- Milyen egeret válasszak?
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Milyen házat vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Máris kezeli nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
Aktív témák
-
phil_D
csendes tag
én most találtam ezt a fórumot,de már elég régen foglalkozom a témával..de azzal a különbséggel,hogy én a hivatalos doksikat okvasgatom és nem ilyen agyatlan szóbeszédből szedegetem össze a dolgokat amiből csak egy nagy kavar áll össze többek fejében..megkérnék mindenkit,hogy ne nevezzék ki magukat önjelölt "szakértőnek" ha nem olvasnak utána rendesen,mert akkora baromságok vannak ebben a fórumban,hogy égnek áll a még megmaradt hajam is..köszi
-
phil_D
csendes tag
válasz
Lacika25
üzenetére
szia!
az a CUDA toolkit nem egy driver amit felteszel és a háttérben szépen elpörög magában,hanem egy compiler van benne amivel a megírt c/java programodat tudod lefordíttatni és utána azt úgy tudod csak futtatni... most nemrég kiadott egy Nsight nevű progit,amit programozáshoz lehet nagyon jól használni...a legnagyobb videomegosztó oldalon rákereshetsz,de az se működik magában..a VS-be integrálódik..
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- PlayStation 5
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Le Mans Ultimate
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Hobby rádiós topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest