- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Aktív témák
-
phil_D
csendes tag
én most találtam ezt a fórumot,de már elég régen foglalkozom a témával..de azzal a különbséggel,hogy én a hivatalos doksikat okvasgatom és nem ilyen agyatlan szóbeszédből szedegetem össze a dolgokat amiből csak egy nagy kavar áll össze többek fejében..megkérnék mindenkit,hogy ne nevezzék ki magukat önjelölt "szakértőnek" ha nem olvasnak utána rendesen,mert akkora baromságok vannak ebben a fórumban,hogy égnek áll a még megmaradt hajam is..köszi
-
phil_D
csendes tag
válasz
Lacika25
üzenetére
szia!
az a CUDA toolkit nem egy driver amit felteszel és a háttérben szépen elpörög magában,hanem egy compiler van benne amivel a megírt c/java programodat tudod lefordíttatni és utána azt úgy tudod csak futtatni... most nemrég kiadott egy Nsight nevű progit,amit programozáshoz lehet nagyon jól használni...a legnagyobb videomegosztó oldalon rákereshetsz,de az se működik magában..a VS-be integrálódik..
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+( Gari 2028-ig)
- ASUS RTX 5070 12GB GDDR7 PRIME OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASUS RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X TUF GAMING OC Eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Samsung Galaxy S25+ / 12/256GB / Kártyafüggetlen / Gyári Garancia 2028.07.11-ig
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi