Aktív témák
-
Melorin
addikt
Nem tudom mi lehet a baj, de MP Classiccal már megint nem okés a HD filmek lejátszása.
Mostmár nem szaggat, és elő is jön a kis zöld CUDA ikon az óra mellett, de a proci terhelése 35-40%-os. Míg Bsplayer-rel 5-10% ugyanannál a filmnél. -
Melorin
addikt
FFdshow, AC3filter van, de az FFdshow elvileg nem kell, vagy igen? Mert nekem csak akkor jön elő a kis zöld CUDA a taskbarra, ha az ffdshowban az X264-et disabled-re rakom, nem libacodek-re. Ilyenkor viszont az ffdshow-nak az ikonja nem jön elő

Szerk: Na, most jól működik minden a CUDA-val, egyszeriben jó lett minden
Kb. 15%-on jár a proci HD film lejátszás közben. -
Melorin
addikt
Bsplayerrel meg jó...hm.
Ahogy belenéztem a Bsplayer setupjába, a videó renderelés overlayre van állítva, a Media Player meg VMR9-re. Kipróbáltam azt is Overlay-en, és már sokkal jobb a helyzet, néha röccen csak be a film, de azért még nem túl nézhető így sem. Vagy maradok a Bs-nél, vagy valamit még megpróbálok állítani a Media Player Classic-on. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Most vettem észre ezt a topicot, és azt is nemrég tudtam meg, hogy olyan videókarim van, amivel működik a Cuda (GF8600)
Leszedtem egy bazi nagy Cuda drivert az nvidiáról (kb 110Mb) meg még két cuccot, ami nem tudom mire jó, de azt írta az Nvidia, hogy kellenek.
Minden felment, elindítottam egy x264 filmet, és jobban szaggat, mint mielött be lett volna kapcsolva ez a hardveres gyorsítás. Media Player classiccal próbáltam, nem tudom hogy mennyire jó ilyen dolgokra.Egyébként ez a Cuda dolog HD filmek lejátszásán kívül jó már valami másra is?
Előre is köszi a válaszokat.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ MSI Katana 15 B13VFK - 15.6" QHD 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Kb. 15%-on jár a proci HD film lejátszás közben.
Valamit be kell állítani a cudában vagy a mediaplayerben, hogy jó legyen?