- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Aktív témák
-
phil_D
csendes tag
én most találtam ezt a fórumot,de már elég régen foglalkozom a témával..de azzal a különbséggel,hogy én a hivatalos doksikat okvasgatom és nem ilyen agyatlan szóbeszédből szedegetem össze a dolgokat amiből csak egy nagy kavar áll össze többek fejében..megkérnék mindenkit,hogy ne nevezzék ki magukat önjelölt "szakértőnek" ha nem olvasnak utána rendesen,mert akkora baromságok vannak ebben a fórumban,hogy égnek áll a még megmaradt hajam is..köszi
-
phil_D
csendes tag
válasz
Lacika25
üzenetére
szia!
az a CUDA toolkit nem egy driver amit felteszel és a háttérben szépen elpörög magában,hanem egy compiler van benne amivel a megírt c/java programodat tudod lefordíttatni és utána azt úgy tudod csak futtatni... most nemrég kiadott egy Nsight nevű progit,amit programozáshoz lehet nagyon jól használni...a legnagyobb videomegosztó oldalon rákereshetsz,de az se működik magában..a VS-be integrálódik..
Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- 27% - ASUS VivoBook S15 OLED! Snapdragon X Elite / 16GB DDR5 / 1TB NVMe Notebook!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- LG 65QNED86A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest