az, de lehet éppen módosított új is.Vigneau: Úgy értettem, hogy a honlapon pontosan le van írva, mit értenek levehetés alatt.
LaciMc82: Szerintem nV topicban nem kell magyaráznod, miért váltottál AMD-ről.

reggi: Az adatlapodból nem derül ki...
Klasszikus esetben az általad említett hiba okozója a CPU-limit. 3770 mellett elég régi játék kellene hozzá, hogy elérd. 
-
=HG=
addikt
válasz
Alpachino
üzenetére
Nekem is ugyan olyan ASUS karim van, mint neked..Milyen jellegű hibát produkál? Nekem nagy ritkán lilás színű textúrával kezdődik, és egy pár másodpercen belül szétesik a kép. Játék ujraindítása után megy tökéletesen... ( Van, hogy napokig nem produkálja, aztán egyszer csak megint..) Az előző driverrel is előfordult, talán az újjal ritkábban...( Ja, és semmi hibaüzi nincs..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Vivo V50 12/512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ettől függetlenül még mindig meg lehet próbálni a gyári meghajtót, ha az régebbi, akkor nem véletlenül az, de lehet éppen módosított új is.
Klasszikus esetben az általad említett hiba okozója a CPU-limit. 3770 mellett elég régi játék kellene hozzá, hogy elérd. 
)