- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen egeret válasszak?
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Melorin
addikt
Nem tudom mi lehet a baj, de MP Classiccal már megint nem okés a HD filmek lejátszása.
Mostmár nem szaggat, és elő is jön a kis zöld CUDA ikon az óra mellett, de a proci terhelése 35-40%-os. Míg Bsplayer-rel 5-10% ugyanannál a filmnél. -
Melorin
addikt
FFdshow, AC3filter van, de az FFdshow elvileg nem kell, vagy igen? Mert nekem csak akkor jön elő a kis zöld CUDA a taskbarra, ha az ffdshowban az X264-et disabled-re rakom, nem libacodek-re. Ilyenkor viszont az ffdshow-nak az ikonja nem jön elő
Szerk: Na, most jól működik minden a CUDA-val, egyszeriben jó lett minden
Kb. 15%-on jár a proci HD film lejátszás közben.
-
Melorin
addikt
Bsplayerrel meg jó...hm.
Ahogy belenéztem a Bsplayer setupjába, a videó renderelés overlayre van állítva, a Media Player meg VMR9-re. Kipróbáltam azt is Overlay-en, és már sokkal jobb a helyzet, néha röccen csak be a film, de azért még nem túl nézhető így sem. Vagy maradok a Bs-nél, vagy valamit még megpróbálok állítani a Media Player Classic-on. -
Melorin
addikt
Sziasztok!
Most vettem észre ezt a topicot, és azt is nemrég tudtam meg, hogy olyan videókarim van, amivel működik a Cuda (GF8600)
Leszedtem egy bazi nagy Cuda drivert az nvidiáról (kb 110Mb) meg még két cuccot, ami nem tudom mire jó, de azt írta az Nvidia, hogy kellenek.
Minden felment, elindítottam egy x264 filmet, és jobban szaggat, mint mielött be lett volna kapcsolva ez a hardveres gyorsítás. Media Player classiccal próbáltam, nem tudom hogy mennyire jó ilyen dolgokra.Egyébként ez a Cuda dolog HD filmek lejátszásán kívül jó már valami másra is?
Előre is köszi a válaszokat.
Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- 3D nyomtatás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged