- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Felirat égetés filmre !!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
phil_D
csendes tag
én most találtam ezt a fórumot,de már elég régen foglalkozom a témával..de azzal a különbséggel,hogy én a hivatalos doksikat okvasgatom és nem ilyen agyatlan szóbeszédből szedegetem össze a dolgokat amiből csak egy nagy kavar áll össze többek fejében..megkérnék mindenkit,hogy ne nevezzék ki magukat önjelölt "szakértőnek" ha nem olvasnak utána rendesen,mert akkora baromságok vannak ebben a fórumban,hogy égnek áll a még megmaradt hajam is..köszi
-
phil_D
csendes tag
válasz
Lacika25 #101 üzenetére
szia!
az a CUDA toolkit nem egy driver amit felteszel és a háttérben szépen elpörög magában,hanem egy compiler van benne amivel a megírt c/java programodat tudod lefordíttatni és utána azt úgy tudod csak futtatni... most nemrég kiadott egy Nsight nevű progit,amit programozáshoz lehet nagyon jól használni...a legnagyobb videomegosztó oldalon rákereshetsz,de az se működik magában..a VS-be integrálódik..
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Lies of P - Túl a 3 millión
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Felirat égetés filmre !!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest